astroman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Έχω το 5510 και δεν μπορώ να το συνδέσω στο Oxygen phone manager. Σε διάφορα site έχω δει διάφορα. Άλλοι λένε ότι πρέπει να αποσυνδέσεις ένα pin από το καλώδιο και άλλοι ότι δεν συνδέεται καθόλου. Σαν απάντηση από την ίδια την εταιρεία μου είπαν ότι μπορεί να είναι χαλασμένο το καλώδιο μου ή να μην πατάει καλά (μ...ίες). Το καλώδιο είναι καινούριο. Έχετε καμία ιδέα;
NiTroGen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτή τη στιγμή έχω συνδεδεμένο το 5510 με το Oxygen Phone Manager χωρίς πρόβλημα. Εννοείται ότι χρησιμοποιείς καλώδιο M/BUS, έτσι; Το USB που διαθέτει το 5510 ΔΕΝ είναι για μεταφορά data, παρά μόνο για να βλέπεις τη memory card απ'το PC. Επίσης πρέπει να έχεις συνδέσει και τον φορτιστή παράλληλα, γιατί χρειάζεται αρκετή ισχύ το κινητό κατά την μεταφορά δεδομένων με το καλώδιο, αλλιώς θα σου κλείνει συνέχεια.
astroman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 M/BUS χρηαιμοποιώ και το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να συνδέσω το φορτιστή παράλληλα, θα δοκιμάσω και θα σου πω
NiTroGen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Επίσης, πρώτα να ανοίξεις το κινητό και μετά να το συνδέσεις με το PC. Όταν γίνει η σύνδεση, ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ κανένα πλήκτρο από το κινητό, γιατί μπορεί να κλείσει. Δεν ξέρω τι μ#@$κία παίζει, αλλά μόνο έτσι συνδέεται.
NiTroGen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Επίσης, πρώτα να ανοίξεις το κινητό και μετά να το συνδέσεις με το PC. Όταν γίνει η σύνδεση, ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ κανένα πλήκτρο από το κινητό, γιατί μπορεί να κλείσει. Δεν ξέρω τι μ#@$κία παίζει, αλλά μόνο έτσι συνδέεται.
kounabi22 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 nai autos einai o tropos exo kai go 5510 kai to logomanager 1.3 kai to kataferno me auto ton tropo syndedemeno nokia me to kalodio to anoigo meta apo ligo kleinei meta bazo ton fortisti kai meta apo ligo otan fortizi to logomanager to anagnorizei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.