Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα λάπτοπ και σκέπτομαι να του βάλω ένα νέο σκληρό δίσκο. Αυτή τη στιγμή το λαπτοπ έχει αυτόν επάνω http://storage.toshiba.com/storagesolutions/archived-models/MK2546GSX/MK2546GSX-specifications (toshiba 250GB SATA2) ο οποίος έχει ύψος 9.5mm. 

Έχω υπόψην μου έναν hybrid δίσκο όπως αυτός (Seagate Laptop Thin Sata III 500GB Hybrid SSHD), και έναν WD Black (WESTERN DIGITAL WD5000BPKX 500GB BLACK) στα 7200 rpm.

Ποιος από τους δύο θα ήταν προτιμότερος; Υπάρχει καλύτερη επιλογή; (εκτός ssd)

Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο υπάρχον δίσκος έχει διαστάσεις 100 x 70 x 9.5mm. Από τους παραπάνω ο hybrid seagate έχει ύψος 7mm. Υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμόζει σωστά; Υποθέτω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά για να μαι σίγουρος...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είχες τελικά πρόβλημα με τον 7mm?

Ενδιαφέρομαι και εγώ να βάλω έναν Samsung 840 EVO 250 GB στο Lenovo G500 που πήρα. Παρατήρησα από το HDSentinel ότι ο υπάρχων HDD είναι και εμένα 9.5 mm. Ενώ ο EVO είναι 7mm. Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας τελικά?

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχες τελικά πρόβλημα με τον 7mm?

Ενδιαφέρομαι και εγώ να βάλω έναν Samsung 840 EVO 250 GB στο Lenovo G500 που πήρα. Παρατήρησα από το HDSentinel ότι ο υπάρχων HDD είναι και εμένα 9.5 mm. Ενώ ο EVO είναι 7mm. Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας τελικά?

Καλησπέρα, τελικά αγόρασα και εγώ τον Samsung 840 EVO 250GB  και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μπήκε και λειτουργεί μια χαρά (σε λαπτοπ 5αετιας κιολας). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...