tselotrelo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Γεια, ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο δε βαζει τον υπολογιστη μου σε κατασταση υπνου και θα μπορει να ξεκιναει απο μονος του αργοτερα ευχαριστω
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Hello, Βασισμένο σε κάποια εργασία ή καθαρά στην ώρα; Μπορείς να δοκιμάσεις: http://mintywhite.com/windows-7/7customization/schedule-time-shutdown-hibernate-computer/
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 WinOFF (http://www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php), το καλύτερο που έχω συναντήσει. Το άνοιγμα όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όπως καταλαβαίνεις, αφού κλείσει ο υπολογιστής δεν εκτελείται κανένα πρόγραμμα (λογικό, αφού δεν τρέχουν τα win). Για να ξεκινήσει ένας υπολογιστής πρέπει να ρυθμιστεί ανάλογα στο bios. Υπάρχουν 3 τρόποι εκκίνησης, σε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μετά από σήμα στην κάρτα δικτύου αν αυτό υποστηρίζεται (wake on lan), με το πάτημα κάποιου πλήκτρου. Θα πρέπει να ρυθμιστεί από το bios επίσης ο τρόπος κλεισίματος να είναι str αν δεν κάνω λάθος για να δουλέψει το άνοιγμα.
tselotrelo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ναι το εχω ψαξει λιγο γι'αυτο σκεφτομουν να μπαινει σε καταστασει υπνου/αναμονης και οχι τερματισμου η αληθεια ειναι οτι η μητρικη μου εχει επιλογη για το ποτε να ανοιγει αμα θελω και ειναι ιδιαιτερα ευκολο απλα οταν το βαζω στην αναμονη και ξαναξεκιναει συνεχιζει παλι τη μουσικη στο vlc απο εκει που εμεινε οταν μπηκε σε κατασταση αναμονης.. αμα το κλεισω ξερω πως να το κανω να ξεκιναει καποια προγραμματα ποσο μαλλον να παιζει μια συγκεκριμενη playlist
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Οπότε βάλε το winoff και επέλεξε να βάζει το Pc σε hybernate ή sleep την ώρα που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα