Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Ενα φιλαρακι εχει ενα Hp probook 4520s το οποιο το εχει ανοιξει δυο φορες για να το καθαρισει εσωτερικα.

Την πρωτη φορα ολα καλα μια χαρα λειτουργουσε οκ,σηκωσε και την ψυχτρα του επεξεργαστη καθαρισε την παστα αλλα δεν εβαλε αλλη.(δεν γνωριζε πως επρεπε να βαλει για καλυτερες σχετικα θερμοκρασιες)

Τωρα την δευτερη φορα που το ανοιξε παλι δεν μπορουσε να ξεβιδωσει την ψυχτρα του επεξεργαστη μιας και οι δυο βιδες καπου-καπως ειχαν φρακαρει και φαγωθηκαν οι στροφες τους αλλα οι δυο αλλες ξεβιδωθηκαν κομπλε.

Οταν το συναρμολογησε αρχισε το ανεμιστηρακι να γυρναει σε παρα πολλες στροφες και οποτε ανοιγε 4 tabs στον opera να του κλεινει ο υπολογιστης.

Υπεθεσα πως δεν ειχε κουμπωσει καλα η ψυχτρα και οτι ανεβαζε θερμοκρασιες και για αυτο του εκλεινε αλλα μου εξιγησε τι ειχε παιξει με την ψυχτρα και ετσι το απεκλεισα.

Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι στα παιχνιδια δεν του κλεινει οση ωρα και να παιξει αλλα οταν ανοιγει 4-5 tabs του κλεινει.

Παρακαλω τα φωτα σας για καποιο τυχον προβλημα.Παραθετω και μια random φωτο που μου εστειλε με θερμοκρασιες

post-238009-0-65590700-1390430416_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτές είναι idle; Στείλε μας και κάτι από παιχνίδια και browser, μάλλον κάτι με πάστα και ψύκτρα παίζει

Ναι idle ειναι.Του εχω ζητησει και εγω να μου στειλει.Μολις την εχω θα την ανεβασω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...