oykas2001 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Εχω το εξής πρόβλημα: ενώ εχω περασμένη μια κάρτα prepaid της Κύπρου (με λήξη τελη του επόμενου μπήκα, εν αναμονή για έκδοση καινούριας από Πειραιώς) και μέχρι χθες όλα κανονικά απο το iTunes store, σήμερα μου βγάζει μήνυμα ¨Your payment method was declined. Please enter another payment method.¨ και δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα και μάλιστα ούτε και απο τον imac που εχω περασμένη την κάρτα στο App Store. Έβγαλα και μια webuy Πειραιώς, βάζω τα στοιχεία κανονικά και παλι τίποτα... Εχει συμβεί σε κανέναν αλλο? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από oykas2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εμενα μου συμβαινει αυτο οταν η χρεωστικη μου δεν καλυπτει την αγορα εφαρμογης (κοινως παει κατω απο 0,89 ευρω). Απο τοτε και μεχρι να βαλω λεφτα στο λογαριασμο, δεν κατεβαζει ουτε τις δωρεαν εφαρμογες, δεν κανει ουτε Upd. εχεις λεφτα στην καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εμενα μου συμβαινει αυτο οταν η χρεωστικη μου δεν καλυπτει την αγορα εφαρμογης (κοινως παει κατω απο 0,89 ευρω). Απο τοτε και μεχρι να βαλω λεφτα στο λογαριασμο, δεν κατεβαζει ουτε τις δωρεαν εφαρμογες, δεν κανει ουτε Upd. εχεις λεφτα στην καρτα; Κι εμένα αυτή ήταν Η πρώτη μου σκέψη, αλλα εχει 3,49 €. Θα της βάλω αλλα δέκα για καλο και για κακό κι επανέρχομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Τελικά, μετά απο μια μέρα που περίμενα να μπουν τα λεφτά, όλα οκ. Σ´ ευχαριστώ για τη βοήθεια φιλε μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα