Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Kαι αυτο ακριβως ισχυριζομαι και εγω πως δεν υπαρχει καμια επισημη ερευνα που να υποστηριζει πως" ο εγκεφαλος μας θα γινει τηγανιτα " απο το wi-fi αλλα μονο εικασιες .Ολα τα αλλα ειναι θεωριες απο αυτους που εχουν συναχι και πανε στον γιατρο ...
thodoris1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Kαι αυτο ακριβως ισχυριζομαι και εγω πως δεν υπαρχει καμια επισημη ερευνα που να υποστηριζει πως" ο εγκεφαλος μας θα γινει τηγανητα " απο το wi-fi αλλα μονο εικασιες .Ολα τα αλλα ειναι θεωριες απο αυτους που εχουν συναχι και πανε στον γιατρο ... Το "δεύτερον" είπα να διαβάσεις..αυτό δεν είναι εικασία! Μίλησα καθαρά για τη θερμική επίπτωση (πάντα στα όρια του αστείου)
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Που ακριβως στηριζεται αυτη η αποψη?Επισημα οχι εικασιες. ειναι απλο,οσο περισσοτερη ισχυ χρειαζεται για να εκπεμψει,τοσο χειροτερο ειναι για εσενα. υπαρχουν και οι παραγοντες συχνοτητα/μηκος κυματος στην εξισωση,αλλα πιστευω πως χειροτερα ειναι τα κινητα.
thodoris1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ...αλλα πιστευω πως χειροτερα ειναι τα κινητα. από τα router ναι, από Ραδιο/TV όχι (μιλόντας για εκπομπή κεραιών στη συγκεκριμένη περίπτωση)
agrimi_pontios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ότι και να λέτε κανένας δεν έχει πάθει τίποτα από τα ασύρματα δίκτυα. όλοι τα χρησιμοποιούμε και τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε κάτι. ακτινοβολία αυτού του τύπου υπάρχει ακόμα και στον δρόμο από τις κολόνες της ΔΕΗ φαντάσου από τους πυλώνες. το χειρότερο που έχω διαβάσει είναι σε μετρήσεις από εταιρείες είναι όταν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό σου και έχεις handsfree με καλώδιο. αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση και πάλι δεν κάνει κακό στην υγεία (από έρευνες) μιας και είναι πολύ χαμηλότερα από τα όρια ασφαλείας που ορίζει ο νόμος.
bisbirikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και με τα 300 Μbps εάν δεν φορτωμένη η περιοχή από άλλα wifi μια χαρά κάνει κανείς την δουλειά του. Από εκεί και πέρα τα ενσύρματα δίκτυα είναι αξεπέραστα ακόμα και στα 100 Mpbs.
bill81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ραδιενέργεια αυτού του τύπου υπάρχει ακόμα και στον δρόμο από τις κολόνες της ΔΕΗ φαντάσου από τους πυλώνες. Μάλλον το ραδιενέργεια θα ήταν σωστό να το αλλάξεις για ευνόητους λόγους. Αλλο ακτινοβολία και άλλο ραδιενέργεια. Μη γράφουμε ότι να ναι 2
thodoris1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ότι και να λέτε κανένας δεν έχει πάθει τίποτα από τα ασύρματα δίκτυα. όλοι τα χρησιμοποιούμε και τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε κάτι. ραδιενέργεια αυτού του τύπου υπάρχει ακόμα και στον δρόμο από τις κολόνες της ΔΕΗ φαντάσου από τους πυλώνες. το χειρότερο που έχω διαβάσει είναι σε μετρήσεις από εταιρείες είναι όταν δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό σου και έχεις handsfree με καλώδιο. αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση και πάλι δεν κάνει κακό στην υγεία (από έρευνες) μιας και είναι πολύ χαμηλότερα από τα όρια ασφαλείας που ορίζει ο νόμος. Πολύ χαμηλότερα δεν είναι σε καμία περίπτωση! Και με μέτρηση που έχω κάνει ο ίδιος (με το SRM3000). Κοντά στα όρια μπορείς να το πείς!! Για να δεις διαφορά με το hands free (καλώδιο) θα πρέπει το καλώδιο να είναι τεντωμένο ΠΛΗΡΩΣ! Το να μην υπάρχει καλό σήμα στην περιοχή και σε αυτήν την περιοχή να είσαι εσύ σαν χρήστης με το κινητό σου, είναι η χειρότερη περίπτωση. Αν δεν υπάρχει κινητό, τότε είναι η καλύτερη! (όπως τα λές δηλαδή).. Όσον αφορά τη ΔΕΗ μιλάμε για άλλες συχνότητες..πολύ χαμηλές! ("προβλήματα" σε υποσταθμούς κτλ) Ένα gennet oxygen που έχω εγώ πάντως, δεν έχει επιβάρυνση άξια λόγου! Τα χειρότερα είναι οι κεραίες ραδιο και TV. Η συγκεκριμένη τεχνολογία πάντως είναι με δέσμες...άρα θα δείξει στην πορεία της κι αυτή
hyperspaced Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Kαι αυτο ακριβως ισχυριζομαι και εγω πως δεν υπαρχει καμια επισημη ερευνα που να υποστηριζει πως" ο εγκεφαλος μας θα γινει τηγανιτα " απο το wi-fi αλλα μονο εικασιες .Ολα τα αλλα ειναι θεωριες απο αυτους που εχουν συναχι και πανε στον γιατρο ... Κοίτα, κοινώς αποδεκτές έρευνες που να λένε ότι το κάπνισμα προκαλεί καρκίνο δεν υπήρχαν μέχρι πριν λίγα χρόνια. Δεν σημαίνει ότι είχαν άδικο. Δεν λέω να ασπάζεσαι συνωμοσιολογικές απόψεις, ούτε να πηγαίνεις στον γιατρό επειδή έχεις συνάχι. Όμως όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Το άρθρο που παρέθεσες με τον φούρνο μικροκυμάτων είναι απλά αστείο και αυτός που το έγραψε είναι ο ορισμός του ημιμαθή. (Πέρα από το ότι είναι αντιγραφή ενός αντίστοιχου ύφους αμερικανικού άρθρου). Τα 2.4GHz γύρω από τα οποία παίζουν τα wi-fi και οι φούρνοι μικροκυμάτων δεν είναι ιονίζουσα ακτινοβολία. Παρόλα αυτά, προκαλούν θερμικές επιδράσεις. Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι οι θερμικές επιδράσεις επηρεάζουν μηχανισμούς στο ανθρώπινο σώμα. Το όριο έκθεσης σε αυτές τις συχνότητες στην Ε.Ε. είναι 10W/m^2. Στην Ελλάδα ισχύει το 60% του ορίου στην καλύτερη περίπτωση (κοντά σε παιδιά, σχολεία, νοσοκομεία κλπ). Άρα 6W/m^2. Το όριο που ισχύει για τους φούρνους μικροκυμάτων είναι 50W/m^2 σε απόσταση 5 εκατοστών. Σχεδόν 10 φορές πάνω από το αντίστοιχο όριο της Ελλάδας. Η ακτινοβολία μειώνεται σημαντικά στα 2 μέτρα από την πηγή. Οι χαμηλότερες συχνότητες άλλων πηγών ακτινοβολίας προκαλούν χειρότερα προβλήματα. Π.χ. οι κεραίες CB, ραδιοφώνου και κυρίως οι γραμμές μεταφοράς ΔΕΗ. Εκεί υπερισχύουν άλλα φαινόμενα, όχι θερμικά, όπως ηλεκτρεγερτικες επιδράσεις στα νεύρα κλπ. 1
INick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Οι πραγματικές ταχύτητες (ανα χρήστη) των ασύρματων συστημάτων είναι και θα παραμείνουν χαμηλές σε σχέση πάντα με τα ενσύρματα. Άσε που οι ασύρματες κινητές συσκευές (smartphones, tablets) που φέρνουν πλέον τα κέρδη και κινούν τα πράγματα μπροστα, έχουν πολύ μικρή αυτονομία αν έχουν ενεγποιημένο το wifi. Αν αυξηθουν κιόλας οι συχνότητες και οι ρυθμοί χωρίς καμιά βελτίωση στις μπαταρίες... κλάφτα. Όσον αφορα την ακτινοβολία δεν καταλαβαίνω (αν εξαιρεσουμε τις συνωμοσίες ή οικονομικά συμφέροντα) γιατί δεν βγαίνει καμια ολοκληρωμένη έρευνα. Ξέρουμε περίπου ποιες μπάντες συχνοτήτων απορροφώνται από φυτά, υδρογόνο, κ.α αλλά κανείς δεν λεει ποιες συχότητες είναι επιβλαβείς για τα κυτταρά μας. Μόνο για ισχύ ακούμε που στην τελική δεν λέει τίποτα σημαντικό μιας τα όρια που έχουν τεθεί φαίνονται λίγο αυθαίρετα. Αποτέλεσμα είναι κανείς να μην μπορεί να πει σίγουρα τίποτα αλλά και να βλεπουμε γελοία φαινόμενα με άτομα που όταν δεν γνώριζαν τίποτα για ακτινοβολίες να ήταν εντάξει και μετά από ενημέρωση να έχουν από το πουθενά πονοκεφάλους από κοντινά wifi και κινητά. Πάντως αν κάποιος φοβάται το wifi, το κινητό, το ραδιόφωνο, τις κεραίες, το φούρνο μικροκυμάτων, τα καλώδια της ΔΕΗ και γω δεν ξέρω τι άλλο... να ξέρει ότι πιθανότατα πολύ περισσοτερα χρόνια θα του αφαιρέσουν τα ποτά, τα τσιγάρα, η κακή διατροφή και χημικές ουσίες, η καθιστική ζωή, το άγχος και οι κληρονομικές παθήσεις παρά η ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολία.
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Που γράφει ότι το καινούργιο specification χρειάζεται περισσότερη ισχύ εκπομπής, άρα ενδεχομένως περισσότερο βλαπτικό; http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ac
Ntinaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 από τα router ναι, από Ραδιο/TV όχι (μιλόντας για εκπομπή κεραιών στη συγκεκριμένη περίπτωση) κανεις λαθος γιατι ραδιο/tv ειναι μονοδρομη επικοινωνια,και θα χεις προβλημα μονο αν εισαι διπλα στην κεραια εκπομπου τα κινητα και τα wifi ειναι αμφιδρομη και ακομα και αν εισαι μακρια απο την κεραια του εκπομπου,αναγκαστικα το κινητο σου θα χρειαστει να εκπεμψει για να επικοινωνησει και μαλιστα με τη μεγιστη ισχυ του,ασε που το εχεις και διπλα στο κεφαλι σου.
NOTIOS1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τωρα αν κοψουμε την πλάκα που χρειάζεται στα Fan Boys και κατι κολήμενους με ενα brand (ανεξαρτητως πιο ειναι αυτο)...., αν η Apple παρει οθόνη απο LG που χρειάζεται σχεδον μηδενικό Bezel μπορεί να παει ευκολά στις 5 ιντζες.
21century Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 κοίτα φίλε μου έχω βάλει εδώ και καιρό ethernet στο φορητό απευθείας από το ρούτερ και έχω ξενοιάσει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα