JohnHellas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε skroutzomagaza... Εγώ ψωνίζω μονο από καταστήματα λιανικής, που εχούν έμψυχο δυναμικό και βοηθούν στην μείωση της ανεργίας. Δεν υπαρχουν "skroutzomagaza". Το skroutz ειναι μια μηχανη αναζητησης προιοντων και καταστηματων, και στην υπηρεσια αυτη συμμετεχουν τα περισσοτερα μεγαλα και μικρα καταστηματα ηλεκτρονικων της Ελλαδος. Καποια απο αυτα ειναι φυσικα καταστηματα, και καποια ειναι online καταστηματα. Οι τιμες που ανεφερα υπαρχουν και σε φυσικα και σε online καταστηματα. Εμψυχο δυναμικο χρησιμοποιουν και τα online και τα φυσικα καταστηματα. Επισης η Wind δεν ειναι Ελληνικη εταιρια, εχει απολυσει πανω απο 1000 εργαζομενους τα τελευταια 3 χρονια, και ξερω οτι εχει ΑΘΛΙΟΥΣ μισθους και χειροτερες συνθηκες εργασιας απο τα περισσοτερα μικρα Ελληνικα καταστηματα που εσυ αποκαλεις "skroutzomagaza". Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από JohnHellas 4
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε skroutzomagaza... Εγώ ψωνίζω μονο από καταστήματα λιανικής, που εχούν έμψυχο δυναμικό και βοηθούν στην μείωση της ανεργίας. στο τελευταίο "skroutzομάγαζο" που πήγα την τελευταία φορά να πάρω κινητό είχαν πολύ περισσότερο έμψυχο δυναμικό από τη wind της περιοχής μου όπου κάθε μήνα πληρώνω το λογαριασμό και εξυπηρετήθηκα σαφώς πιο γρήγορα μάλιστα και οι ίδιο συνεργάζονται με τη wind (μιλάω για birdphone) τώρα αν νομίζετε μερικοί ότι τα μαγαζιά του σκρουτζ είναι αποθήκες με έναν υπάλληλο, μάλλον κάτι νομίζετε λάθος 4
jimakos1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και δε παίρνω το SAMSUNG GALAXY S4 ACTIVE 16GB I9295 ????
Beerloah Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Από τα πιο VFM κινητά. Το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου... δεν έχω συναντήσει ταχύτερο android ως τώρα. Άψογο σε όλα... όσο για τη μπαταρία δεν είναι και η μεγαλύτερη που υπάρχει αλλά... μου βγάζει αρκετές φορές τη μέρα. Τώρα όσον αφορά τη χωρητικότητα, εμένα με καλύπτει διότι δεν κάνω "βαριά" χρήση. Αγαπώ Google Nexus! Α και... δεν κολλάει, δεν κολλάει, δεν κολλάει! 1
antonisgt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ο αλλος ειρωνευεται οσους δεν εχουνε 1.000.000mb στο smartphone,και την βγαζουνε με τα mb του whats up.Μερικοι δεν θελουνε να τους τα περνουνε οι ελληνικες γ διαλογης εταιριες κινητης με τις αθλιες υπηρεσιες τους και τις υπερβολικες χρεωσεις.αν εχεις σπιτι σου internet εισαι μια χαρα.....αν τωρα εισαι ολη μερα σε αναμονη να απαντας σε σχολια του facebook και να κανεις like στην 2874 φωτο που ανεβασε η ρουλα μετα απο ολονυχτιο photoshop,κσι ενω ξερεις οτι ειναι μπουρουχα,σιγουρα θες 24mb συνδεση και στο κινητο.Οσον αφορα το nexus 5,σιγουρα χρειζεται ο κοσμος 4πυρινα κινητα για να κανει κλησεις και sms που ειναι το 91% της χρησης τους.παλια ειχαμε το πιο γρηγορο αμαξι,τωρα το πιο γρηγορο και μεγαλο κινητο.......παντα τροποι για να αυξανουν καποιοι τον......ανδρισμο τους...... 1
kurama Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπαρχουν "skroutzomagaza". Το skroutz ειναι μια μηχανη αναζητησης προιοντων και καταστηματων, και στην υπηρεσια αυτη συμμετεχουν τα περισσοτερα μεγαλα και μικρα καταστηματα ηλεκτρονικων της Ελλαδος. Καποια απο αυτα ειναι φυσικα καταστηματα, και καποια ειναι online καταστηματα. Οι τιμες που ανεφερα υπαρχουν και σε φυσικα και σε online καταστηματα. Εμψυχο δυναμικο χρησιμοποιουν και τα online και τα φυσικα καταστηματα. Επισης η Wind δεν ειναι Ελληνικη εταιρια, εχει απολυσει πανω απο 1000 εργαζομενους τα τελευταια 3 χρονια, και ξερω οτι εχει ΑΘΛΙΟΥΣ μισθους και χειροτερες συνθηκες εργασιας απο τα περισσοτερα μικρα Ελληνικα καταστηματα που εσυ αποκαλεις "skroutzomagaza". Καταρχάς τα καταστήματα Wind ειναί franchise, άρα η μαμά εταιρεία δεν μισθώνει εμπορουπαλλήλους. Επίσης στα μαγαζία για τα οποία αναφέρεσαι (λιανικής πάντα), θελω να μου πείς αν το προιόν βγαίνει σε αυτη την τιμή με απόδειξη που αναγράφει το μοντέλο του και τον κωδικό του ούτος ώστε να ισχύει η εγγυησή του (να πάω δλδ στο εξουσιοδοτημένο service της μαμάς εταιρείας και να μου την δεχτούν). Τέλος θέλω να μου πεις αν η υπάλληλοι των εν λόγω καταστημάτων ειναι δηλωμένει στο ΙΚΑ με βάση τις πραγματικές ώρες εργασίας τους και γενικά αν τηρούν όλο το νομίκο πλαίσιο...
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 φαντάζομαι δεν πας να φας ποτέ σε ταβέρνα ή σουβλατζιδικο, πας μόνο στα mac ή αντε friday's 2
VagelisDer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λετε να πεσει η τιμη σε κανα μηνα;Σκεφτομαι να το παρω το καλοκαιρι Θα το βρεις χαμηλότερα αρκετά μάλιστα σε skroutzoμαγαζα σε λίγο καιρό αν δεν ειναι κΙ τώρα! Και εγω το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο!
xtrim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 και μενα το πηρε φιλος μου και απογοητευτηκε !!! μεσα σε μια βδομαδα το πουλησε , καθως η μνημη που εχει δεν φτανει για τιποτα !!!!!! γεμίζει χωρις να το καταλαβεις !! Θέλεις να πεις ότι αγόρασε το κινητό χωρίς να δει τι χωρητικότητα έχει και μετά του έδωσε σουτ για να πάρει άλλο, εντός μίας εβδομάδας, επειδή "απογοητεύτηκε" που δε χωράει 7 ταινίες και 2500 τραγούδια; Εύγε στο φίλο σου. Παιδιά αν είναι δυνατόν, τα 16GB χωρητικότητα είναι, καλώς ή κακώς, ψιλο-στάνταρ. Για όσους κοιτάνε για κάτι παραπάνω, υπάρχουν και άλλες επιλογές για μνήμη, άλλα smartphones ή ακόμα και tablet (αν τέλος πάντων κατεβάζεις όλο το Play Store στη συσκευή σου). Το συγκεκριμένο κινητό, από τότε που το έχω, είναι μία all-in-one λύση για καθημερινή χρήση με άψογη απόκριση σε ό,τι λειτουργία ζητά ο μέσος καταναλωτής. Για πιο "δύσπιστους" υπάρχουν ακόμα πιο high-end συσκευές και μάλιστα χωρίς το "φιάσκο" της απογοήτευσης. 1
rizla7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς τα καταστήματα Wind ειναί franchise, άρα η μαμά εταιρεία δεν μισθώνει εμπορουπαλλήλους. Επίσης στα μαγαζία για τα οποία αναφέρεσαι (λιανικής πάντα), θελω να μου πείς αν το προιόν βγαίνει σε αυτη την τιμή με απόδειξη που αναγράφει το μοντέλο του και τον κωδικό του ούτος ώστε να ισχύει η εγγυησή του (να πάω δλδ στο εξουσιοδοτημένο service της μαμάς εταιρείας και να μου την δεχτούν). Τέλος θέλω να μου πεις αν η υπάλληλοι των εν λόγω καταστημάτων ειναι δηλωμένει στο ΙΚΑ με βάση τις πραγματικές ώρες εργασίας τους και γενικά αν τηρούν όλο το νομίκο πλαίσιο... ναι σε όλα...
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Πάρε την επίσημη γραπτή απάντηση που πηρα πριν απο 6 ωρες απο την LG HELLAS Αγαπητέ κύριε ............, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εφόσον η συσκευή Nexus 5 (D821) στην έκδοση των 32GB χρησιμοποιεί διαφορετικά μέρη από την αντίστοιχη έκδοση των 16GB και δεν εισάγεται από την εταιρεία μας, είναι αδύνατη η κάλυψη της με την διετή εγγύηση που παρέχει η LG Electronics Ελλάς (LGEHS). Η LGEHS καλύπτει υπό προυποθέσεις με εγγύηση, την επισκευή μοντέλων κινητής τηλεφωνίας με κατασκευαστικό πρόβλημα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόντα παραεισαγωγής. Η βασική προυπόθεση είναι οι αντίστοιχες εκδόσεις των ίδιων μοντέλων, να εισάγονται και από την LGEHS στην ελληνική αγορά και να είναι ημερολογιακά εντός της διετούς περιόδου εγγύησης. Μοντέλα τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο hardware ή στο software με τις αντίστοιχες εκδόσεις της ελληνικής αγοράς, είναι αδύνατον να επισκευαστούν. Επίσης η LGEHS αδυνατεί λογιστικώς, να πραγματοποιήσει την αντικατάσταση ή αναστροφή πώλησης προβληματικής συσκευής η οποία έχει αγοραστεί από το εξωτερικό ή είναι προιόν παραεισαγωγής. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απαίτηση του αγοραστή για αντικατάσταση της συσκευής, μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από το κατάστημα αγοράς. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics http://www.lghere4u.gr http://www.bloglg.gr Κι εγώ αυτή τη γραπτή απάντηση πήρα σήμερα από την LG Hellas, δυστυχώς, παρόλο που προφορικά μου είχαν πει άλλα πράγματα πριν από δυο μήνες. Θα στείλω ερώτημα στην ΓΓΚ, στην μαμά LG και στην Google και θα μόλις μου απαντήσουν θα ενημερώσω.
dream21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ αυτή τη γραπτή απάντηση πήρα σήμερα από την LG Hellas, δυστυχώς, παρόλο που προφορικά μου είχαν πει άλλα πράγματα πριν από δυο μήνες. Θα στείλω ερώτημα στην ΓΓΚ, στην μαμά LG και στην Google και θα μόλις μου απαντήσουν θα ενημερώσω. Ναι εδω η περίπτωση είναι " πιάσε το αβγο και κούρευτο" δεν βρίσκεις άκρη
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ναι εδω η περίπτωση είναι " πιάσε το αβγο και κούρευτο" δεν βρίσκεις άκρη Όχι, ρε αρχηγέ, δεν πάει έτσι. Αγοράζω ένα προϊόν από κράτος της ΕΕ και απαιτώ να έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση όπως οφείλει να έχει βάσει ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου. Δεν μπορεί κάθε τοπική αντιπροσωπεία να κάνει ότι γουστάρει και μάλιστα με δικαιολογίες του τύπου «πως θα το δικαιολογήσουμε λογιστικά» (περισσότερο κάφρικη απάντηση δεν έχω λάβει από επίσημο service). Κρίμα, γιατί η LG έχει από τα σοβαρότερα after-sales τμήματα παγκοσμίως και η ελληνική αντιπροσωπεία ξεφτυλίζει εντελώς το brand name με τέτοιες πονηρές τακτικές που αποσκοπούν αλλού. 2
geoeva01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ο αλλος ειρωνευεται οσους δεν εχουνε 1.000.000mb στο smartphone,και την βγαζουνε με τα mb του whats up.Μερικοι δεν θελουνε να τους τα περνουνε οι ελληνικες γ διαλογης εταιριες κινητης με τις αθλιες υπηρεσιες τους και τις υπερβολικες χρεωσεις.αν εχεις σπιτι σου internet εισαι μια χαρα.....αν τωρα εισαι ολη μερα σε αναμονη να απαντας σε σχολια του facebook και να κανεις like στην 2874 φωτο που ανεβασε η ρουλα μετα απο ολονυχτιο photoshop,κσι ενω ξερεις οτι ειναι μπουρουχα,σιγουρα θες 24mb συνδεση και στο κινητο.Οσον αφορα το nexus 5,σιγουρα χρειζεται ο κοσμος 4πυρινα κινητα για να κανει κλησεις και sms που ειναι το 91% της χρησης τους.παλια ειχαμε το πιο γρηγορο αμαξι,τωρα το πιο γρηγορο και μεγαλο κινητο.......παντα τροποι για να αυξανουν καποιοι τον......ανδρισμο τους...... φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου ολα σου τα επιχειρηματα ειναι παντελως ατοπα. 1ον Δεν εχεις mb στο κινητο ειτε αν εισαι πιτσιρκας (αφραγκος) ειτε αν εισαι ανω των 50 και δεν ασχολεισαι καθολου με την τεχνολογια. Αν λιωνεις μονο μεσα απο το σπιτι μαλλον ανηκεις στην πρωτη κατηγορια. 2ον Βρισκεσαι σε ενα σαιτ τεχνολογιας βεβαια και οι φαν της τεχνολογιας θελουν τα καλυτερα γιατι πολυ απλα τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. 3ον Την περαση στις γυναικες οποιος περιμενει να του την αυξησει οποιοδηποτε κινητο το χει χασει το παιχνιδι εκτος και αν απευθυνεται σε 12 χρονες, 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα