marduc812 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Από εχθές προσπαθώ να περάσω τις libraries του admob στην εφαρμογή μου και έχω το εξής θεματάκι.Ενώ ακολουθώ κανονικά την διαδικασία δεν μου το βγάζει στα libraries παρόλο που στο project Structure το βλέπω κανονικά. Η διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής.•Paste to jar στο path του build σε δικό του φάκελο.•project structure-> File dependency•Μου βγάζει κανονικά το jar και το προσθέτω και φαίνεται στην λίστα με επιλογή compile μετά δεν εμφανίζεται κάπου στα external libraries και ενώ υπάρχει η επιλογή compile files googleadmobad...jar στο build.gradle κάνω κάτι λάθος τι παίζει;Τo error είναι The following classes could not be found ... και είναι λογικό γιατί δεν μπαίνει στα external libraries. Δοκίμασα και τον τρόπο που προτείνουν Site: εδώ και τίποτα.
nilosgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δε ξερω για το android studio, παντως στο eclipse βαζεις τα .jar στο φακελο libs (ή σ εναν οποιοδηποτε δικο σου, αρκει να τον προσθεσεις στο build path). Αλλα συγκεκριμενα για το adMob, κι δες εδω 1
marduc812 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δε ξερω για το android studio, παντως στο eclipse βαζεις τα .jar στο φακελο libs (ή σ εναν οποιοδηποτε δικο σου, αρκει να τον προσθεσεις στο build path). Αλλα συγκεκριμενα για το adMob, κι δες εδω Σκέφτομαι να γυρίσω στο eclipse γιατί ώραίο το Android Studio αλλά βλέπω έχει bugs ακόμα. Μία εμφανίζει τα πράγματα και μία όχι δεν κάνει synch γενικά τρώει κολληματάκια
montexristos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πλεον το admob ειναι integrated με τα google play services, δεν χρειαζεται κανενα εξωτερικό jar Παιζει μια χαρα στο android studio βαζοντας αυτο το dependency στο gradle dependencies {// ... Other entriescompile 'com.google.android.gms:play-services:4.0.30'} και μετα στο manifest <meta-data android:name="com.google.android.gms.version" android:value="@integer/google_play_services_version"/> και κανοντας update το gradle και γενικα κατεβασε την τελευταια canary version του android studio ειναι μια χαρα σταθερη και σαφως ταχυτερο σαν προγραμμα απο το eclipse. http://tools.android.com/download/studio/canary/latest 1
marduc812 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πλεον το admob ειναι integrated με τα google play services, δεν χρειαζεται κανενα εξωτερικό jar Παιζει μια χαρα στο android studio βαζοντας αυτο το dependency στο gradle dependencies { // ... Other entries compile 'com.google.android.gms:play-services:4.0.30' } και μετα στο manifest <meta-data android:name="com.google.android.gms.version" android:value="@integer/google_play_services_version"/> και κανοντας update το gradle και γενικα κατεβασε την τελευταια canary version του android studio ειναι μια χαρα σταθερη και σαφως ταχυτερο σαν προγραμμα απο το eclipse. http://tools.android.com/download/studio/canary/latest Πράγματι το έτρεξα και έγινε. Ευχαριστώ! Τ θέμα που έχω τώρα είναι το cannot resolve ads από το import klp Πρέπει να κάνω import κάτι γιατί απ΄αυτά που είδα σε google ο άλλος λέει έκανε reinstall το Android Studio. Δεν θέλει κάτι επιπλέον εδώ έτσι;
ParhsG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γενικα το gradle ειναι περιεργο ακομα και δεν εχει ακομα καλο support. Δοκιμασε να κανεις gradlew clean , και restart το studio. Μερικες φορες ετσι εκανα για να παιξει.
marduc812 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Γενικα το gradle ειναι περιεργο ακομα και δεν εχει ακομα καλο support. Δοκιμασε να κανεις gradlew clean , και restart το studio. Μερικες φορες ετσι εκανα για να παιξει. Το είχα δοκιμάσει και μου βγάζει permission denied. Ξέρω όλο ρωτάω απλά μου φαίνονται πρωτόγνωρα αυτά ολα edit: με ένα search που έκανα βρήκα ότι ο άλλος οτυ έλεγε να κάνει set to flag chmod +x gradlew στον φάκελο του Στο αρχείο έχει 160 σειρές κώδικα που πρέπει να βάλω αυτή την εντολη αρχή τέλος σε κάποια παρένθεση;
marduc812 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Έχει κάποια διαφορά αν το clean δεν το κάνω με terminal και το κάνω έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα