ledaki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα.Πρώτο ποστάρισμα και η αποψή σας θα είναι καθοριστική για την απόφασή μου στην "επένδυση" τι βι. Έχω αρκετό χώρο στο σπίτι μου και σωστή γωνία θέασης.Πρόπερσυ λοιπόν αγόρασα μια 46'' samsung UE4600(6400 ίσως,840 ευρω την ειχα πάρει) 3D 200hz.Μιας που δεν είμαι ιδιαίτερος γνώστης και την θέλω μόνο για ταινίες,ούτε στην κεραία δεν την είχα συνδεμένη.Την απόλαυσα αλλά την πούλησα για να βάλω μια 60άρα ίσως και 55άρα μιας που το μπάτζετ μου είναι μάξιμουμ 1500 ευρώ.Έτσι διαβάζοντάς σας κάπου μπερδεύτηκα μιας που οι επιλογές μου είναι: LG 60LA620S ή LG55LA740S Τα χρήματα και για τις δύο με καλύπτουν αλλά αυτά που διάβασα για την οθόνη της πρώτης με κάνουν να καταλήγω στην δεύτερη; Όποια βοήθειά σας θα εκτιμηθεί από ένα νέο μέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έχεις κοιτάξει καθόλου αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html Κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλή πρόταση (καλύτερη απ' την συγκεκριμένη LG) και αρκετά κάτω απ' το όριο που έχεις βάλει. Τι άλλο θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grwarlock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ως ενας ευτιχισμενος κατοχος μιας 55αρας LG θα σου ελεγα να την παρεις την LG55LA740S. Μαλιστα στο πλαισιο σου δινει και μια δωροεπιταγη 250 ευρω για να παρεις και κατι αλλο μαζι της. Μιας και λες οτι την θελεις μονο για ταινιες για ακομα καλυτερα βαλε σε ενα memory stick μερικες αγαπημενες ταινιες σου και πηγαινε στα μαγαζια που εχουν LG αλλα και αλλες μαρκες και δοκιμασε να δεις πως φαινονται στο δικο σου το ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Φυσικα στο μπατζετ αυτο πας στην προταση που εκανε ο Κωστας 55F6500 και σου μενουν και ρεστα. Και κατι ακομη τελευταιο......επειδη σε λιγο καιρο θα βγουνε οι νεες τηλεορασεις(2014) ισως ριξουνε κι αλλο την τιμη στις 55F8000 και 55W905 οι οποιες ειναι οι δυο κορυφαιες τηλεορασεις αυτη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ισως ριξουνε κι αλλο την τιμη στις 55F8000 και 55W905 οι οποιες ειναι οι δυο κορυφαιες τηλεορασεις αυτη τη στιγμη. Μακάρι, αλλά και πάλι ακριβές θα' ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κρίμα που δεν μπορείς να δώσεις άλλα 500 και να πας εδώ, αφού την θέλεις μόνο για ταινίες. http://www.skroutz.gr/s/3238939/Panasonic-TX-P65ST60.html Μήπως να το ξανασκεφτόσουν ; Τηλεόραση αγοράζουμε πολύ αραιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον αλλά αυτή του μέλους "Κώστας" μου ταίριαζε τόσο που σήμερα το μεσημεράκι έπαιξε στο σαλόνι μου τα πρώτα blue-ray. Όπως καταλάβατε την αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Με γειά! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για LCD όταν μπορεί να πάρει Plasma? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 προσωπικά (χωρίς να γνωρίζω και πολλά) καθαρά και μόνο για τη διάρκεια ζωής της τηλεόρασης μιας που οι πλάσμα έχω διαβάσει ότι έχουν μικρότερη από τις tft-lcd και δεν παίρνω το ρίσκο να το διαπιστώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Καλοδουλευτη και να την χαρεις, αλλα σχετικα με τις πλασμα κανεις λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Με γειά! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για LCD όταν μπορεί να πάρει Plasma? http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28818:-plasma&catid=38:technology&Itemid=58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 http://thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28818:-plasma&catid=38:technology&Itemid=58 Και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και; Τιποτα κουβεντα να γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Με γειά! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για LCD όταν μπορεί να πάρει Plasma? Εξαρτάται από τη χρήση της τηλεόρασης καθώς και τον χώρο σου. Αν το δωμάτιο είναι φωτεινό και/ή έχει πολλά παράθυρα και/ή πηγές φωτισμού κατα τη διάρκεια θέασης, τότε οι LCD είναι η καλύτερη επιλογή. Οι plasma δεν τα πάνε καλά με τα φωτεινά δωμάτια, ενώ το πάνελ τους συνήθως έχει μεγάλη ανακλαστικότητα. Εxtreme παράδειγμα οι νέες Samsung plasma (51F5500), των οποίων η οθόνη είναι πραγματικός καθρέφτης στην παρουσία και του πιό ελάχιστου φωτός. Αν το δωμάτιο θα έχει κυρίως χαμηλό φωτισμό τότε οι Plasma είναι καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Τιποτα κουβεντα να γινεται. Έχω την αίσθηση ότι οι plasma θα έπρεπε να κοστίζουν αρκετά παραπάνω. Γι αυτό "μπαίνει μέσα" η Panasonic και το κλείνει το μαγαζί... το οποίο μπορεί να βγει σε καλό. Ίσως ρίξουν τις τιμές τα μαγαζιά! Anyway το 1ο κριτήριο μου για μια τηλεόραση είναι η οθόνη της, κι αφού CRT δεν υπάρχουν η plasma είναι ότι πλησιέστερο. Από κει και πέρα περί γούστου... Εξαρτάται από τη χρήση της τηλεόρασης καθώς και τον χώρο σου. Αν το δωμάτιο είναι φωτεινό και/ή έχει πολλά παράθυρα και/ή πηγές φωτισμού κατα τη διάρκεια θέασης, τότε οι LCD είναι η καλύτερη επιλογή. Οι plasma δεν τα πάνε καλά με τα φωτεινά δωμάτια, ενώ το πάνελ τους συνήθως έχει μεγάλη ανακλαστικότητα. Εxtreme παράδειγμα οι νέες Samsung plasma (51F5500), των οποίων η οθόνη είναι πραγματικός καθρέφτης στην παρουσία και του πιό ελάχιστου φωτός. Αν το δωμάτιο θα έχει κυρίως χαμηλό φωτισμό τότε οι Plasma είναι καλύτερη επιλογή. Συμφωνώ αλλά κάποιος που βλέπει αποκλειστικά ταινίες (ούτε κεραία δεν είχε) δεν πρέπει να το έχει φροντίσει; Για να μην πω ότι η περίπτωση είναι για projector... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα