Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Γράφει PC στο τέλος.
zvarthangalos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Animation,animation,και πάλι animation δεν έχουν καταλάβει οι εταιρίες ακόμη πως δεν μας πείθουν αν δεν δούμε gameplay;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σε Spidey games δεν αλλάζει τρελά το gameplay από τίτλο σε τίτλο, εκτός του εκάστοτε gimmick. Π.χ. το web strike στο Web of Shadows ή το περίεργο lock κατιτίς του προηγούμενου Amazing Spider-Man game ή τις διάφορες ικανότητες του κάθε SM στο Shattered Dimensions. Mπορεί να βγω και λάθος, βέβαια. 1
rowain Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Το the amazing spider-man απλά έτρεχε στα 15fps και πολλά λέω σε radeon κάρτες...να δούμε αυτό τι θα κάνει..
ektelion Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Φαίνεται να τα σπάει το παιχνιδάκι. Μου θυμίζει πολύ τη λογική του Prototype και γουστάρω τρελά γιατί θυμάμαι ότι όταν έπαιζα το Prototype σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι θα έπρεπε να ήταν ένα proper spidey game. Can't wait!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Βλέπω έχει πάλι αυτό το "lock" σύστημα του ASM1. Καλούλι φαίνεται γενικά, αλλά φοβάμαι μην έχει πάλι θέματα porting. Όσο για τις στολές, μμμμ, διχασμένος ανάμεσα σε Scarlet Spider (Kaine) και 2099.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και απ' ότι διάβασα από αρκετούς, καλούλι φαινόταν, αλλά τελικά another bad licensed game.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τι περίμενες δηλαδή ρε dude?! Πέρα από εκείνο που πετούσες με το R1/L1 στο ps ιστούς όλα τα αλλα phail. Φαντάσου έχω ξεχάσει και το όνομα του
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Spider-Man 2 (PS2 version) μάλλον, μιας και θεωρείται το καλύτερο σε web-swinging.Εγώ πάλι θα ήθελα κάτι σε Web of Shadows.
gavros10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Spider-Man 2 (PS2 version) μάλλον, μιας και θεωρείται το καλύτερο σε web-swinging. Εγώ πάλι θα ήθελα κάτι σε Web of Shadows. Ακριβως αυτο ερχομουν να γραψω. Ειπα για λογους νοσταλγιας να το κατεβασω να δω τι λεει αλλα διαβασα οτι δεν γινεται να αυτοκτονησεις πηδωντας απο το empire state building! Χανεται η μιση διασκεδαση ετσι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 δεν γινεται να αυτοκτονησεις πηδωντας απο το empire state building! Χανεται η μιση διασκεδαση ετσι Γιατί τον κακόμοιρο τον Spidey...;
rowain Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Το δοκίμασε κανένας το παιχνίδι; Κολλάει σε radeon κάρτες όπως και το 1ο;
johnnyman Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 δεν κολλαει καθολου σε μενα!ολα full με ΑΑ στο low παει καρφωτα 60fps με vsync on!!αξιολογο παιχνιδακι με ωραια γραφικα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα