Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε ποια εταιρια εχει τις καλητερες προσφορες για σταθερο και ιντερνετ χωρις προβληματα και χαμηλες ταχυτητες συγκεκριμενα για την Πατρα.

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε ποια εταιρια εχει τις καλητερες προσφορες για σταθερο και ιντερνετ χωρις προβληματα και χαμηλες ταχυτητες συγκεκριμενα για την Πατρα.

το ποσο καλα θα παιξεις εξαρτατε κατα κυριο λογο και το ποσο μακρυα θα εισαι απο το αστικο κεντρο το οποιο ειναι κατι που δεν αλλαζει σε οποια εταιρεια και να πας.οποτε ανειναι να πας πατρα για σπουδες βρες κανα σπιτι κοντα στα κτιρια του οτε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά πάντως η HOL είναι η πιο οικονομικη μαζί με τη forthnet. Η Hol έχει κατ' εμέ καλύτερες προσφορές από τη forthnet, αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Εγώ είχα Conn-X για 2 χρόνια και πέρασα σε HOL σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Τα ίδια είναι... Με τη forthnet μπορείς να δεις λίγο καλύτερεσ ταχύτητες από τη HOL μιας και σου δίνουν τη δυνατότητα να ζητήσεις SNR Margin 6, ενώ στη HOL φτάνει μέχρι 9. Και αυτά πρέπει να τα ζητήσεις εσύ, γιατί από μόνοι τους θα σου βάλουν υψηλότερα.

Δημοσ.

η forthnet απο default δινει 6.

η Hol απo default 11.

σε forthnet αν εισαι σε alcatel dslam ζητας να κλεισουν το Gap Κοινως No rfi profile για να κερδισεις σε ταχυτητα.

Δημοσ.

Στην hol οι εκπτώσεις φαίνονται μεγαλύτερες γιατί τις συγκρίνουμε με τις κανονικές τιμές μετά το τέλος του δωδεκάμηνου, που είναι πολύ ψηλότερα.

Το πόσο θα βελτιωθεί η ταχύτητα από το διαφορετικό Margin παίζει και με το πόσο καλή είναι η γραμμή, Αλλά όπως και να 'χει, είναι καλύτερα να έχεις την δυνατότητα να έχεις μικρότερο και να μην περιορίζεται η ταχύτητά σου χωρίς λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...