tioklou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ναι οκ δεν θα διαφωνισω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καμμια εκ των 2 καρτων! αλλα με οριο τα 100 ευρω να μπει απλα μια καρτα?
mp44christos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ναι οκ δεν θα διαφωνισω γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καμμια εκ των 2 καρτων! αλλα με οριο τα 100 ευρω να μπει απλα μια καρτα? 7750 στα 82 ευρο ειναι καλη προσφορα. μετα με 40 ευρο που θελει ο OP ειναι παρα πολυ λιγα...
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξερω την αποψη των παραπανω φιλων αλλα προσωπικα με αυτο το budget θα πηγαινα στη λυση μιας μεταχειρισμενης καρτας γραφικων! κοιτουσα αγγελιες κ τις εβλεπα σε καλες τιμες! οπως πχ μια HD4870 ή καποια 9800gtx! h4870 parola τα χρονακια της Το θεμα ειναι οτι, αν βαλει 4870 στο τροφοδοτικο του "Αρκετά παλιό, qtec 500W" θα εχει πιθανο ΜΠΟΥΜ! Σαφως πρεπει να δει & στις αγγελιες, για παραδειγμα στα γρηγορα βρισκεται μια και αθορυβη οπως θελει: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/238205-gtx-580-hd6570/
tioklou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι εχεις ενα δικιο σχετικα με το τροφοδοτικο!!! Ειναι ολα αλυσιδα,αν και με ψαξιμο βγαινει ακρη στα ορια των 100 ευρω! οσο για την παραπανω καρτα μια χαρα λυση ακουγεται!
giampoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι, αν βαλει 4870 στο τροφοδοτικο του "Αρκετά παλιό, qtec 500W" θα εχει πιθανο ΜΠΟΥΜ! Σαφως πρεπει να δει & στις αγγελιες, για παραδειγμα στα γρηγορα βρισκεται μια και αθορυβη οπως θελει: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/238205-gtx-580-hd6570/ Έχεις δίκιο για το τροφοδοτικό. Καλή επιλογή η HD6570, τα αξίζει τα 30e. Λογικά θα χρειαστώ και νέο τροφοδοτικό, οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Καθυστερώ γιατι μετα από καθάρισμα και νέα πάστα το pc κλείνει όταν φτάνει στην επιφάνεια εργασίας, πράγμα που δε συμβαίνει σε safe mode.
giampoul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ όλους. Μάλλον λύθηκε το θέμα του shutdown, ξεκινάω με τη μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και συνεχίζω με τροφοδοτικό και ραμ, εαν χρειαστεί.
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ όλους. Μάλλον λύθηκε το θέμα του shutdown, ξεκινάω με τη μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών και συνεχίζω με τροφοδοτικό και ραμ, εαν χρειαστεί. Αναλογως τη vga ισως δεν χρειαστεις και νεο τροφοδοτικο -μολονοτι αυτο τωρα ειναι πανυγυριτζιδικο Για ram στα εγραψα, εαν δεχεται ecc, σου κληρωσε σουπερφθηνη αναβαθμιση 4 ή 8GB = καθαρισες
giampoul Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αναλογως τη vga ισως δεν χρειαστεις και νεο τροφοδοτικο -μολονοτι αυτο τωρα ειναι πανυγυριτζιδικο Για ram στα εγραψα, εαν δεχεται ecc, σου κληρωσε σουπερφθηνη αναβαθμιση 4 ή 8GB = καθαρισες Ερώτηση: “NOT FIT TO ANY FORM OF HOME PC DESKTOP ONLY FOR WORKSTATIONS / SERVERS” Αυτό γιατί το αναφέρει ο πωλητής στο ebay;
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ε ναι και καλα την ecc μνημη την χρειαζονται οι Servers και δεν την υποστηριζουν οι κανονικες μητρικες.αλλα απο την στιγμη που σε εσενα ειναι οκ....χαλαρα.αληθεια γιατι να βαλεις ecc Μνημη? (Btw χρησιμοποιησα 2 Χ 1gb ecc Μνημη ddr2 σε απλη μητρικη με core2duo και παιζει μια χαρα.παρολλο που δεν την υποστηριζε.βεβαια το ecc δεν λειτουργει).
giampoul Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ε ναι και καλα την ecc μνημη την χρειαζονται οι Servers και δεν την υποστηριζουν οι κανονικες μητρικες.αλλα απο την στιγμη που σε εσενα ειναι οκ....χαλαρα.αληθεια γιατι να βαλεις ecc Μνημη? (Btw χρησιμοποιησα 2 Χ 1gb ecc Μνημη ddr2 σε απλη μητρικη με core2duo και παιζει μια χαρα.παρολλο που δεν την υποστηριζε.βεβαια το ecc δεν λειτουργει). Για φθηνή αναβάθμιση ραμ, επείδη είναι σε καλή προσφορά, αν και γνώμη μου είναι πως στο συγκεκριμένο pc με τα 3gb που εχω είμαι καλυμμένος. Άσχετο με αυτό, έχετε να προτείνετε κανένα αθόρυβο ανεμιστηράκι 40mm για να αλλάξω ένα αρχαίο και βρόμικο που έχει πάνω η μητρική, ή όλα είναι παρόμοια;
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 40mm?εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο?τι ειναι,ανεμιστηρακι Northbridge?
giampoul Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 40mm?εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο?τι ειναι,ανεμιστηρακι Northbridge? Είναι αυτό κάτω απο το λευκό κάλυμμα (το οποίο έχει ψιλοσπάσει btw). Ναι 40mm. Να το αφαιρέσω τελείως δεν είναι καλή ιδέα έτσι;
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Για φθηνή αναβάθμιση ραμ, επείδη είναι σε καλή προσφορά, αν και γνώμη μου είναι πως στο συγκεκριμένο pc με τα 3gb που εχω είμαι καλυμμένος. Άσχετο με αυτό, έχετε να προτείνετε κανένα αθόρυβο ανεμιστηράκι 40mm για να αλλάξω ένα αρχαίο και βρόμικο που έχει πάνω η μητρική, ή όλα είναι παρόμοια; Ναι αλλα αν δωσεις....τα 3, παιρνεις 8, οποτε εχει νοημα & με το παραπανω Ανεμιστηρακι στο Northbridge να βαλεις, εστω το φθηνοτερο παντως βαλε του http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=40mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα