Akanthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα σας. Σε τελευταιο τευχος γνωστου περιοδικού διαβασα αρθρο για VPN σε επιπεδο router και οχι domain. Δεν ξερω αν θα πρεπει να πω το ονομα του περιοδικου οποτε το αφηνω. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο σας εχει διαβασει αυτο το αρθρο και εχει βαλει σε εφαρμογη αυτα που γραφει. Να συνδεσει 2 δρομολογητες και να κανει vpn με 2 router. Πριν το δοκιμασω θα ηταν καλο μερικες γνωμες! Ευχαριστω πολύ.
VasKag Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 δε νομιζω να υπαρχει προβλημα. με ενδιαφερει και εμενα αυτο το αρθρο. απο που ειναι?
Akanthos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Για να μην γραψω το περιοδικο εδω και γινει θεμα ισως, σου εστειλα μνμ.
jkoukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δεν γνωρίζω για πιο περιοδικό αναφέρεσαι και τι αναφέρει το άρθρο, αλλά γενικά υπάρχουν router που επιτρέπουν την δημιουργία VPN μεταξύ τους, είτε μέσω του δικού τους firmware, είτε με άλλο συμβατό (DD-WRT, OpenWrt κλπ). Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με την γνωστοποίηση του περιοδικού.Δεν πρόκειται για διαφήμιση, αλλά γνωστοποίηση κάποιου τεχνολογικού άρθρου.
madsc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 VPN μεταξύ 2 η περισσότερων απομακρυσμένων σημείων μπορεί να γίνει σε hardware επίπεδο με router που υποστηρίζουν καθαρά VPN (όχι μόνο passthrough δηλ), αλλά και σε software επίπεδο με κάποια online υπηρεσία π.χ. hamachi. Η κάθε λύση έχει τα υπέρ και τα κατά της. Άρθρα έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά κατά καιρούς για το εν λόγω θέμα, είναι καθαρά επιλογή του μέλους αν θέλει να γνωστοποιήσει ποιό άρθρο διάβασε. Για την εύρεση της βέλτιστης λύσης σε κάποιο σενάριο προτιμότερο βέβαια θα ήταν να αναφέρει κάποιος το τι θα ήθελε να επιτύχει, ώστε να μπορέσουν τα υπόλοιπα μέλη να προχωρήσουν σε προτάσεις. /sc
Akanthos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και παλι ευχαριστω. Το περιοδικο ειναι το computer για ολους, το ειδικο τευχος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ DOWNLOADING. Γνωστοποιει οντως υλοποιηση vpn με 2 router με dd-wrt. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν καποιος το εχει δοκιμασει και με ποια routers. Αναφερει βεβαια στο site τα συμβατα routers αλλα παντα μετραει πιο πολύ η γνωμη καποιου που το εχει δοκιμασει.
jkoukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δουλεύει και μάλιστα αξιόπιστα. Προσωπικά έχω δοκιμάσει και δουλεύει: α. Μεταξύ 2 Fritz (7270) με το VPN της εταιρείας που δεν είναι συμβατό με άλλα. β. Μεταξύ 2 Fritz (7170-7270) με Freetz firmware, που χρησιμοποιεί το OpenVPN. γ. Μεταξύ ενός Fritz 7270 με Freetz firmware και ενός TP-Link TL-WR1043ND με DD-WRT, χρησιμοποιώντας OpenVPN. δ. Πρόσφατα στο παραπάνω (γ) δίκτυο συνδέθηκε και ένα TP-Link TL-WR710N με OpenWRT, χρησιμοποιώντας OpenVPN.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δεν εχω δοκιμασει απλα εχω δει να παιζει vpn με 2 zyxel αλλα δεν θυμαμαι μοντελα και οσο θυμαμαι εχουν vpn και τα draytek
Akanthos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και παλι ευχαριστω, θα το κοιταξω αν κι ειμαι σε απορια ποιο router να αγορασω!
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 καλο θα ηταν και απο τις 2 πλευρες να ειναι το ιδιο ρουτερ.ιδια μαρκα.β.draytek ειναι καλα αλλα αρκετα ακριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα