Προς το περιεχόμενο

extended smartphone battery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες!

Αυτή η απορία με ταλανίζει εδώ και λίγο καιρό και μιας και δεν υπήρχε ήδη κάποιο θέμα (από οτι είδα) είπα να ρωτήσω.

Αρχικά,τι παίζει με τις extended μπαταρίες;

Για παράδειγμα,εγώ βρήκα μία στο ebay για το κινητό μου ( http://www.ebay.com/itm/3500mAh-extended-battery-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-GT-I9070-i9070-/221154538573?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item337dd6744d ) και αναρωτιώμουν γενικά τι γίνεται με αυτό το θέμα επειδή αν είναι όλα οκ τότε αξίζει!

Βασικά,

1)δημιουργούνται κάποια προβλήματα στην συσκευή αν βάλω κάποια "μη αυθεντική μπαταρία";

2)απότι το είδα λίγο , με αυτές τις extended batteries δεν κουμπώνει το πίσω πλαστικό μέρος του κινητού...ισχύει;

Γενικά αν ξέρει κάποιος ας μου αναλύσει λίγο το θέμα επειδή έχω ψιλοτρομάξει μήπως είναι τίποτα μούφα η ιστορία και μήπως προκαλείται κάποια ζημιά στη συσκευή..

Αυτά προς το παρόν!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-)

Δημοσ.

πείρα μία παρόμοια για το 4χ lg μου που ήταν σετ μαζί με πισινό case.

Eίμαι υπερευχαριστημένος , κρατάει με αρκετή χρήση 3 μέρες , και έχω και την γνήσια φορτισμένη πάντα πάνω μου. :-)

Δημοσ.

Για την ακρίβεια πήρα αυτό. http://www.ebay.com/itm/4300mAh-Extended-Battery-Door-Cover-Case-for-LG-Optimus-4x-hd-p880-New-/121077935916?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c30ceaf2c

Το μέγεθος δεν με προβληματίζει.

Δεν επηρεάζει με κάποιον τρόπο αρνητικά τη συσκευή,ετσι;

Σε τι να το επηρεάσει?

Δημοσ.

γενικά μιλώντας... :)

Δηλαδή προτείνεις ανεπιφύλακτα;

Επίσης για τις επιφυλάξεις μου.

Έχω διαβάσει κάποια σχόλια για κάποια προϊόντα extended batteries όπου τους βγάζει ένα μύνημα του στυλ "fire hazard" κτλ.

Επίσης μπορεί με τέτοιου είδους μπαταρία να υπερθερμανθεί το κινητό παραπάνω απτό φυσιολογικό;

Σόρρυ για το πρήξιμο... :P

Δημοσ.

γενικά μιλώντας... :)

Δηλαδή προτείνεις ανεπιφύλακτα;

Επίσης για τις επιφυλάξεις μου.

Έχω διαβάσει κάποια σχόλια για κάποια προϊόντα extended batteries όπου τους βγάζει ένα μύνημα του στυλ "fire hazard" κτλ.

Επίσης μπορεί με τέτοιου είδους μπαταρία να υπερθερμανθεί το κινητό παραπάνω απτό φυσιολογικό;

Σόρρυ για το πρήξιμο... :P

Δεν μπορώ να πω ανεπιφύλακτα για τίποτα.Ολες οι μπαταρίες επιφυλάσουν κινδύνους.!

Οσο για την ποιότητα Δεν έχω την ψευδαίσθηση πως θα μου κρατήσει χρόνια όπως θα κάνει η γνήσια.

Αλλά για τα λεφτά της και 1 χρόνο να κρατήσει με την αυτονομία που έχει τώρα θα είμαι υπερ ευχαριστημένος.

Οσο για την θερμοκρασία , μπορώ να πω ότι είναι (στη φόρτιση) ποιο δροσερή απο την γνήσια.

Δημοσ.

Οκ,θα δω αν μπορέσω να δω feedback για το συγκεκριμένο προϊόν στο ebay!

Εννοείται πως και δεν υπάρχει η εντύπωση πως θα κρατήσει για χρόνια.

Και όπως είπες για την τιμή αυτης που πήρες είναι μια χαρά.

Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...