Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αγορασα τα windows 7 και τα βαζω στον υπολογιστη και μου βγαζει αυτο 0xC004C008

εχω προσπαθηση πολλες οφρεσ αλλα τιποτα παρακαλω βοηθεια

Δημοσ.

κανω αυτα που μου λεει περνω τηλεφωνω εκει που λεει και λεει οτι δεν υπαρχει τετιοσ τηλεφωνω για μπεσ εσυ να το δεις

Δημοσ.

κανω αυτα που μου λεει περνω τηλεφωνω εκει που λεει και λεει οτι δεν υπαρχει τετιοσ τηλεφωνω για μπεσ εσυ να το δεις

Είσαι σίγουρος πως δεν ισχύει κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις;

• Your computer's hardware has been changed.

• Windows 7 was reinstalled on the same computer.

• Your Windows 7‌ product key was transferred from another computer.

• The ‌Windows 7 product key that you're trying to use has already been used on the maximum number of computers that your license allows.

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις τα 64 bit δεν μπορεις να κανεις τα 32 64

Και νομίζω πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και άλλο κλειδί για την ενεργοποίηση.

Δημοσ.

Αν δεν εχει μεσα και δισκάκι για τα 64 ναι , εγω που πήρα τα 7 ειχε μεσα και τα 32 και τα 64 bit σε ξεχωριστά δισκάκια και λειτουργουν με το ιδιο κλειδί

Δημοσ.

εγω εχω κατευασει τα windows 7 απο εδω http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/ και ενας φιλος μου ειχε κληδη και μου το εδωσε και το ενεργοποιησα αλλα πιο πριν ειχα ενα cd των vista και το εγκατέστησα αλλα ηταν 32 bit και οταν κατευαζα αυτα με τα 64 μου ελεγε οτι δεν μπορουσαν να ανοιξουν τωρα αν του κανω format και κατευασω τα windows 7  64 και τα βαλω σε εναν εξωτερικο σκληρο και κανω boot θα δουλέψει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...