barman_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 α οχι να κανουμε φασαρια για ενα ευρω,δεν ειναι δικαιο
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Οχι βεβαια. Αλιμονο. Εδω σκεφτομαι να τους παρω και τηλεφωνο να τους ζητησω και συγνωμη που τους εβαλα με την παραγγελια μου σε ταλαιπωρια να ψαχνουν οι ανθρωποι... Ειμαι απαραδεκτος! 1
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα ήρθε ο κούριερ αλλά έλειπα. Δευτέρα τώρα.
hasiotis_john Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μου ήρθε και μένα σήμερα! Κέρασα τον κούριερ ένα σοκολατάκι μαζί με το ευρώ για τον κόπο του ... Πολύ καλή ποιότητα το δισκάκι, φοβερή εικόνα και ένα ευχάριστο που δεν το ήξερα, έχει και Ελληνικό ήχο !! Είναι σπαστικό σε τέτοια ντοκιμαντέρ να προσπαθείς να διαβάζεις υπότιτλους και να χάνεις ενδιαφέρουσες εικόνες.... 1
germants Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Η κωμωδία με τα public συνεχίζεται... Πραγματικά αστείοι... Ένα ακόμη άκυρο και σε μένα!
jimis888 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 τα μειλ σας δε λενε για εκπτωση 10% οπως σε αλλες περιπτωσεις απτα public;
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν το ειχα σε blu-ray θα το χτυπουσα. Βεβαια εχω ενα Toshiba HD-DVD (EP35) οποτε ισως χτυπησω τα αλλα δυο
Parolos4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Κρίμα δεν πρόλαβα το Dog Day Afternoon.. Από το κατάστημα ισχύουν οι τιμές ?
NICK1982 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εμενα μου ηρθε μηνυμα οτι εσταλει στην κουριερ
orck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καταπληκτικο ντοκυμαντερ, εαν θυμαμαι καλα υπαρχει ολοκληρο στο Youtube σε HD αναλυση. Τετοιου ειδους προσφορες καλως η κακως δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν εχω καν dvd/cd/br. Πρεπει η ανθρωποτητα να καταλαβει οτι αυτα τα δισκακια εχουν πεθανει. Πλεον μονο ψηφιακα αρχεια σε σκληρους δισκους η usb flash.
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καταπληκτικο ντοκυμαντερ, εαν θυμαμαι καλα υπαρχει ολοκληρο στο Youtube σε HD αναλυση. Τετοιου ειδους προσφορες καλως η κακως δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν εχω καν dvd/cd/br. Πρεπει η ανθρωποτητα να καταλαβει οτι αυτα τα δισκακια εχουν πεθανει. Πλεον μονο ψηφιακα αρχεια σε σκληρους δισκους η usb flash. Δεν ισχύει για όλους αυτό...πολλοί είναι αυτοί θέλουν το φυσικό μέσο για τη συλλογή τους ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο
orck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν ισχύει για όλους αυτό...πολλοί είναι αυτοί θέλουν το φυσικό μέσο για τη συλλογή τους ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο Προφανος και δεν ισυει καθολικα για ολους. Ο καθενας αποφασιζει τι θελει να κανει. Παντως ηδη οι ηλεκτρονικες πωλησεις εχουν ξεπερασει τις πωλησεις των φυσικων μεσων.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Καταπληκτικο ντοκυμαντερ, εαν θυμαμαι καλα υπαρχει ολοκληρο στο Youtube σε HD αναλυση. Τετοιου ειδους προσφορες καλως η κακως δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν εχω καν dvd/cd/br. Πρεπει η ανθρωποτητα να καταλαβει οτι αυτα τα δισκακια εχουν πεθανει. Πλεον μονο ψηφιακα αρχεια σε σκληρους δισκους η usb flash. Δηλ. θες να πεις ότι το Youtube σε HD έχει την ίδια ποιότητα σε εικόνα-ήχο με το το αυθεντικό blu-ray που πρέπει να είναι 25GB+ ? Μάλλον "η ανθρωπότητα πρέπει να καταλάβει το αντίθετο" Προφανώς έχεις ακούσει ότι περνάμε στον αντικαταστάτη του blu-ray,το 4k και ήδη ετοιμάζονται οπτικά μέσα των 70-100GB.Άρα κάθε άλλο πεθαίνουν τα οπτικά μέσα.Και όποιος νομίζει το αντίθετο απλά βλέπει κάτι με αρκετές παραχωρήσεις-συμβιβασμούς. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Συγνώμη άλλα τι λέτε; Στο ποστ #3 υπάρχει η δωρεάν (επίσημα) HD ματροσκα των 9GB με DTS η όποια έχει καταπληκτική ποιότητα και διαφορά απο το BD δύσκολα αναγνωρίσιμη απο το 99% των θεατών. Η αντίστοιχη ποιότητα του DVD είναι επιεικως απαράδεκτη για την μεγάλη πλειοψηφία των θεατών, αν αφαιρέσουμε τους υπερήλικες. Αν κάποιος θέλει το dvd απλα για να το έχει ως φυσικο μέσο στη συλλογή του είναι κάτι άλλο, δεν θα το δει ποτε απο εκεί όμως αν θέλει ποιότητα. Είναι σαν να ακούς συναυλία -η ξερω γω Jean Michel Jarre- απο τα μεσαια!
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ και από μένα , Το παρέλαβα και από ότι είδα έχει και γλώσσα Ελληνικά (δεν αναφέρεται στο site) οπότε ότι πρέπει και για μικρά παιδιά ή πιο μεγάλους ανθρώπους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα