Simos805 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έχω το Samsung Galaxy S4 GT-i9505. Πώς μπορώ να επιλέξω ποια από αυτές τις stock roms είναι η σωστή? Ποια χώρα να βάλω? Μπορώ να δω ποιας χώρας είναι το κινητό μέσω του IMEI του?
iMarilina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έχω το Samsung Galaxy S4 GT-i9505. Πώς μπορώ να επιλέξω ποια από αυτές τις stock roms είναι η σωστή? Ποια χώρα να βάλω? Μπορώ να δω ποιας χώρας είναι το κινητό μέσω του IMEI του? Δεν το πήρες από ελλάδα? από κατάστημα εννοώ που ξέρεις ότι είναι ελληνικό το κινητό? imei.info can help you allot but simply the first 4 digit are main to identifying it, same as county code like 911 for India as we use +91 as county code! (λέει κάποιος προς απάντηση σε ένα φόρουμ)
Simos805 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 βαλε την αγγλικη ειναι πολυ καλη Για να πω την αληθεια προσπαθησα να βαλω την ελληνικη αλλα μου λεει failed (με το που παταω install) οποτε σκεφτηκα μηπως θελει αλλης χωρας επειδη ειχε πεοβλημα και εκανα αλλαγη της motherboard. Για να μου λες εσυ ομως να βαλω την αγγλικη σημαινει οτι δεν εχει σημασια τι χωρας rom θα βαλω αρα κατι αλλο σημβαινει και δεν μου μπαινει. Οποτε τι κανω?
iMarilina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 βαλε την αγγλικη ειναι πολυ καλη Για να πω την αληθεια προσπαθησα να βαλω την ελληνικη αλλα μου λεει failed (με το που παταω install) οποτε σκεφτηκα μηπως θελει αλλης χωρας επειδη ειχε πεοβλημα και εκανα αλλαγη της motherboard. Για να μου λες εσυ ομως να βαλω την αγγλικη σημαινει οτι δεν εχει σημασια τι χωρας rom θα βαλω αρα κατι αλλο σημβαινει και δεν μου μπαινει. Οποτε τι κανω?Εγω σου εγραψα μια λυση παραπανω, αν θες την κοιτας. Αλλιως θα μεινεις με το "πεοβλημα" (Κλαιωωωωω λολ) Sent from my iPad using Insomnia 1
gesamgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2265477
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα