Προς το περιεχόμενο

[PS3 GAME] Beyond Two Souls 19,5€ @ebw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχεις παιξει το game? Λεει τιποτα?

Καλό είναι, πολύ cinematic αίσθηση και πολύ ωραίο σενάριο, ενδείκνυται ειδικά για ζευγαράκι/γυναικεία παρέα, γιατί πχ σε κάποια σημεία που ψάχνεις πως θα την πέσεις σε ένα γκόμενο είναι λίγο κάπως :)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα ξεχάσει τελείως το παιχνίδι και με την προσφορά το θυμήθηκα και το παρήγγειλα.. ευχαριστώ.. :)

Τώρα που λέτε ότι πρέπει να κάνουμε και καμάκι σε γκόμενους με βάζετε σε δεύτερες σκέψεις :P

Επεξ/σία από ilias_97
  • Like 1
Δημοσ.

Tιμη διαδικτυακων υπερκαταστηματων εξωτερικου. Μπραβο ρε TS!

Κλαιω με το ροζ διαλογο που εκτυλιχθηκε στο 3 προηγουμενα ποστς..

Δημοσ.

βρε παρτε το χωρίς πολλα πολλα και αστε τα καμακια για τα μπαρακια :P Το σεναριο απλα τα σπαει, αν σας αρεσε το heavy rain αυτο θα σας ξετρελανει (προσοχη σε σεναριο ειναι ψιλο sci-fi, καμια σχεση δλδ με το heavy rain)

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι αρκετά ιδιαίτερο και ενδέχεται να μην αρέσει σε κάποιους σας εσάς. Θα σας πρότεινα να το ψάξετε λίγο. Ο δημιουργός του, David Cage, το αποκαλεί "interactive drama". Έχει πάντως περισσότερα action στοιχεία από τον προκάτοχο του, Heavy Rain.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ξερει καποιος αν το συγκεκριμενο εχει Ελληνικους υποτιτλους???

Όχι δυστυχώς. Το παιχνίδι είναι πραγματικά καταπληκτικό & αξίζει η αγορά του. Παρέλαβα χτες και το ξεκίνησα και στα σίγουρα θα είναι το επόμενο μου Platinum μετά από πολύ καιρό. :whistle: Για κάποιο λόγο δεν μου διαβάζει εύκολα το δισκάκι και προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει το PS3 η το Game... Το PS3 μέχρι τώρα δεν μου είχε βγάλει κανένα πρόβλημα, στο συγκεκριμένο Game μόνο πρέπει να βγάζω και να βάζω το δισκάκι η να δοκιμάζω να αλλάζω από Vertical σε Horizontal θέση το PS3 μέχρι να μου το διαβάσει... :mad:

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς. Το παιχνίδι είναι πραγματικά καταπληκτικό & αξίζει η αγορά του. Παρέλαβα χτες και το ξεκίνησα και στα σίγουρα θα είναι το επόμενο μου Platinum μετά από πολύ καιρό. :whistle: Για κάποιο λόγο δεν μου διαβάζει εύκολα το δισκάκι και προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει το PS3 η το Game... Το PS3 μέχρι τώρα δεν μου είχε βγάλει κανένα πρόβλημα, στο συγκεκριμένο Game μόνο πρέπει να βγάζω και να βάζω το δισκάκι η να δοκιμάζω να αλλάζω από Vertical σε Horizontal θέση το PS3 μέχρι να μου το διαβάσει... :mad:

Φιλε μου το πηρα και εγω τελικα απο το EBW το παιχνιδι και δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα. Εκτος απο τον συνηθισμενο θορυβο που κανει το drive οταν διαβαζει τον δισκο (και ειναι ο ιδιος σε ολα τα παιχνιδια που εχω) ολα λειτουργουν κανονικα.

Ισως πρεπει να παρεις τηλ. το καταστημα και να το αναφερεις, μπορει το δισκακι να εχει προβλημα(μου εχει τυχει και εμενα το GodOfWar3 που ειχα παρει απο eshop να μην δουλευει και μου το αλαξανε). Βεβαια πρεπει πρωτα να αποκλισεις οτι δεν φταιει το PS3 σου. 

Δημοσ.

δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα ολα ετσι ξεκινανε...

εισια σε εγγυηση;

το παιχνιδι κι εγω το εχω στα υποψιν μολις φτιαξω το δικο μου ps3 που εχει χαλασει το br

Δημοσ.

Και εγώ χθες παρέλαβα παιδιά και μόνο σε αυτό το παιχνίδι κάνει αρκετό θόρυβο το ps3 (ο σκληρός)  το διαβάζει κατευθείαν όμως..

Δημοσ.

δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα ολα ετσι ξεκινανε...

εισια σε εγγυηση;

το παιχνιδι κι εγω το εχω στα υποψιν μολις φτιαξω το δικο μου ps3 που εχει χαλασει το br

Όχι, το έχω αρκετά χρόνια το PS3 και δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα. Δοκίμαζα τίτλους που έχω για να δω αν θα κάνει το ίδιο και τελικά αντιμετώπιζε δυσκολία για να διαβάσει και το GoW3 [καταραμένη Sony] το GoW Collection τουλάχιστον το διάβαζε κανονικά. Σε όλα τα υπόλοιπα Games που έχω δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως έχει και κάποιες ώρες στην πλάτη του... Αντικατάσταση BR ξέρει κανείς πόσο μπορεί να πάει; Γνωρίζω πως είμαι Off Topic... :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...