Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Λοιπόν έψαξα σωστό headset wireless απο reviews και videos και κατέληξα στα Sony Pulse Elite Edition..Τα αγόρασα λοιπόν παίζουν παρα πολύ δυνατά έχουν και πολλες ρυθμίσεις αλλα το θέμα ειναι οτι, οτι ακούω εγώ το ακούνε και οι έξω..Είναι σαν να έχω ηχεία..Τα headphones τα χρειάζομαι γιατί μένω μαζι με την κοπέλα μου σε ένα μικρό δωματιο και οταν διαβάζει δεν θέλω να την ενοχλώ..Επειδή δεν ξέρω απο headphones-headsets αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω κάποια τα οποία να ειναι δυνατά αλλα να μην ακούγεται σχεδόν καθόλου έξω..Διαθέτω απο ως 150 ευρώ..Ευχαριστώ πολυ..

Δημοσ.

Εφόσον διαθέτεις μέχρι 150 ευρώ, αν χρεάζεσαι headset γενικής χρήσεως, θα πήγαινα σε Bang & Olufsen. Είναι απο τις κορυφαίες εταιρίες προϊόντων ήχου - πραγματικά τρελοί οι τεχνικοί παραγωγοί τους. Αγόρασα από ένα κατάστημα στη Φλορεντία ψείρες με 150 ευρώ, και η ποιότητα ήχου ήταν ασυναγώνιστη. 6 χρόνια τώρα δεν έχουν δείξει την παραμικρή δυσανασχέτιση, και είναι σαν να μη φοράω καν ακουστικά. Είναι σαν να έχω headset, έπαιζα μέχρι και μουσική σε ένα barάκι με αυτές αντί για τα Pioneer που είχαν, και δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου έξω σε μεγάλες εντάσεις. Βέβαια, ότι και να πάρεις θα ακούγεται μερικώς εάν υπάρχει ησυχία. Το μειονέκτημα? Χαμηλή απόδοση στο μπάσο, μιας και μιλάμε για ψείρες.

Αν δε σε προσελκύουν εξαιρετικά καλές ψείρες και ψάχνεις για άλλου τύπου headset, εγώ θα άφηνα τη Razer που προτείνει ο chaosmaster από πάνω και θα πήγαινα τυφλά στη SteelSeries. Έχω πάρει τα Kraken Pro, τα Megalodon, και ήταν όλα προβληματικά. Όχι ότι θα σου τύχει και εσένα προβληματικό κομμάτι απαραιτήτως, αλλά ακόμη και η ποιότητα κατασκευής τους, ακόμη και η στιβαρότητά τους, δεν αξίζουν το υψηλό κόστος τους.

Έχω λοιπόν τα Siberia V2 (δίχως κάρτα ήχου, stereo) της SteelSeries για 2.5 χρόνια τώρα και είναι ακόμα σαν καινούργια. Άψογη απόδοση, μπορείς να τα φοράς για ώρες, στιβαρή κατασκευή, πολύ καλής ποιότητας υλικά.

Τα Siberia V2 usb με κάρτα ήχου ενσωματομένη, είναι 7.1 surround.

Και το τελευταίο κομμάτι της SteelSeries σήμερα, είναι τα 9Η.

Ρίξε μια ματιά στα προϊόντα της. Αν επιλέξεις gaming brand, είναι κατά πολύ ηγέτιδα στο χώρο.

Αυτή παραμένει η άποψή μου έχοντας δοκιμάσει Headsets σε βάθος χρόνου από όλες τις εταιρείες που αναφέρω παραπάνω. Επειδή τα Siberia V2 κάθονται άψογα γύρω απο τα αυτιά, κλείνουν καλά τα κενά τριγύρω και έχουν φοβερή ποιότητα ήχου, ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις θα απολαύσεις ότι και να ακούς.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...