Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.zopomobileshop.com/en/218-zopo-zp980-1gb-ram-16gb-rom-mtk6592-octa-core-5-inch-fhd-screen-140mp-camera-android-phone.html

εδω και καιρο λεω να παρω ενα smartphone αλλα το πολυ 200 ευρο.
βλεπω εδω μεσα διαφορες προτασεις και ελεγα για P2 η το ΜΟΤΟ G και σημερα ο φίλος μ μου λεει εχω στα χερια μου αυτο....
Τι λέτε εσείς που ξέρετε?

Δημοσ.

Πολλα ατομα νομιζουν οτι εταιριες οπως η lenovo, zoppo, jiayu οτι ειναι μικρες, κινεζικες χωρις ποιοτητα και μπλα μπλα!!

Μονο καποιος που δεν γνωριζει θα πει οτι η zoppo ειναι μικρη εταιρια.. μια απο τις μεγαλυτερες στην κινα με το 1 δις και βαλε κοσμο!

το κινητο που δειχνεις φιλε ειναι τρελο μηχανημα αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα... την μπαταρια.. 

2.000mAh ειναι πολυ λιγα για 5ιντσο 14mp καμερα και αναλυση 1920 x 1080.... 

βλεπεις μια απο τις καλυτερες μπαταριες γενικα! ειναι της lenovo στο μοντελο p780 με 4.000mAh

Απο αποψη ποιοτητας αν πιασεις στα χερια σου μερικα τετοια θα καταλαβεις με την μια ποσο μεγαλη βλακεια εκανες τοσο καιρο που πληρωνες 200 ευρο για βλακειες,,

Δημοσ.

ναι ε? κοιτα να δεις! δεν διαφωνω.
για lenovo kai huawei οπως και zte ξερω πως ειναι καλες. αυτη πρωτη φορα την ακουσα. αλλα ο octa core είναι κάλος η μονο ονομα εχει?? γιατι το οτι εχει 8 πυρήνες δν ειναι και σίγουρο οτι θα πηγαίνει καλύτερα απο τον shapdragon με 4 cores. 
οσο για την μπαταρία παραγκελνεις μια καλύτερη η δεν εχει?? πχ 3000mAh+

Δημοσ.

οσο για την μπαταρία παραγκελνεις μια καλύτερη η δεν εχει?? πχ 3000mAh+

Ολο και κατι θα βρεις στο ebay.

Πολλα ατομα νομιζουν οτι εταιριες οπως η lenovo, zoppo, jiayu οτι ειναι μικρες, κινεζικες χωρις ποιοτητα και μπλα μπλα!!

Μονο καποιος που δεν γνωριζει θα πει οτι η zoppo ειναι μικρη εταιρια.. μια απο τις μεγαλυτερες στην κινα με το 1 δις και βαλε κοσμο!

το κινητο που δειχνεις φιλε ειναι τρελο μηχανημα αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα... την μπαταρια.. 

2.000mAh ειναι πολυ λιγα για 5ιντσο 14mp καμερα και αναλυση 1920 x 1080.... 

βλεπεις μια απο τις καλυτερες μπαταριες γενικα! ειναι της lenovo στο μοντελο p780 με 4.000mAh

Απο αποψη ποιοτητας αν πιασεις στα χερια σου μερικα τετοια θα καταλαβεις με την μια ποσο μεγαλη βλακεια εκανες τοσο καιρο που πληρωνες 200 ευρο για βλακειες,,

Εχουν περασει απο τα χερια μου lenovo zte thl και για λιγο καιρο ενα zoppo.

To μονο που εχω να πω ειναι οτι υστερουν σε gps οσα φορανε mediatek,Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο fixaki

αλλα μεχρι στιγμης ειναι χαλια το gps.

Ακομα και αυτη τι στιγμη που εχω σπιτι ενα a830 της lenovo και στο αλλο χερι κραταω ενα note 2 το note 2 κλειδωσε αμεσως 

και το lenovo επρεπε να βγω εξω στο μπαλκονι για να κλειδωσει και οχι αμεσως,μετα απο κανα 30ρι δευτερα,εχει κανει και παραπανω.Καλα μεσα στο σπιτι αστο...

Το εχω δει σε ολα τα κινεζικα με mtk.

Δημοσ.

Γενικά όταν βλέπεις THL, huawei, ZTE,zoppo, OPPO,meizu, Xiaomi, lenovo, jiayu να ξέρεις ότι είναι μεγάλες εταιρίες και όχι μούφες..

Ειδικά η Xiaomi, oppo και meizu είναι απ' τις high end. Eπίσης η xiaomi είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, μπροστά απο Apple etc..

Δημοσ.

απο αυτες έχετε να προτείνετε κατι ποιοτικο στα 200 ευρώ? τωρα αν ειναι να δωσω 20 παραπανω για να εχω πχ 2gb ram anti gia 1gb ram τοτε θα τα δοσω.
κατα προτίμηση 5 ίντσες οθόνη Hd η FHD τωρα με τις qHD δν ξερω τι παιζει.
4 πυρήνες και πανω
2 γβ ραμ (αν χωράει στο ποσο)

καλη camera 8mp +
16 gb rom και πανω.
να παει περίπου 3 χρονια+
στο κάτω κάτω μπαίνω ιντερνετ λιγες φωτογραφίες και καμια εφαρμογή το πολύ πολύ.

Δημοσ.

Ε αν έχεις μόνο αυτές τις απαιτήσεις τι να τα κάνεις όλα όσα ανέφερες πριν;

Φωτογραφική καλή σε αυτά τα λεφτά έχει το lumia 920.

Δημοσ.

απο αυτες έχετε να προτείνετε κατι ποιοτικο στα 200 ευρώ? τωρα αν ειναι να δωσω 20 παραπανω για να εχω πχ 2gb ram anti gia 1gb ram τοτε θα τα δοσω.

κατα προτίμηση 5 ίντσες οθόνη Hd η FHD τωρα με τις qHD δν ξερω τι παιζει.

4 πυρήνες και πανω

2 γβ ραμ (αν χωράει στο ποσο)

καλη camera 8mp +

16 gb rom και πανω.

να παει περίπου 3 χρονια+

στο κάτω κάτω μπαίνω ιντερνετ λιγες φωτογραφίες και καμια εφαρμογή το πολύ πολύ.

Στα 189 ευρω με 2gb ram,4πυρηνο,hd

αλλα Οθονη 4.5 ιντσες,8gb χωρος.

http://www.skroutz.gr/s/3319192/Huawei-Honor-2-8GB.html

Δημοσ.

αυτο το ασιατικο δεν ειναι με 2gb στα 160 ευρω?

http://www.merimobiles.com/huawei-u9508-honor-glory-ii-smartphone_p/meri7377.htm

http://www.etotalk.com/huawei-u9508-honor2-2g-quad-core-14ghz-dlna-android40-single-sim-45-inch-hd_p3510.html

Ε ας περιμενει μερικες μερες παραπανω,αξιζει μια χαρα το κινητο σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

απο τα 8 ποσα ειναι διαθέσιμα σε μενα? γιατι εχω ακουσει πχ οτι μονο τα 4+ ανοιγουν.
και αυτος ο hisilikon τι φρουτο και αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...