Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia S- Ερωτηση για Android

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
σκεφτομαι να αγορασω το Sony Xperia S και ειδα στην περιγραφη πως το android του αναβαθμιζεται μεχρι την εκδοση 4.1.2 (Jelly Bean).
Επειδη το κινιτο βγηκε το 2012 και σημερα εχουμε πλεον 2014 ηθελα να ρωτησω,καθως βγαινουν νεες εκδοσεις android θα μπορω να το αναβαθμισω περαιτερω ή θα φτασει μεχρι την εκδοση 4.1.2 και μετα δεν θα μπορω να κανω καποια αναβαθμιση στο λογισμικο??
Επισης αν δεν γινεται αναβαθμνιση τα παιχνιδια και τις εφαρμογες που θα βγαινουν απο τωρα και μετα θα μπορει να τα τρεχει ή λογω παλαιοτερου λογισμικου δεν θα μπορει??? <_<

Δημοσ.

αν μιλας για official ενημερωσεις οχι δεν θα τις παρει εκτος κ αν βγει καποι ανακοινωση απο τη sony

unofficial μπορεις να τσεκαρεις απο xda developers μεχρι ποια εκδοση εχουν βγαλει για το τηλεφωνο σου.

Παρ ολα αυτα γιατι να αγορασεις μια τοσο "παλια" συσκευη;

μεχρι ποσα δινεις και ποσο το βρισκεις;

Δημοσ.

Αν θες αναβαθμισεις nexus 4 και καλυτερο κινητο και απ οτι βλεπω παλι το ανεβασαν ενω ειχε πεσει στα 280 καποια στιγμη  :wacko:

Παντως σκεφτηκες καλα να δωσεις 270 ευρω για το xperia s?

Δημοσ.

Δεν θα δωσω 270,θα το αγορασω απο το εξωτερικο που το βρηκα 185 γι αυτο ρωατω για να μαθω.
Και σε συνολικα χαρακτηριστικα ειναι ενα αρκετα δυνατο κινητο αλλα το μειον του ειναι οτι ειναι παλιο.

Δημοσ.

Δεν θα δωσω 270,θα το αγορασω απο το εξωτερικο που το βρηκα 185 γι αυτο ρωατω για να μαθω.

Και σε συνολικα χαρακτηριστικα ειναι ενα αρκετα δυνατο κινητο αλλα το μειον του ειναι οτι ειναι παλιο.

Mε 4.1.2 βλεπω να μενεις.Παιχνιδια παιζουν δεν υπαρχει θεμα,πολυ ελαχιστες εφαρμογες θα ζητησουν κατι παραπανω απο 4.1.2

Δημοσ.

αν μιλας για official ενημερωσεις οχι δεν θα τις παρει εκτος κ αν βγει καποι ανακοινωση απο τη sony

unofficial μπορεις να τσεκαρεις απο xda developers μεχρι ποια εκδοση εχουν βγαλει για το τηλεφωνο σου.

Παρ ολα αυτα γιατι να αγορασεις μια τοσο "παλια" συσκευη;

μεχρι ποσα δινεις και ποσο το βρισκεις;

Δεν ειναι οικονομικο το θεμα απλα μου αρεσε το κινητο και σαν εμφανιση και σαν χαρακτηριστικα.Απλα με ξενερωσε το android και η παλαιοτητα του.

Αλλιως σκεφτομαι κατι απο samsung galaxy και ειμαι αναμεσα σε S3 ή S4 mini

Δημοσ.

Δεν ειναι οικονομικο το θεμα απλα μου αρεσε το κινητο και σαν εμφανιση και σαν χαρακτηριστικα.Απλα με ξενερωσε το android και η παλαιοτητα του.

Αλλιως σκεφτομαι κατι απο samsung galaxy και ειμαι αναμεσα σε S3 ή S4 mini

s3 

Δημοσ.

Μην πάρεις το Xperia S. Έχει παλιώσει πολύ πλέον και έχει άθλια αυτονομία.Το είχα πάρει δώρο στη κοπέλα μου όταν δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στην τιμή του. Προτίμησε το S3 ή το S4 mini.

Δημοσ.

Ούτε εγώ θα το πρότεινα το S. Δες και το Moto G, το 16gb βγαίνει γύρω στα 215€ από Amazon και το 8GB(που σου μένουν γύρω στα 4.5GB για χρήση) βγαίνει πιο φθηνό. Έχει και την 4.4.2.

Δημοσ.

Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο να προσθεσω ενα P στο τελος του Sony Xperia S- οποτε το νεο κινητο θα ειναι το Sony Xperia SP. :P
Θεωρω μια καλη επιλογη βαση χαρακτηριστικων και για τα λεφτα του.

Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το εξωτερικο,το βρηκα καπου στα 210 και εδω εχει 299.Το μονο προβλημα μου ειναι τι τελωνειο θα πληρωσω αν το αγορασω απο την Κινα.Αν ξερει καποιος ας μου πει.
Και επισης αξιζει να το παρω απο Κινα ή θα μου χαλασει η συσκευη σε κανα 4μηνο???

Δημοσ.

Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο να προσθεσω ενα P στο τελος του Sony Xperia S- οποτε το νεο κινητο θα ειναι το Sony Xperia SP. :P

Θεωρω μια καλη επιλογη βαση χαρακτηριστικων και για τα λεφτα του.

Επειδη σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το εξωτερικο,το βρηκα καπου στα 210 και εδω εχει 299.Το μονο προβλημα μου ειναι τι τελωνειο θα πληρωσω αν το αγορασω απο την Κινα.Αν ξερει καποιος ας μου πει.

Και επισης αξιζει να το παρω απο Κινα ή θα μου χαλασει η συσκευη σε κανα 4μηνο???

μπορεις να το βρεις και απο Αγγλια με 10 ευρω παραπανω και δεν πληρωνεις τελωνειο δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος αν σου τυχει ελλατωματικη συσκευη 

Δημοσ.

Αναλόγως συνήθως με EMS/ταχυδρομείο λένε πως δεν περνάνε τελωνείο(αν δηλωθεί σε μικρή αξία). Επίσης πρέπει να είναι αξιόπιστο το site για να μην σου στείλουν κανα κλώνο. Στα ίδια χρήματα από κίνα βρίσκεις και καλύτερα από το xperia το θέμα είναι να τους ρωτήσεις εάν θα ισχύει εδώ η εγγύηση δηλαδή αντί να το στέλνεις έξω να το πας σε service της Sony(arvato νομίζω - άλλο δράμα αυτό).

Δημοσ.

μπορεις να το βρεις και απο Αγγλια με 10 ευρω παραπανω και δεν πληρωνεις τελωνειο δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος αν σου τυχει ελλατωματικη συσκευη 

Εψαξα στο ebay απο Αγγλια αλλα δεν το βρηκα.Αν παντως το χεις δει καπου σε καποια καλη τιμη θα χαιρομουν αν μπορουσες να μου το στειλεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...