starky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα, έχω NOVA CINEMA και παρότι δεν έχουμε χρόνο στο σπίτι για να δούμε πάνω απο μια ταινία, τελικά οι ταινίες είναι οι ίδιες που γίνονται ανακύκλωση πλέον. Προσθέτουν σπανίως κάποιες ταινίες (πχ τα Χριστούγεννα) Ακόμα και τα παιδικά έχουν τελευταία όλη μέρα Ροζ Πάνθηρα... Τελικά αξίζει να πληρώνει κανείς για cinema??? Ακούω τα σχόλια σας.
piou90 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αξίζει γιατί πρεμιέρες έχει σχεδόν κάθε μέρα, σίγουρα δεν θα είναι όλες του γούστου σου αλλά αυτό δεν τις αναιρεί 1
starky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αξίζει γιατί πρεμιέρες έχει σχεδόν κάθε μέρα, σίγουρα δεν θα είναι όλες του γούστου σου αλλά αυτό δεν τις αναιρεί Φίλε δεν ξέρω... εγώ έχω απογοητευθεί γιατί κάθε μέρα έχει τις ίδιες ταινίες. Όντως έχει πρεμιέρες αλλά νομίζω όχι κάθε μέρα.
trashmimikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δεν νομίζω να υπάρχει τηλεόραση που να έχει όλο το 24ωρο κάτι ενδιαφέρον. η nova λογικό είναι να κάνει ανακύκλωση ταινιών γιατί δεν υπάρχουν τόσες ταινίες ώστε να καλύψουν 24ωρο/7ήμερο/12μηνο πρόγραμμα εκτός αν αρχίσει και βάζει μέχρι και βουβό κινηματογράφο για τις πρεμιέρες η nova δηλώνει 20 τον μήνα τώρα αν μπεις σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της θα δεις ότι έχει την καλύτερη τιμή αφού ο μόνος που προσπαθεί να την πιάσει είναι ο οτε ο οποίος στο πρόγραμμά του έχει παλαιότερες ταινίες και αν θες να δεις νέες έχει επιπλέον χρέωση οπότε σου βγαίνει ποιο ακριβός
starky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δεν νομίζω να υπάρχει τηλεόραση που να έχει όλο το 24ωρο κάτι ενδιαφέρον. η nova λογικό είναι να κάνει ανακύκλωση ταινιών γιατί δεν υπάρχουν τόσες ταινίες ώστε να καλύψουν 24ωρο/7ήμερο/12μηνο πρόγραμμα εκτός αν αρχίσει και βάζει μέχρι και βουβό κινηματογράφο για τις πρεμιέρες η nova δηλώνει 20 τον μήνα τώρα αν μπεις σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της θα δεις ότι έχει την καλύτερη τιμή αφού ο μόνος που προσπαθεί να την πιάσει είναι ο οτε ο οποίος στο πρόγραμμά του έχει παλαιότερες ταινίες και αν θες να δεις νέες έχει επιπλέον χρέωση οπότε σου βγαίνει ποιο ακριβός Ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως να μην έγινα κατανοητός αρχικά. (παιδιά δεν δουλεύω στον οτε, στην hol κτλ) Νομίζω απλά ότι αυτή η ανακύκλωση που κάνει ειδικά το τελευταίο διάστημα είναι κουραστική. Αφού η ίδια ταινία παίζεται συνεχώς... Θα προτιμούσα να παίζει ακόμα και παλιότερες ώστε να έχει κάτι να δεί αυτός που είδε τις ταινίες των 3 προηγούμενων ημερών. Δεν θα με χάλαγε δηλαδή όπως έβαλε τον ΝΟΝΟ κάθε Πέμπτη με αφιέρωμα στον Σκορτσέζε, να έβαζε π.χ το "φονικό όπλο" κι ας είναι παλιό. Ουσιαστικά μην ξεχνάμε ότι το novacinema με το novacinema1 έχει ακριβώς την ίδια ταινία απλά στο ενα είναι σε HD... Δηλαδή έχουμε κάτσει πολλές φορές με την κυρά να δούμε ταινία (πάντα μετά τις 9μμ) και ανακαλύπτουμε ότι ότι παίζει το είδαμε τις προηγούμενες μέρες.
trashmimikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το πρόγραμμα δεν είναι copy/paste θέλω να πω πως μπορεί να γίνεται ανακύκλωση προγράμματος αλλά όχι τις ίδιες ώρες. πιθανό είναι να δεις μια ταινία ξανά αλλά δεν συμβαίνει συχνά, επομένως αφού βλέπεις σταθερά μετά τις 9 και έχει 20 στις 30 μέρες πρεμιέρες το να συμβαίνει 1 φορά το μήνα δεν το θεωρό μεγάλο πρόβλημα
pournaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Κατ' αρχην η ανακυκλωση γινεται για να μπορεσουν ολοι οι συνδρομητες να δουν καποια ταινια. Το οτι εγω μπορω ας πουμε να δω μια ταινια το απογευμα δε σημαινει οτι μπορουν να τη δουν ολοι, αλλος μπορει πρωι, αλλος αργα το βραδυ. Απο κει και περα, λογικο ειναι, οτι απο τη στιγμη που υπαρχουν 4 καναλια σινεμα, οι ταινιες που θα παιχτουν να ανακυκλωθουν και αργοτερα (μετα το περας της "πρωτης φορας"), διοτι θες 40 ταινεις τη μερα αρα 14 χιλ ταινιες το χρονο, πραγμα αδυνατον. Επειδη μου εχει τυχει, αν για καποιο χρονικο διαστημα (ας πουμε 3-4 μηνες), κολλησεις και βλεπεις αρκετες ωρες νοβα σινεμα, λογικο ειναι να αρχισεις να βλεπεις πολλες επαναληψεις, ειναι αναγκαιο κακο. 1
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απο περιέργεια (και αν επιτρέπεται) πόσα δίνεις τον μήνα για την Nova starky?
starky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απο περιέργεια (και αν επιτρέπεται) πόσα δίνεις τον μήνα για την Nova starky? Είχα πάρει τον Αύγουστο μια προσφορά που έχω ιντερνετ, τηλεφωνία 29,90 + 10 το nova cinema... Δίνω 39,90 1
basiliose Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Είχα πάρει τον Αύγουστο μια προσφορά που έχω ιντερνετ, τηλεφωνία 29,90 + 10 το nova cinema... Δίνω 39,90 Τόσο το έχω και εγώ και περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά, ίντερνετ, 12 ώρες σε κινητά και το cinemapack. 1
billstamaniac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 δεν νομιζω να βρεις καλυτερη συνδρομητικη ειδικα στο θεμα των ταινιων και στην τιμη που εχεις παρει με την προσφορα . Αν τσεκαρεις το προγραμμα και απο τους υπολοιπους θα καταλαβεις την διαφορα
Backpacker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε φίλε μου σίγουρα γίνεται ανακύκλωση...για πολλούς λόγους...πρώτον πρακτικούς όπως είπαν τα παιδιά καθώς όπως είπε κάποιος βγαίνουν 14.000 ταινίες..αν βάλει την κάθε ταινία 3 φορές πάλι βγαίνουν 4,500 ταινίες τον χρόνο...δεν γίνεται να γίνει αυτό όπως ξέρουμε όλοι οπότε πρέπει να γίνει μια άλφα ανακύκλωση και για τον λόγο το ότι εσένα σε βολεύει να την δεις το μεσημεράκι που γυρνάς απτήν δουλειά...τον άλλο το βράδυ που γυρνάει απτήν δική του και εμένα το πρωί που ξυπνάω πριν πάω το μεσημέρι στην δική μου...έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να δούνε μια ταινία άνθρωποι διαφορετικών target group... Και γω την προσφορά το καλοκαιριού έχω με απεριόριστο ίντερνετ,σταθερά,κινητά ...έχω το τηλέφωνο στο πατρικό Ελλάδα και την Nova μαζί μου εξωτερικό...στα 39.90 που λες δεν υπάρχει αντίπαλος...πολύ καλό ήταν και τα αθλητικά που είχε στην ίδια τιμή αντί για τα σινεμα αλλά σκέφτηκα ότι με αθλητικά έχει μεγάλα κενά στην χρονιά που δεν έχει τίποτα (Χριστούγεννα,Πάσχα,καλοκαίρι) οπότε προτίμησα το σινεμα και για αθλητικά έβαλα αλ τζαζίρα(πλέον bein).
starky Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δεν νομιζω να βρεις καλυτερη συνδρομητικη ειδικα στο θεμα των ταινιων και στην τιμη που εχεις παρει με την προσφορα . Αν τσεκαρεις το προγραμμα και απο τους υπολοιπους θα καταλαβεις την διαφορα Ναι συμφωνώ. Δεν σχολιάζω το θέμα τιμής.
starky Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 γιατί δεν βάζεις θείος-cinema? What is this?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα