gtr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σε ολους εχω στα χερια μου το παραπανω laptop με προβλημα στην οθονη το προβλημα ειναι οτι η οθονη ειναι πολυ σκουρα, οταν επανερχεται απο προστασια οθονης αναβει κανονικα για 4-5 δευτερα και μετα σκουρενει παλι, σε εξωτερικο μονιτορ δουλευει μια χαρα. Η γνωμη μου ειναι οτι εχει προβλημα στο inverter του, καμια γνωμη να το σιγουρεψουμε το πραμα ρε παιδια και αν ειναι να παμε για αντικατασταση.
gtr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σε ολους λοιπον πηγα σε αντικατασταση inverter αναβει κανονικα αλλα μετα απο διαστημα 20 δευτερολεπτων σκουρενει παλι η οθονη επανερχεται μονο με fn + f10 που ειναι για εξωτερικο μονιτορ προφυλαξη και τα λοιπα εχουν απενεργοποιηθη καμια ιδεα ρε παιδια εχω τρελαθει.
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το άλλαξες εσυ το inverter ? ενοω μηπως δεν ειναι το σωστό η εχει μπει λάθος κτλπ , βέβαια υπάρχει παντα η περίπτωση να ειναι κατι αλλο στην ίδια την οθόνη εκτος απο το inverter
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αν ρίξειςφώς βλέπεις είδωλα μέσα στο πάνελ;;η είναι σκοτάδι τελείως;;
gtr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αν ρίξειςφώς βλέπεις είδωλα μέσα στο πάνελ;;η είναι σκοτάδι τελείως;; βλεπεις σκουρα θαμπα με λιγο φωτισμο.
coolerman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 κανεις?Πηγαινεις μαλλον σε αλλη οθονη!!
gtr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 επανερχομαι και παλι αλλαξα και αλλο inverter γιατι το πρωτο ηταν απο ebay και υπηρχαν αμφιβολιες και πηρα το δευτερο εδω απο ελλαδα ανοιγε κανονικα για δυο μερες και τωρα παλι τα ιδια μια ανοιγει κανονικα μια με σκουρα οθονη τι μπορει να ειναι γιατι θα με τρελανει. κανεις με παρομοιο προβλημα? η να γνωριζει κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα