Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία κάρτα 6800 series amd λίγο μετά την εγγύηση μετά από ώρα gaming άρχισε το ανεμιστεράκι να δουλεύει στο full 4600rpm και από τότε δεν σταμάτησε δουλεύει πάντα στο full το άνοιξα μήπως φταίει κάποιο από τα 3 καλώδια ή μήπως ψώριασε το φισάκι δεν μπόρεσα να κάνω κάτι καμοιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Το έχω κοιτάξει θερμοκρασίες δεν ανεβάζει καθόλου να είναι στους 30 βαθμούς το φαν να τρέχει με 4600 και να μην μπορώ να το κατεβάσω ούτε με το msi afterburner

Δημοσ.

Kάνε μια απεγκατάσταση οδηγών και καθαρή εγκατάσταση μετά για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό.

Επίσης πληροφοριακά υπάρχει η ενότητα NVIDIA GeForce για ότι τυχών απορίες έχετε ή βοήθεια σχετικά με τις GeForce κάρτες γραφικών, να το έχεις υπόψιν για το μέλλον.

Δημοσ.

Άκουσες πρόβλημα με θερμοκρασία και θόρυβο και υπέθεσες οτι μιλάει για nVidia ε? :)

Εννοεί την 6870 ή την 6850 της AMD μάλλον.

Re-install των drivers και απο μένα.

Δημοσ.

Άκουσες πρόβλημα με θερμοκρασία και θόρυβο και υπέθεσες οτι μιλάει για nVidia ε? :)

Εννοεί την 6870 ή την 6850 της AMD μάλλον.

Re-install των drivers και απο μένα.

Υπήρχαν κάποτε και 6800 series GeForce αλλά πάει καμιά δεκαετία πίσω. Υπάρχει η αντίστοιχη ενότητα AMD Radeon τότε. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να έχουμε 47000 διαφορετικές ενότητες για μικροπροβλήματα που συνήθως λύνονται με 2-3 απαντήσεις.

Δημοσ.

Υπήρχαν κάποτε και 6800 series GeForce αλλά πάει καμιά δεκαετία πίσω. Υπάρχει η αντίστοιχη ενότητα AMD Radeon τότε. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να έχουμε 47000 διαφορετικές ενότητες για μικροπροβλήματα που συνήθως λύνονται με 2-3 απαντήσεις.

Aυτή και αν είχε πρόβλημα με τα φουρφούρια της....

Τέλος πάντων σταματάω τα off-topic. Λογικά ο driver είναι όπως είπες. Δύσκολα να πιάνει 4600 rpm το fan, θα πέταγε η κάρτα έξω απο το κουτί...

Δημοσ.

Οκ δεν το ξερα αυτό με τις ενότητες(λέω amd στο αρχικό post).Όσο για τους drivers δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί η κάρτα κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από ηλεκτρική σκούπα.

Δημοσ.

Οκ δεν το ξερα αυτό με τις ενότητες(λέω amd στο αρχικό post).Όσο για τους drivers δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί η κάρτα κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο από ηλεκτρική σκούπα.

΄Οπως σου είπα σου γίνεται η πρόταση να κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση οδηγών κάρτας γραφικών για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να έχει κάποιο πρόβλημα το λογισμικό, το οποίο παρεπιπτόντως οι οδηγοί είναι αυτοί που κανονίζουμε μεταξύ άλλων και τις στροφές του ανεμιστήρα. Από το δεν νομίζεις μέχρι το είσαι σίγουρος έχει μια μικρή διάφορα, εάν βέβαια θέλεις και να βοηθηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

΄Οπως σου είπα σου γίνεται η πρόταση να κάνεις μια ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση οδηγών κάρτας γραφικών για να αποκλείσουμε την πιθανότητα να έχει κάποιο πρόβλημα το λογισμικό, το οποίο παρεπιπτόντως οι οδηγοί είναι αυτοί που κανονίζουμε μεταξύ άλλων και τις στροφές του ανεμιστήρα. Από το δεν νομίζεις μέχρι το είσαι σίγουρος έχει μια μικρή διάφορα, εάν βέβαια θέλεις και να βοηθηθείς.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω γιατί δεν είναι δικό μου το pc

Δημοσ.

Έκανα απεγκατάσταση με το atiman μετά έβαλα τους drivers τίποτα το ανεμηστεράκι πάλι τα ίδια.

Υπάρχει κανένας αντάπτορας 4pin -3 pin για να συνδέσω το ανεμηστεράκι στην motherboard απευθείας γίνετε κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Εγώ λέω να βγάλεις την κάρτα από το κουτί και να την καθαρίσεις με μία ηλεκτρική σκούπα . Δες και τι θερμοκρασία δείχνει ο Catalyst

Δημοσ.

Εγώ λέω να βγάλεις την κάρτα από το κουτί και να την καθαρίσεις με μία ηλεκτρική σκούπα . Δες και τι θερμοκρασία δείχνει ο Catalyst

Not sure if trolling or :-(  :-(  :-(

Δημοσ.

Μήπως στο CCC έχεις βάλει manual speed στο fan της κάρτας και το έχεις maxάρει καταλάθος?

Αν όχι, δοκίμασες να την γυρίσεις σε manual, και να την βάλεις να δουλέψει στο 20% πχ, να δεις τι θα γίνει?

Δημοσ.

Not sure if trolling or :-(  :-(  :-(

Μπορεί να το προκαλεί και ένα κακόβουλο πρόγραμμα γι΄αυτό κάνε καλού κακού ένα scan με το marewarebytes . Ποίος ο λόγος να τρολλάρω;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...