Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν οσοι το εχουμε πάρει εκτος ελλάδας απο play store και ευρώπη δεν πρέπει κανονικα να καλύπτει την εγγύηση η lg hellas ?

Επειδή αγόρασα το 32άρι σε λευκό από το εγγλέζικο play (420 μαζί με μεταφορικά, τραγική τιμή τα 399 για 16άρι imho), πριν το αγοράσω έκανα ερώτηση στην LG Hellas για το θέμα της εγγύησης. Αυτό που μου είπαν είναι ότι η LG Hellas καλύπτει την εγγύηση μόνο αν είναι αγορασμένο από play store. Άρα αφού αγόρασες από play store και έχεις και το αποδεικτικό, είσαι καλυμένος.

Όσοι αγόρασαν από σκρουτζομάγαζα ή ebay δεν καλύπτονται.

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε σημαντικό αυτό που λες για το 32ρι και την εγγύηση ...! Αν είναι έτσι , τότε όντως είναι τραγικά τα 400 ευρώ για το 16ρι , μιας και άνετα δίνει κάποιος ένα 20ρικάκι παραπάνω για το 32ρι! (και έχει και το κεφάλι του ήσυχο με την εγγύηση)

Δημοσ.

Σαν πιτσιρικια κανετε ορισμενοι "ειναι λιγα τα 16gb...θελουμε 192tera για να κουβαλαμε ολη τη προικα μας..." μπουχου... 2gb στο Dropbox, 5 στο Google Drive και αλλα 7 στο Skydrive. Συνολο +14gb free space. Και αν καποιος δεν θελει να χρησιμοποιει οποιοδηποτε ειδος cloud storage ας αφησει τα smartphones και ας παρει 3310. Εχω 2 και τα δινω μισοτιμης (δυο στην τιμη του ενος)...

ps. αυτους που εχουν smartphone και συνδεονται στο internet μονο μεσω wi-fi και εχουν data μονο τη μια βδομαδα δωρο του what's up, τους τοποθετω στην ιδια κατηγορια με φιλο που πηγε περισυ και αγορασε (μεταχειρισμενο) iPhone 3g για να ψαρωνει τις γκομενες στο γυμναστηριο.

Να αγιασει το πληκτρολογιο σου!!!!!!

• Like 5
Δημοσ.

Πολυ ωραία τοτε μας καλύπτει η εγγύηση :) , παντως δεν βγάζει νόημα γιατι να μην καλύπτει το 23αρι , δηλαδη επειδή εχει μεγαλύτερη χωρητικότητα τι αλλο αλλάζει δηλαδη ?

Δημοσ.

Το κινητό απλά φυσάει...

Το πήρα από Αμερική 270 ευρώ (16GB) και είναι το καλύτερο κινητό που χρησιμοποίησα και στην πιο προσιτή τιμή που θα μπορούσα να φανταστώ.

Μπράβο και στη Wind (ή LG Ελλάδας;) που το έφερε με μικρή διαφορά σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω πωσ μπορω να το παρω απο το play store ?? οταν ανοιγω ξενο play store στο ιντερνετ μου λεει οτι δεν ισχυει στη χωρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν πιτσιρικια κανετε ορισμενοι "ειναι λιγα τα 16gb...θελουμε 192tera για να κουβαλαμε ολη τη προικα μας..." μπουχου... 2gb στο Dropbox, 5 στο Google Drive και αλλα 7 στο Skydrive. Συνολο +14gb free space. Και αν καποιος δεν θελει να χρησιμοποιει οποιοδηποτε ειδος cloud storage ας αφησει τα smartphones και ας παρει 3310. Εχω 2 και τα δινω μισοτιμης (δυο στην τιμη του ενος)...

Σε αυτό που λες θα συμφωνήσω. Εμένα άλλο με χαλάει με τα Nexus (και τα αντίστοιχα). Το ότι δεν έχουν Radio. Και άντε στην πόλη έχεις (σχεδόν) παντού σήμα άρα και Internet-radio και τα cloud services. Έξω από αυτήν όμως; Θα μου πεις εκεί ακούς MP3. Ε, να εκεί τα 16GB και η απουσία Card-Slot μας δημιουργούν θέμα αλλιώς θα βαρεθούμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια...

Τώρα θα μου πεις, γιατί πιάνει το Radio παντού; ΟΧΙ αλλά όλο και κάτι έστω με παράσιτα θα ακούς...

Ειδάλλως τα Nexus θα ήταν μονόδρομος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάς άλλες ναυαρχίδες

Επεξ/σία από ninos30
  • Like 1
Δημοσ.

ενταξει πολυ καλο hardware αλλα η 2300αρα μπαταρια με την fullhd οθονη και τον snapdragon τι θα κανει;;;

Τα πάει μια χαρά με χρήση όλη τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο για τους βλάκες εδώ μέσα που το πουλάνε,,,είτε μεταχειρισμένο είτε από Αγγλία,Αμερική κτλ στα 420+++.....400 καινούριο κ ελληνικοτατο...άρα μεταχειρισμένο πλέον στα 330 Μαξ.......

• Like 4
Δημοσ.

Αραγε αυτα που θα φέρει η Wind θα ειναι τα revision 3?

Περασε απο τα χερια μου για μια βδομάδα. Ισως το καλυτερο και πιο ερωτευσιμο κινητο που ειχα για φετος (και αλλαξα πολλα) αλλα με χαλασε πολυ το αδυναμο και μετριο ποιοτικά ηχείο και το σχετικα ασθενες σημα wifi που εντόπισα.

Δημοσ.

Επειδή αγόρασα το 32άρι σε λευκό από το εγγλέζικο play (420 μαζί με μεταφορικά, τραγική τιμή τα 399 για 16άρι imho), πριν το αγοράσω έκανα ερώτηση στην LG Hellas για το θέμα της εγγύησης. Αυτό που μου είπαν είναι ότι η LG Hellas καλύπτει την εγγύηση μόνο αν είναι αγορασμένο από play store. Άρα αφού αγόρασες από play store και έχεις και το αποδεικτικό, είσαι καλυμένος.

Όσοι αγόρασαν από σκρουτζομάγαζα ή ebay δεν καλύπτονται.

Δεν ειναι ελληνικο ουτε καινουριο φαινομενο αυτο με την τιμολογιση (στο τελευταιο σχολιο ειναι ενας Ινδος που κλαιγεται επειδη κοστιζει $465 -δλδ 343€- το 16αρι εκει περα...Α ρε Ινδε γατακι)

@ninos30 ειναι οντως ενα θεμα αν εχεις συνηθισει το ραδιοφωνο. Και εγω το περασα, αλλα το ξεπερασα :)

@koularasss η μπαταρια, οπως ειπε ο lalexoulhs, μια χαρα τα παει. Μοναδικη φορα που την ειδα να αδειαζει σαν καζανακι τουαλετας ηταν τη μερα που παντρευοταν ενας φιλος (οχι αυτος με το 3g) και αποθανατιζα στιγμες και, απο φουλαρισμενη, αδειασε μεσα σε 2 ωρες.

@pinokio21 οι "βλακες" εδω μεσα, πουλανε τη συσκευη εδω και 2 μηνες ενω δεν εχει ερθει καν στη χωρα. Αν δεν μπορεις να το αγορασεις απο μαγαζι του εξωτερικου ή playstore τοτε παιζεις με δεδομενα της εγχωριας αγορας τα οποια τα δημιουργουν οι εχοντες το προϊον

Τελος, αν το εχει δει καποιος (το ελληνικο) ας μας πει αν η συσκευη ειναι με τις καινουριες τρυπες και τα πληκτρα στο πλαϊ

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται και αρκετά καλή τιμή για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά....Ευχαριστούμε για την πληροφορία Hal..!!!!  :-D

Δημοσ.

Γειά 399€ το κινητό φυσάει. Μακράν το πιο φτηνό στην κατηγορία του... Αν και fun Nokia, είναι ένας καλός λόγος για να αλλαξοπιστήσω.

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω πωσ μπορω να το παρω απο το play store ?? οταν ανοιγω ξενο play store στο ιντερνετ μου λεει οτι δεν ισχυει στη χωρα 

Δεν μπορεις πρέπει να το αγοράσει και να στο φέρει καποιος απο την χώρα που ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...