Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.Εχω ενα desktop στο σπιτι το οποιο αποτελειται απο μια μιτρικη abit p35 pro ,μνημες ddr2 στα 800 και επεξεργαστη qore to quad q6600 G0 s775 socket .επειδη η μιτρικη μου ετοιμαζεται να παραδωσει μετα απο τοσα χρονια σκεφτομαι τι να αγορασω για την αντικαταστισω αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν μονο κατι πολυ απλες της asrock κτλ.υπαρχει καποια μιτρικη που να εχει π.χ. hdmi,ddr3 μνημες usb 3 και τελος παντων καποια πιο καλα χαρακτηριστικα απο τα συνιθισμενα.επισης η abit  ειχε και ενα led που βοηθουσε σε περιπτωση βλαβης υπαρχει καποια με κατι αντιστιχο?μηπως θα ηταν προτιμοτερο να πουλησω της μνημες και τον επεξεργαστη και να παω σε κατι πιο καινουργιο γενικα?η χρηση του υπολογιστη ειναι παιχνιδια και μετατροπη βιντεο για να τα παιζει η τηλεοραση...!!!!!!!!ευχαριστω ολες οι προτασεις δεκτες και για λεφτα να ναι καλα οι πιστωτικες καπως θα τα βολεψουμε.ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα και σε εσένα! Για ρίξε μια ματιά σε αυτήν: http://www.ebay.com/ctg/Intel-DG45ID-LGA-775-Socket-T-BOXDG45ID-Motherboard-/74104173

Η γνώμη μου πάντως είναι να φτιάξεις κάτι καινούριο. Το Socket 775 μόνο έξοδα και μικρότερη απόδοση (συγκριτικά) με τα νεότερα (socket) μπορεί να σου προσφέρει, άσε που σε λίγο θα υπάρχουνε μόνο μεταχειρισμένα.

Περίπου πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις; Για να σου φτιάξουμε ένα PC στα μέτρα σου και φυσικά οικονομικό.

Δημοσ.

Eγω στην θεση σ ,δν θα πηγαινα σε πεθαμενο socket.Κανεις την δουλεια σ με καινουργια πραγματα,θα σε παει λιγο πιο ακριβα βεβαια αλλα θα ξενοιασεις για καποια χρονακια.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ WalkerSW, με όλον τον σεβασμό πιστεύω ότι η απάντηση σου μπορεί να φανεί ειρωνική. Ξέρω βέβαιος ότι δεν είχες αυτήν την πρόθεση απλά το λέω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις από τον φίλο μας mathew. :)

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.Το pc μου ειναι το εξης:

CPU:Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz Kentsfield 65nm Technology
RAM:4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 398MHz (5-5-5-15)
MOTHERBOARD: IP35 PRO(P35+ICH9R) (Socket 775)
Καρτα Γραφικων¨1024MB NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ (Gigabyte)
Τροφοδοτικο:HYPER 780W (νομιζω)
το οτι η μητρικη αρχιζει και τα φτυνει το υπεθεσα γιατι:
1)ξαφνικα μια μερα ο υπολογιστης αρχισε να παγωνει για μερικα δευτερολεπτα και μετα να ξεπαγωνει και μετα απο 5 δευτερα παλι τα ιδια και μετα απο πειραματα διαπιστωσα οτι μαλλον απο καποια διακοπη ρευματος μου δυσλειτουργησε η θυρα sata που ειχα συνδεδεμενο τον σκληρο με τα windows(αλλαξα θυρα το σκληρο ολα οκ)
2)αρκετες θυρες usb δεν λειτουργουν
3)ξαφνικα μια μερα ο υπολογιστης αρχισε να παγωνει ακριβως μετα τον ελεγχο της cpu μολις ανοιγα το pc  και η μητρικη εβγαζε οτι δεν μπορει να διαβασει την cmos.
4)τελος αυτα μπορει να μην σημαινοθν αναγκαστικα οτι επειγομαι για μητρικη αλλα ειπα να ρωτισω γνωμες για το τι με συμφερει.αλλοστε αν ειναι να παω σε αναβαθμιση θα πουλησω αυτα που εχω και θα παω σε κατι αλλο γιατι δεν βγαινω.οποτε θα πρεπει να το δινω σιγα σιγα μην μου μεινει και στα χερια.

χρηματα γυρω στα 400 καρα-max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για επεξεργαστη-μητρικη και μνημες

Δημοσ.

το pc για τι χρηση προοριζεται? απο δισκους τι εχεις? επισης αυτο το τροφοδοτικο δεν το ξερω (μηπως ειναι noname) ας σου πει καποιο αλλο μελος αν το γνωριζει και αν χρειαζεται αλλαγη

Δημοσ.

η χρηση του υπολογιστη ειναι παιχνιδια και μετατροπη βιντεο για να τα παιζει η τηλεοραση...!!!!!!!! 

απο δισκους ςχω ενα ραπτορα 74 gb την δουλεια μου ομως την κανω (τι σου θυμησα τωρα!!!!)

το τροφοδοτικο το ειχα παρει απο multirama extreme και μου ειχαν πει τα παιδια οτι ειναι πααρ πολυ καλο...!!!!

Δημοσ.

ε τι περιμενες να σου πουν για να πουλησουν? και στο πλαισιο τα τουβλο-χ θα σου πουν οτι ειναι τα καλυτερα :X  μπορεις να δεις ποιο ειναι το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

680w ή 780w τελικα;  :)  Καλό είναι αν και έχει και κάποια χρόνια στη πλάτη του.Εγώ θα το ψάχνα περισσότερο σχετικά με τα προβλήματα στο σύστημα πρώτα.

Δημοσ.

αν ειναι θα ανοιξω θεμα να μου προτεινουν ενα οσο πιο καλο συνδιασμο για μητρικη-μνημες-επεξεργαστη μεχρι 400 ευρω και αν βρω να πουλησω τα δικα μου σε συμφερουσα τιμη να το κανω.σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...