duende Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 παιδια, το "προβλημα" ειναι της εδω lg, η "μαμα" η εταιρια προσφερει και 16 και 32 γιγα για οποιους θελουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα, οπως και 2 επιλογες χρωματος. η εδω lg προφανως για λογους οικονομιας αποφασισε να φερει μονο τη 16ρα εκδοση και μονο ενα χρωμα ωστε να μη στοκαρει σε ανταλλακτικα για 2 (η 4 μοντελα αν μιλαμε και για 32 γιγα) με λιγα λογια, αφου "πρεπει" να φερει το nexus 5, εκανε ο,τι λιγοτερο μπορουσε. προσωπικα, τα 16 δε με φτανουν. ειναι μια παρα πολυ δυνατη συσκευη οπου και παιχνιδια θελω να τη φορτωσω, και καμποσα αλμπουμ mp3, και να μη με απασχολει αν εχω χωρο οταν θελω να τραβηξω φωτο η hd βιντεο. αλλοι παλι, αρκουνται και με τα 16 (12 διαθεσιμα), περι ορεξεως.. το θεμα ειναι η επιλογες της εδω lg και η μη υποστηριξη της 32αρας εκδοσης του εξωτερικου, που σημαινει οτι οσοι αγορασουμε απ'εξω να ευχομαστε μη μας χαλασει..κριμα
antonisgt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου ολα σου τα επιχειρηματα ειναι παντελως ατοπα. 1ον Δεν εχεις mb στο κινητο ειτε αν εισαι πιτσιρκας (αφραγκος) ειτε αν εισαι ανω των 50 και δεν ασχολεισαι καθολου με την τεχνολογια. Αν λιωνεις μονο μεσα απο το σπιτι μαλλον ανηκεις στην πρωτη κατηγορια. 2ον Βρισκεσαι σε ενα σαιτ τεχνολογιας βεβαια και οι φαν της τεχνολογιας θελουν τα καλυτερα γιατι πολυ απλα τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. 3ον Την περαση στις γυναικες οποιος περιμενει να του την αυξησει οποιοδηποτε κινητο το χει χασει το παιχνιδι εκτος και αν απευθυνεται σε 12 χρονες, Μπορεις να αναφερεις δημοσια εδω,εστω και απο μερες σκεψεων την τρομερη χρηση που κανεις με το κινητο σου(και χρειαζεσαι 1.000.000 mb και 8 πυρηνες)?Διοτι οσους ξερω με τεχνολογικα θαυματα κινητα το φτανουνε στο μαξιμουν της αποδοση τους οταν τραβανε κανα βιντεο HD.Tην υπολοιπη μερα το δειχνουνε στο περιβαλον τους και στις σερβιτορες on table close to frappe. Το ακριβοτερο κινητο που αγορασα ενα νεο v στα 199 ευρω οταν πρωτοβγηκε......Τωρα οποιος ειναι στην μπριζα να χωσει 400 ευρωπουλα καθε λιγους μηνες για νεο κινητο προφανως δεν τον πονανε,η τον εχουνε εκπαιδευσει να μην τον πονανε......Και ναι,τονωνει τον αντρισμο ενα κινητο,φτηνος αντικαταστατης του γρηγορου αμαξιου......overclocking λεγεται......."κοπελια,κοιτα τα MHz μου....." Εδω δινεις ρεσιταλ μπουρδας: "1ον Δεν εχεις mb στο κινητο ειτε αν εισαι πιτσιρκας (αφραγκος) ειτε αν εισαι ανω των 50 και δεν ασχολεισαι καθολου με την τεχνολογια. Αν λιωνεις μονο μεσα απο το σπιτι μαλλον ανηκεις στην πρωτη κατηγορια." Κανεις επιθεση ειρωνιας σε νεα παιδια εν εποχη κρισης,και σε μεγαλυτερους που δεν προλαβανε να τους κανουνε τεχνολογικα ερμαια....... Η εχεις πολυ χαμηλο επεξεργαστη,η απλα λογο υπερφορτωσης παραμιλαει.........
darko1761 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια ,ξέρει κανένας αν υποστηριζει otg cable όπως το S4 ας πούμε η θα πρεπει να το rootαρουμε και αυτό όπως το nexus 4?αν μπορεί να γίνει αυτό κουβαλας και ένα flashακι 32αρι Μαζί σου και έλυσες το πρόβλημα της χωρητικότητας
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδια ,ξέρει κανένας αν υποστηριζει otg cable όπως το S4 ας πούμε η θα πρεπει να το rootαρουμε και αυτό όπως το nexus 4?αν μπορεί να γίνει αυτό κουβαλας και ένα flashακι 32αρι Μαζί σου και έλυσες το πρόβλημα της χωρητικότητας Το nexus 4 είχε θέμα με το ρεύμα και δεν δούλευε σωστά το otg. Στο 5άρι το έχουν λύσει. Εγώ βέβαια είμαι root με το stickmount έτσι και αλλιώς οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί και χωρίς αλλά έτσι όπως το έχω δουλεύει κανονικά
geoeva01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μπορεις να αναφερεις δημοσια εδω,εστω και απο μερες σκεψεων την τρομερη χρηση που κανεις με το κινητο σου(και χρειαζεσαι 1.000.000 mb και 8 πυρηνες)?Διοτι οσους ξερω με τεχνολογικα θαυματα κινητα το φτανουνε στο μαξιμουν της αποδοση τους οταν τραβανε κανα βιντεο HD.Tην υπολοιπη μερα το δειχνουνε στο περιβαλον τους και στις σερβιτορες on table close to frappe. Το ακριβοτερο κινητο που αγορασα ενα νεο v στα 199 ευρω οταν πρωτοβγηκε......Τωρα οποιος ειναι στην μπριζα να χωσει 400 ευρωπουλα καθε λιγους μηνες για νεο κινητο προφανως δεν τον πονανε,η τον εχουνε εκπαιδευσει να μην τον πονανε......Και ναι,τονωνει τον αντρισμο ενα κινητο,φτηνος αντικαταστατης του γρηγορου αμαξιου......overclocking λεγεται......."κοπελια,κοιτα τα MHz μου....." Εδω δινεις ρεσιταλ μπουρδας: "1ον Δεν εχεις mb στο κινητο ειτε αν εισαι πιτσιρκας (αφραγκος) ειτε αν εισαι ανω των 50 και δεν ασχολεισαι καθολου με την τεχνολογια. Αν λιωνεις μονο μεσα απο το σπιτι μαλλον ανηκεις στην πρωτη κατηγορια." Κανεις επιθεση ειρωνιας σε νεα παιδια εν εποχη κρισης,και σε μεγαλυτερους που δεν προλαβανε να τους κανουνε τεχνολογικα ερμαια....... Η εχεις πολυ χαμηλο επεξεργαστη,η απλα λογο υπερφορτωσης παραμιλαει......... 1ον Αν φορτωνεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ android κολλαει χωρις να κανεις ιδιαιτερα πραγματα οσους πυρηνες και να εχεις 2ον Αν παιρνεις 400 και 500 ευρω εισαι αστειος αν δινεις δυο μηνιατικα για κινητο. Οσο για μενα δοξα τον θεο εχω και καλα προιοντα τεχνολογιας και το πορσικο μου και την σπιταρονα μου και το εξοχικο μου στην μυκονο. Ωστοσο αν νομιζεις οτι με το κινητο ριχνεις γκομενα πρεπει να εισαι πραγματικα χαζος(που εισαι δεν τιθεται θεμα). 3ον Το εχεις ακουσει αυτο με την αλεπου και τα κρεμασταρια? αυτο με εκνευριζει. ειτε δεν μπορεις ειτε δεν θελεις να αγορασεις καλο κινητο,αυτοκινητο,σπιτι καλα κανεις αλλα μην ισοπεδωνεις αυτους που ειτε μπορουν ειτε θελουν .Η νοοτροπια του ελληνα να μηδενιζει τα παντα για να τα φερει στα μετρα του μας εφτασε εδω που ειμαστε. Οσο για το αν εχω χαμηλο επεξεργαστη το ξερουν αυτοι που πρεπει οσο για σενα καρφακι δεν μου καιγεται τι πιστευεις καταλαβαινεις τον λογο φανταζομαι. 1
geomos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Επειδή είδα να ανοίγονται θέματα πάλι με τις εγγυήσεις. Ανεξάρτητα απο που αγοράζεις στην Ευρώπη μια συσκευή αν η τοπική αντιπροσωπεία εχει συμβατική υποχρέωση να καλύπτει επίσημα το service και την πανευρωπαϊκή εγγύηση αυτής θέλει δεν θέλει σε καλύπτει. Επίσης η εγγύηση σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές στην ε.ε. ειναι 2 χρόνια. Ότι και να λένε ότι χαζονομο και να σου πασάρουν ειναι 2 χρόνια. Δεν χρειάζεται μάλιστα κάν να στο πούνε ή να στο δώσουν γραπτώς, ισχύει με μονο αποδεικτικό την απόδειξη αγοράς. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρά δεδικασμένο σε όλη την Ευρώπη για το θεμα. Αυτη η κούτα άρα της εγγύησης ξεκίνησε σαν κολπακι marketing απο τις αμερικανικές εταιρείες καθώς στις ΗΠΑ δίνουν μονο ενα έτος. Το βασικό όμως ειναι ότι για να εισαχθεί στην Ευρώπη ενα ηλεκτρονικό προϊόν και να πάρει ce πρέπει ο κατασκευαστής να δεσμευτεί και για διετή εγγύηση.Αν και off topic σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ένας κολοσσός ηλεκτρονικών όπως η Sony φέρνει παράνομα ps4 σε όλη την ευρωπαϊκή ένωση καταπατοντας τους νόμους αφού τα πουλάει με 12 μήνες εγγύηση. Να δεχτώ ότι στην χώρα μας δεν ελέγχεται από κανένα, στην Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και λοιπές ανεπτυγμένες χώρες πως συνεχίζει και πουλάει ?
darko1761 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Το nexus 4 είχε θέμα με το ρεύμα και δεν δούλευε σωστά το otg. Στο 5άρι το έχουν λύσει. Εγώ βέβαια είμαι root με το stickmount έτσι και αλλιώς οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί και χωρίς αλλά έτσι όπως το έχω δουλεύει κανονικά το OTG δεν μου το διαβαζει καθολου και το slimport to hdmi μου λειτουργει για μερικα δευτερολεπτα.δυστυχως στην 4.4.2 και δεν μπορω να το κανω ακομα root (παιζει να μην εχω κανει καλη ερευνα)anyone that can help me?
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 το OTG δεν μου το διαβαζει καθολου και το slimport to hdmi μου λειτουργει για μερικα δευτερολεπτα.δυστυχως στην 4.4.2 και δεν μπορω να το κανω ακομα root (παιζει να μην εχω κανει καλη ερευνα)anyone that can help me? γίνεται root κανονικά από την πρώτη ώρα
Galaxia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Εμένα τα 16 μου φτάνουν πολύ άνετα οπότε το κινητό μου φαίνεται πραγματικά εξαιρετικό και σε πολύ καλή τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα