Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδες τι κανετε ολα καλα?λοιπον θα ηθελα ενα pc ikano gia gaming καθως λογικα σε λιγο καιρο θα πουλησω τον ι7 4770κ(μαλλον και μην ρςτατε γιατι) και ολα τα συνεργα τελος παντων και θα ηθελα ενα καλο pc της amd προφανως.δεν θελω windows,ηχεια,ποντικι ουτε οθνη ουτε και gpu.θελω ολα τα αλλα.ευχαριστω για τον χρονο σασ.

P.S ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SKYLAKE THS INTEL????.ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΤΕ(ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ Ι7 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΕΣ gpu απο την αμδ μεχρι τοτε σε 20 nm fabrication process + gddr6.ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

μονο εαν εχεις βρει κανενα θυμα να πουλησεις τον 4770 οσο εχει καινουργιος και εχεις πεσει σε μπανανα κομματι.μονο τοτε αξιζει να αλλαξεις οτι εχεις.

δεν νομιζω να βρεθει καποιος να σου προτεινει συστημα.

εκτος και εαν βαση ονοματος εισαι κανενα παλιοφιδο που θελει να μας βαλει να σκοτωθουμε παλι μεταξυ μας.

ποια καρτα γραφικων εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

μονο εαν εχεις βρει κανενα θυμα να πουλησεις τον 4770 οσο εχει καινουργιος και εχεις πεσει σε μπανανα κομματι.μονο τοτε αξιζει να αλλαξεις οτι εχεις.

εκτος και εαν βαση ονοματος εισαι κανενα παλιοφιδο που θελει να μας βαλει να σκοτωθουμε παλι μεταξυ μας.

ΤΗΝ 7870 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ Ι7 4770Κ?

ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ

Δημοσ.

με το μηνυμα μου εννοω οτι εχεις εναν top επεξεργαστη απο Intel και κοιτας να τον πουλησεις για να πας σε amd.αυτα δεν γινονται.μονο εαν εχεις οικονομικες δυσκολιες αλλα και παλι,δεν γινονται γιατι απλα τον πουλας και μενεις οπως εισαι.γνωμη μου παντα.

μπανανα κομματι εννοω να κλοκαρεις και να μην ανεβαινει καλα.η να εχεις θεμα με τις θερμοκρασιες σου.αλλα και παλι μονο εαν εχεις βρει καποιον που του τον δινεις οσο εχει καινουργιος.

τωρα οσον αφορα το ονομα σου και το παλιοφιδο :P , εχει παρατηρηθει παρα πολλες φορες τον τελευταιο καιρο να ανοιγει καποιος θεμα και να ρωταει κατι παρομοιο που εχει να κανει με επεξεργαστες intel vs amd και να ξεκιναμε μετα εμεις τα ζωα να τρωγομαστε και αυτος που ανοιξε το θεμα να μην ξανασυμμετεχει.

Δημοσ.

με το μηνυμα μου εννοω οτι εχεις εναν top επεξεργαστη απο Intel και κοιτας να τον πουλησεις για να πας σε amd.αυτα δεν γινονται.μονο εαν εχεις οικονομικες δυσκολιες αλλα και παλι,δεν γινονται γιατι απλα τον πουλας και μενεις οπως εισαι.γνωμη μου παντα.

μπανανα κομματι εννοω να κλοκαρεις και να μην ανεβαινει καλα.η να εχεις θεμα με τις θερμοκρασιες σου.αλλα και παλι μονο εαν εχεις βρει καποιον που του τον δινεις οσο εχει καινουργιος.

τωρα οσον αφορα το ονομα σου και το παλιοφιδο :P , εχει παρατηρηθει παρα πολλες φορες τον τελευταιο καιρο να ανοιγει καποιος θεμα και να ρωταει κατι παρομοιο που εχει να κανει με επεξεργαστες intel vs amd και να ξεκιναμε μετα εμεις τα ζωα να τρωγομαστε και αυτος που ανοιξε το θεμα να μην ξανασυμμετεχει.

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο Ι7 4770Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ  :X

Λογικά για τον πουλάει κάτι θα έχει ο επεξεργαστής, δεν σκας έτσι τόσα λεφτά. Τα έχουμε δει αυτά

ΕΛΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΓΑΜΩΤΟ 

Δημοσ.

ποτε τον μειωσα τον επεξεργαστη.απεναντιας σου λεω οτι ειναι παρα πολυ καλος για να τον αλλαξεις με κατι αλλο.

μην γραφεις με κεφαλαια.ειναι σαν να φωναζεις.

• Like 1
Δημοσ.

@Thanos1972

Μισό... :D Ο φίλος έχει 4770K και θέλει να πουλήσει όλο το σύστημά του για να κάνει,όπως λέει και ο τίτλος,Gaming PC στα 250 ευρώ...

Τι ασχολείσαι ακόμη?

I_smell_trolls_I_have_a_few_questions-s4

• Like 2
Δημοσ.

@Thanos1972

Μισό... :D Ο φίλος έχει 4770K και θέλει να πουλήσει όλο το σύστημά του για να κάνει,όπως λέει και ο τίτλος,Gaming PC στα 250 ευρώ...

Τι ασχολείσαι ακό 

αστο η ενοτητα κλεινει γιατι δεν 8α βγαλουμε ακρη

πως την κλεινω ομως ομγ

Δημοσ.

αστο η ενοτητα κλεινει γιατι δεν 8α βγαλουμε ακρη

πως την κλεινω ομως ομγ

Στείλε αναφορά στην ομάδα διαχειρίσεις να κλειδώσει το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...