pelikan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα παρότι έχω ψάξει πολύ τόσο στο insomnia όσο και στο google: Προσπαθώ να ενσωματώσω τους υπότιτλους σε μία ταινία ώστε να μπορώ να παίξω την ταινία μέσω DLNA πρωτοκόλου σε δύο smart tv samsung. Εχω δοκιμάσει το aviaddxsubs, το mkvtoolnix και το freemakeconverter. Με τα 2 πρώτα όταν τελειώνει η μετατροπή παίζει η ταινία μια χαρά στον υπολογιστή με vlc αλλά στην τηλεόραση παίζει η ταινία αλλά όχι οι υπότιτλοι μέσω dlna. Περνάω την ταινία σε ένα στικακι για δω αν θα παίξει μέσω usb στην τηλεόραση αλλά και πάλι δεν πάιζουν οι υπότιτλοι. Την επιλογή sub την έχω ρυθμίσει στην τηλεόραση γιατί όταν οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο τους παίζει κανονικά μέσω usb. Δεν είναι παράξενο? Επίσης διευκρινίζω ότι οι υπότιτλοι έχουν πάντα το ίδιο όνομα με την ταινία, έχουν κωδικοποίηση unicode και κατάληξη .srt. Τέλος, το άλλο παράδοξο είναι ότι οι υπότιτλοι πάιζουν μία χαρά μέσω media player. Και θα μου πείτε ότι αφού έχεις player γιατί να παίξεις την ταινία μέσω dlna? Η απάντηση είναι γιατί έχω δύο τηλεοράσεις smart tv και μόνο στην μία έχω player οπότε θέλω να παίξω τις ταινίες μέσω dlna στην δεύτερη. Τώρα στην περίπτωση του freemakeconverter μου εμφανίζει υπότιτλους στα κινεζικα στον υπολογιστη και στην τηλεόραση επίσης καθόλου υπότιτλους όπως παραπάνω.
TheELF Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Για να γίνει ο υπότιτλος μέρος της εικόνας,οπότε και δεν θα γίνεται επιλογή και θα φαίνεται πάντοτε,δες αυτές της οδηγίες. http://www.insomnia.gr/topic/380292-avidemux-και-υπότιτλοι/?p=3718691 -εννοείτε ότι στο 2 μπορούμε να βάλουμε όποια μορφή μας βολεύει. -στο 5 φροντίζουμε να έχουμε ελληνική γραμματοσειρά εφόσον θέλουμε να τα βγάλει στα ελληνικά.
pelikan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα ενημερώσω.
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οι smart tv αν δεν κάνω λάθος έχουν media player που παίζει όλα σχεδόν τα γνωστά αρχεία και υποστηρίζουν και υπότιτλους. Οι δικές σου δεν έχουν;
pelikan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι υποστηρίζουν ελληνικους υπότιτλους αν η ταινία είναι σε usb αλλά όχι μέσω dlna που θέλω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα