Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..!! 

Εχω ενα pc εδω και 7 χρονια και οπως ειναι λογικο αρχισα να το ψηλοβαριεμαι..!! 

Σκεφτηκα λοιπον να φτιαξω ενα καινουριο για να μπορω να παιζω και κανενα παιχνιδι..!!

Ποσό που διαθέτουμε : 600-800

Χρήση υπολογιστή : Gaming- Internet 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Exω αυτη  w1942t-specs.png αλλα αργοτερα σκεφτομαι αυτη Toshiba 24D1334

Διαγώνιος: 24", LED LCD, Ανάλυση:1920x1080, Full HD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω τα 7 64 bit

Ευχαριστω για το χρονο σας...!!! Φιλικα Γιαννης

Υ.Γ. Στα χρηματα που αναφερω να μην μπει κουτι γιατι θα φτιαξω γραφειο με Plexi Glass κτλπ..!!! 

Αρα ειναι καθαρα μονο για τα "σωθικα"...!!!

Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι την οθονη θα την παρω μετα απο κανενα μηνα αφοτου φτιαξω το μηχανημα..!!!

Προτιμω INTEL + NVIDIA

Δημοσ.

Ε σε αυτά τα λεφτά άνετα χώνεις 1150 i5 και 760 ή και 770. Τα παρελκόμενα καλά είναι όλα. 

http://bto.plaisio.gr/Machine?state=1827510B73.5B1A1994557B17.9B1A1981005B177.89B1A2013541B279B1A1995731B67.5B1A1864696B54.89B1A1751115B31.89B2A1820494B64.89B1AD2014-1-23-14-46-12

δεν πιστέυω να θες και ssd για να θαυμάζες τα 10 δέυτερα που ανοίγει το pc ταχύτερα. 

Υ.Γ. από skroutz όλα φθηνότερα ένα σχέδιο είναι μόνο

Δημοσ.

γιατί απλά δεν καταργούν το 4570...α ξέχασα...εταιρείες.  :mellow:

[offtopic]

Μάλλον για τον ίδιο λόγο που δεν καταργούν π.χ. τον fx-4300 4core 10€ ποιο φτηνός από τον 6300 (ή τον 8150)

[/offtopic]

Δημοσ.

Δάκτυλε του καπιταλισμού, φρουρέ του σιδηρούντος παραπετάσματος, φονιά των ψαριών πελεκάνε!

Να ποιος στηρίζει τις εταιρείες! 

Εχμ! Εντάξει παίξαμε και σήμερα. 

Δημοσ.

Ευχαριστω για το μεχρι τωρα ενδιαφερον..!!! Επισης πολυ καλη η προταση του Ν1ΚΟSSS για το συστημα..!! 

Φιλε Millennium... μην αγχωνεσαι για την διαφορα..!!! Πες μου εσυ τη γνωμη κι ας κοστιζει 801€...!!!  :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει διαφορα αναμεσα σε τν και οθονη pc..??  Απλα ελεγα να το συνδυασω..!!! 

Ερωτηση-Απορια--->> Σε υπολογιστη με 2 σκληρους δισκους και υδροψυξη (+ τα υπολοιπα) αρκει ενα 850αρι τροφοδοτικο...????

Επεξ/σία από Salepaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...