Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που θα το πάω στο σερβις υπάρχει περίπτωση να με πουν τίποτα σχετικά με αυτό ?

Αν επιτρέπεται ποιος ειναι ο λόγος που θα πάει για service;  Τα windows;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πραγματικοί gamers; Αν σου αρέσει το metro last night π.χ τότε νομίζω πως αξίζει να πεις ένα ευχαριστώ στον κατασκευαστή που σου χάρισε απόλαυση με ένα 40-άρι...

Αν είχε 5 μπορεί και ναι, και μάλλον πολλοί περισσότερες πωλήσεις θα έκαναν. 

Από τη στιγμή που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και νομίζουν ότι η δουλειά τους έχει αξία 40ευρώ το κομμάτι, δεν θα παίρνουν φράγκο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχε 5 μπορεί και ναι, και μάλλον πολλοί περισσότερες πωλήσεις θα έκαναν. 

Από τη στιγμή που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και νομίζουν ότι η δουλειά τους έχει αξία 40ευρώ το κομμάτι, δεν θα παίρνουν φράγκο.

Μήπως να σου έδιναν κι λεφτά για να το παίξεις; :P

Σωστό σε βρίσκω μα, τουλάχιστον εγώ μπορώ να παίξω multi αλλά κι είμαι σίγουρος πως δεν θα μπει ιός στο σύστημα μου...

Δημοσ.

Μωρέ άδικο δεν έχεις, φρέσκο σημαίνει καθαρό, απροβλημάτιστο, παίζεις και multiplayer αλλά....άτιμη φτώχεια. 

Γίνεται να με πληρώνουν! άμε! πως δε θέλω!

Δημοσ.

Αμα έχεις φτώχεια πολύ απλα δεν παίζεις το παιχνίδι μέχρι να πέσει η τιμή σε πλαίσια που αντέχεις.

Σιγά μωρέ, 20 ευρώ τον μήνα δεν μπορεί κάποιος να μαζέψει;

Φαντάσου να βγαίνω κι να λέω πως έχω την 280 toxic κι ι7 4770 κι να λέω πως δεν έχω λεφτά για το minecraft...

Δημοσ.

Αμα έχεις φτώχεια πολύ απλα δεν παίζεις το παιχνίδι μέχρι να πέσει η τιμή σε πλαίσια που αντέχεις.

Γιατί πολύ απλά να μην το κατεβάσεις? Τόσες σελίδες με torrent υπάρχουν. Οι εταιρείες έτσι και αλλιώς πλουτίζουν, δεν είναι ότι τους κάνουμε ζημιά εμείς με το κατέβασμα...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά να μην το κατεβάσεις? Τόσες σελίδες με torrent υπάρχουν. Οι εταιρείες έτσι και αλλιώς πλουτίζουν, δεν είναι ότι τους κάνουμε ζημιά εμείς με το κατέβασμα...

Ετσι εεε? Οκ την επομενη φορα που θα θελήσεις μια καρτα γραφικών , ένα πακετο μακαρονια, ενα αυτοκινητο ή οτιδήποτε αλλο απλα μπες μεσα σε ενα μαγαζί και κλεψε το... ετσι και αλλιως  η εταιρεια που τα παραγει πλουτιζει.....

Και μαμώ τις λογικές ετσι.... ??? Δεν ξερω ποσο χρονών εισαι και αν έχεις κοπιασει ποτε στην ζωη σου για να βγαλεις χρηματα... αλλα να ξερεις την μεγαλη ζημια δεν την κανεις στην εταιρεια... αλλα σε ενα παλικαρακι που πολυ πιθανο να ειναι και κοντα στην ηλικία σου , το οποιο εφαγε τα ματια του πισω απο μια οθόνη για να δημιουργήσει το παιχνιδι και θελει να ζησει απο αυτη την δουλεια!!

• Like 1
Δημοσ.

Όσο παράνομος είμαι εγώ που κατεβάζω παιχνίδια άλλο τόσο είναι και αυτός που κατεβάζει τραγούδια. Δεν ξέρω αν έχεις μουσική στο κινητό σου/mp3 σου, πάντως αν έχεις, αρνούμαι να πιστέψω ότι έχεις στην κατοχή σου, αγορασμένα όλα τα δεκάδες CD για όλα τα τραγούδια που έχεις ακούσει σε όλη σου τη ζωή. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτά που λες ισχύουν και για εσένα πράγμα που σε καθιστά υποκριτή. (Δεν σε ξέρω άλλα όλοι ακούμε ή σε κάποια περίοδο της ζωής μας ακούγαμε  τραγούδια)

Επιπλέον, η πειρατεία δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω άσχετα παραδείγματα που αναφέρεις (με όλο το σεβασμό). Άλλο να διαπράξω ληστεία και άλλο να μοιραστώ ένα αρχείο το οποίο το έχω νόμιμα αγοράσει (ναι, έχω αγοράσει παιχνίδια και ναι τα έχω δανείσει σε φίλους. Tεχνικά και αυτό πειρατεία είναι).  Ακόμα και αυτός ο δανεισμός βάση νόμου απαγορεύεται για την διασφάλιση της "προστασίας" των εσόδων, των μεγαλο-επιχειρήσεων. Πίστεψέ με αν το κακό ήταν τόσο μεγάλο δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαιναν παιχνίδια για pc, τα CD θα είχαν καταργηθεί, και τα βίντεο κλαμπ θα ήταν εκτός δουλειάς. 

Για ταινίες κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλήσω καν. Σίγουρα  αρκετά από τα άτομα που θα δουν το σχόλιό μου έχουν νοικιάσει ταινία από βίντεο κλαμπ και πριν την επιστρέψουν την έχουν δανείσει για μία μέρα σε κάποιον φίλο τους. Σου έχω νέα..αυτό είναι ακόμα πιο παράνομο από το αρχείο που θα κατεβάσει κανείς από το pirate bay.

Και τα παραπάνω αποτελούν παραδείγματα της απλής καθημερινότητας

• Like 1
Δημοσ.

Πως τα καταφερνεται με τα off topic συνέχεια....

Θέλει ταλέντο αυτό που κάνουμε... Δεν μπορεί ο καθένας να διαβάσει κάτι κι μετά να καταστρέψει το θέμα :P

Όσο παράνομος είμαι εγώ που κατεβάζω παιχνίδια άλλο τόσο είναι και αυτός που κατεβάζει τραγούδια. Δεν ξέρω αν έχεις μουσική στο κινητό σου/mp3 σου, πάντως αν έχεις, αρνούμαι να πιστέψω ότι έχεις στην κατοχή σου, αγορασμένα όλα τα δεκάδες CD για όλα τα τραγούδια που έχεις ακούσει σε όλη σου τη ζωή. Οπότε πριν μιλήσεις σκέψου ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτά που λες ισχύουν και για εσένα πράγμα που σε καθιστά υποκριτή. (Δεν σε ξέρω άλλα όλοι ακούμε ή σε κάποια περίοδο της ζωής μας ακούγαμε  τραγούδια)

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό κι πρέπει να πω πως έχω αρκετά cd μα όχι κι όλα τα τραγούδια που ακούω.

Ωστόσο, παραμένεις πειρατής κι εσύ κι εγώ...

280 toxic, i7 4770 αχ άπιαστα όνειρα

Δεν ξέρω αν με πιστεύεις αλλά, δεν είμαι κι πολύ μεγάλος κι για να μαζέψω τα λεφτά για το σύστημα μου μου πίρε πολύ καιρό... Κάνα χατζιλίκι κτλ.

Κι θα μου πεις μα, αφού είμαι σχετικά μικρός γιατί πείρα ένα τόσο δυνατό σύστημα ε; Δεν ξέρω... Προτίμησα να κάνω μερικούς μήνες υπομονή κι να πάρω κάτι που δεν θα χρειαστεί αλλαγή για πολλά χρόνια...

Αν εγώ μάζεψα τόσα λεφτά για τον υπολογιστή μου τότε, μην μου πεις πως δεν μπορείς να μαζέψεις λεφτά για ένα απλό παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει ταλέντο αυτό που κάνουμε... Δεν μπορεί ο καθένας να διαβάσει κάτι κι μετά να καταστρέψει το θέμα :P

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό κι πρέπει να πω πως έχω αρκετά cd μα όχι κι όλα τα τραγούδια που ακούω.

Ωστόσο, παραμένεις πειρατής κι εσύ κι εγώ...

Δεν ξέρω αν με πιστεύεις αλλά, δεν είμαι κι πολύ μεγάλος κι για να μαζέψω τα λεφτά για το σύστημα μου μου πίρε πολύ καιρό... Κάνα χατζιλίκι κτλ.

Κι θα μου πεις μα, αφού είμαι σχετικά μικρός γιατί πείρα ένα τόσο δυνατό σύστημα ε; Δεν ξέρω... Προτίμησα να κάνω μερικούς μήνες υπομονή κι να πάρω κάτι που δεν θα χρειαστεί αλλαγή για πολλά χρόνια...

Αν εγώ μάζεψα τόσα λεφτά για τον υπολογιστή μου τότε, μην μου πεις πως δεν μπορείς να μαζέψεις λεφτά για ένα απλό παιχνίδι.

tralalo, ναι εγώ το παραδέχομαι. Δεν έχω λόγο να το κρύψω!!! :) Αλλά πολλοί το κάνουμε και πολλές φορές χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Μέσα σε αυτό συγκαταλέγεται και η μεταφορά ενός τραγουδιού από ένα κινητό σε άλλο με τη χρήση bluetooth από την στιγμή που δεν έχεις αγοράσει το τραγούδι με 2.99. Είναι ακραίο αλλά ισχύει.

arianos16 σόρρυ για το off-topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...