johnnyf95 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TXV-39-LED-TV-39.htm ποια η γνωμη σας;η τιμη της επεσε στα 289...και το σκεφτομαι
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δες την απο κοντά και με την σειρά σου πες μας και μας...... Αμα σε καλυπτει σε εικονα ολα καλα. Σε budget κάτι ποιο φθηνο δεν βρισκεις, εχει και pvr και 200 ψευδο hertz. (αμα ειναι 100 παλι καλα). Το πάνελ κατά πάσα πιθανότητα ειναι AU Optronics που ειναι κατι το μέτριο άλλα οχι κακό. Απο εγγύησή 2 χρονιά του πλαισιου. (σε 2 χρονιά δεν κλείνουν, αντέχουν ακόμα, αρα μένεις ήσυχος) Τα ζυγίζεις και καλές αγορες.
johnnyf95 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πιθανόν να πάω απο κοντά να την δω...
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Οπωσδήποτε να πας πρώτα να την δεις απο κοντά.
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εγω λεω να μην κανεις τον κοπο να πας να την δεις ουτε να την ξανασκεφτεις ακομη και στα 199,00 ευρω να την πανε. Η γνωμη μου ειναι να δεις για καμια επωνυμη tv και οχι το τουβλο εξ.
fysikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 πήρα την εν λόγω τηλεόραση και είναι άψογη....σε 1080p τέλεια και φανταστικά χρώματα...την συστήνω ανεπιφύλακτα... και καλά θα ήταν όταν αναφερόμαστε σε επιλογές κάποιων να μην τις απαξιώνουμε...ειδικά όταν πρόκειται για τίμια επιλογή vfm...δεν ξέρω αν θεωρείται πιο έξυπνο το να πάρει κάποιος μια τηλεόραση 1000+ευρώ η οποία κάθε δίμηνο θα χάνει το 10% της αξίας της απλά επειδή είναι επώνυμη... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δες την από κοντά.Αν σου αρέσει πάρ' την.Κατά τα άλλα, ότι λέει ο Γραφίστας!
3DJIN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δες την απο κοντά και με την σειρά σου πες μας και μας...... Αμα σε καλυπτει σε εικονα ολα καλα. Σε budget κάτι ποιο φθηνο δεν βρισκεις, εχει και pvr και 200 ψευδο hertz. (αμα ειναι 100 παλι καλα). Το πάνελ κατά πάσα πιθανότητα ειναι AU Optronics που ειναι κατι το μέτριο άλλα οχι κακό. Απο εγγύησή 2 χρονιά του πλαισιου. (σε 2 χρονιά δεν κλείνουν, αντέχουν ακόμα, αρα μένεις ήσυχος) Τα ζυγίζεις και καλές αγορες. εισαι σιγουρος για το panel? (va) Το κοβω πιο πιθανο λογω τιμης να φοραει ips.
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Απο κοντα που τις εχω δει, μου εκαναν για VA καθως ειχαν καλα μαυρα. Και απο την αλλη εχω μαθει οτι η turbo-x χρησιμοποιει φασον τεχνολογια απο toshiba - funai - united. Που εμπορευονται auo optronics.
zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 πήρα την εν λόγω τηλεόραση και είναι άψογη....σε 1080p τέλεια και φανταστικά χρώματα...την συστήνω ανεπιφύλακτα... και καλά θα ήταν όταν αναφερόμαστε σε επιλογές κάποιων να μην τις απαξιώνουμε...ειδικά όταν πρόκειται για τίμια επιλογή vfm...δεν ξέρω αν θεωρείται πιο έξυπνο το να πάρει κάποιος μια τηλεόραση 1000+ευρώ η οποία κάθε δίμηνο θα χάνει το 10% της αξίας της απλά επειδή είναι επώνυμη... Συμφωνώ, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και δεν είναι ωραίο να ισοπεδώνουμε έτσι την επιλογή κάποιου άλλου. Πήρα πρόσφατα και γω μια 32άρα turbo x για μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ led/lcd/plasma τηλεόραση και βλέπουν μόνο τα απλά αναλογικά κανάλια σε ένα χωριό. Η τηλεόραση για αυτή την περίπτωση είναι σούπερ και την έχουν καταευχαριστηθεί οι άνθρωποι! Ο καθένας με τις ανάγκες του παιδιά!
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 zio, για τέτοια χρήση που λες, μια χαρά είναι η turbo-x. 1
3DJIN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παιδια μια χαρα θα ειναι,αλλωστε η πιο απαιτητικη χρηση ειναι το ποδοσφαιρο,αν την παρεις για digea ή για ταινιες bluray ειναι οκ.
mason Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φίλε μου άμα θες την άποψη μου, μακριά από TURBO-X προϊόντα.
kostas_dr Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πήρα πρόσφατα και γω μια 32άρα turbo x για μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ led/lcd/plasma τηλεόραση και βλέπουν μόνο τα απλά αναλογικά κανάλια σε ένα χωριό. Για τέτοια χρήση, μια χαρά επιλογή είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα