SwordWielder Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια και πάλι.Σήμερα παρέλαβα μια ολοκαίνουργια asus gtx 780 dcu 2.Είμαι ένα βήμα πριν να την γλεντήσω αλλά μετά την εγκατάσταση:- Βγάζει την εικόνα εισαγωγής της motherboard (στην οποία πατάω f12 για να μπω bios π.χ. αλλά δεν μπαίνει)- Ακούγονται κάποια μπιπ αραιά και που. 2-3 φορές και τέλος black screen με cursor να αναβοσβήνει.Το pc είναι i7 3930k, GB x79 ud3, kingston hyperx 32gb, corsair HX650 psu.Η κάρτα έχει 6 πιν και 8 πιν τροφοδοσία. Οπότε έβαλα απο το τροφοδοτικό 2 pci-e cables. To ένα 6+2 για το 8άπινο και άλλο ένα 6 πιν.Το καλώδιο από το μόνιτορ μου είναι dvi-d to dvi-d. Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ γιατί ήμουν με την vga. Πριν από αυτή την κάρτα είχα την hd 2400 pro και δούλευαν κανονικά σε αυτό το σύστημα.Ελπίζω να με φωτίσετε για άλλη μια φορα...Edit: έβαλα πάλι την παλιά κάρτα και έκανα express uninstall το catalyst. Ξανά έβαλα την καινούργια αλλά τα ίδια... Λάθος κατηγορία για το thread. sorry. αν γίνεται ας γίνει μεταφορά. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από SwordWielder
envi300 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Λιγα watt στο τροφοδιτικο δοκιμασε ένα ποιο δυνατο. Λεπτομερειες: Thermal and Power Specs: GTX 780 95 C Maximum GPU Temperature (in C) 250 W Graphics Card Power (W) 600 W Minimum Recommended System Power (W) One 8-pin and one 6-pinSupplementary Power Connectors
Darth Revan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γεια και πάλι. Σήμερα παρέλαβα μια ολοκαίνουργια asus gtx 780 dcu 2. Είμαι ένα βήμα πριν να την γλεντήσω αλλά μετά την εγκατάσταση: - Βγάζει την εικόνα εισαγωγής της motherboard (στην οποία πατάω f12 για να μπω bios π.χ. αλλά δεν μπαίνει) - Ακούγονται κάποια μπιπ αραιά και που. 2-3 φορές και τέλος black screen με cursor να αναβοσβήνει. Το pc είναι i7 3930k, GB x79 ud3, kingston hyperx 32gb, corsair HX650 psu. Η κάρτα έχει 6 πιν και 8 πιν τροφοδοσία. Οπότε έβαλα απο το τροφοδοτικό 2 pci-e cables. To ένα 6+2 για το 8άπινο και άλλο ένα 6 πιν. Το καλώδιο από το μόνιτορ μου είναι dvi-d to dvi-d. Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ γιατί ήμουν με την vga. Πριν από αυτή την κάρτα είχα την hd 2400 pro και δούλευαν κανονικά σε αυτό το σύστημα. Ελπίζω να με φωτίσετε για άλλη μια φορα... Edit: έβαλα πάλι την παλιά κάρτα και έκανα express uninstall το catalyst. Ξανά έβαλα την καινούργια αλλά τα ίδια... Λάθος κατηγορία για το thread. sorry. αν γίνεται ας γίνει μεταφορά. Δοκιμασέ την σε κανενός φίλου σου το pc να βεβαιωθέις οτι φταίει η κάρτα και όχι το pc σου και πες μας.Μια χαρά κάνει το τροφοδοτικό μην λέει ο καθένας ότι θελει. 1
cliobaccarra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε με άλλο καλώδιο, η βάλε VGA
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αν δεν την σήκωνε το τροφοδοτικό δεν θα άναβε καν και απο οτι λες δεν κανει restart απλα δεν μπαίνει στα windows , αυτα τα μπιν δεν τα κανει με την αλλη κάρτα ε ? Βασικά με την αλλη κάρτα επανω και αφου έκανες uninstall τους catalyst χρησιμοποίησει και αυτο το πρόγραμμα http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html να φύγουν οτι υπολείμματα εχουν μείνει
nestoras86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μου εκανε το ιδιο η gtx 680 οταν αναβαθμισα απο την hd7850. απλα δεν ειχε κατσει καλα η καρτα στο mobo.(εκανα 1:30 ωρα σβηνοντας drivers registry κοιταζωντας καλωδια τροφοδοσιας κτλ) βγαλε την καρτα, πατα ενα καλο καθαρισμα την υποδοχη και ξαναβαλε την καρτα. καλη τυχη
Jannis64 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Με την προϋπόθεση ότι η gtx 780 είναι o.k., το πιθανότερο είναι αυτό που αναφέρει ο nestoras86, δηλ.να μην κούμπωσε καλά η κάρτα στη μητρική, αν και σ'αυτή την περίπτωση μάλλον δε θα έπρεπε να έχεις καθόλου εικόνα και ν'ακούγονται μόνο τα μπιπ. Το αν είσαι εντάξει με τις δύο θέσεις τροφοδοσίας θα σου το δείξουν τα ledάκια που βρίσκονται κοντά στις υποδοχές τροφοδοσίας. Τέλος, από τα μπιπ που ακούγονται (κοιτώντας το manual της μητρικής), μπορείς να διαπιστώσεις τί φταίει. Και ένα link που μπορεί να φανεί χρήσιμο http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_780_directcu_ii_review.html
SwordWielder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το έλυσα πριν καιρό και δεν ήταν τίποτα από ότι μου είπατε, όχι μόνο εσείς αλλά και πολλοί γνωστοί μου. Απλά μπήκα bios και άλλαξα το PCI Rom Priority από UEFI σε Legacy και δούλεψε τζάμι. Για να ξέρει και κανείς άλλος άμα το πάθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα