Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εδώ το ίδιο. Με αυτό δουλεύει.

Όντως δουλεύει και έχουν κάνει καλή δουλειά στην νέα παρουσίαση του μενού και γενικά των σειρών. B)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...έχει κανόνα το xsubs, που λέει ότι ...απαγορεύεται να μιλάμε γι' αυτό;;; :D  :D  :D

Πριν «ανοίξει» για το κοινό η νέα μορφή του site, είχε μια χιουμοριστική ανακοίνωση, αναφορά στον γνωστό κανόνα του Fight Club. Μάλλον σε αυτή την ανακοίνωση αναφερόταν ο φίλος πιο πριν, που προφανώς την είχε δει πριν σβηστεί όταν άνοιξε το νέο site και την εξέλαβε ως κανόνα χρήσης :)

ΥΓ σε Firefox 26 σε Linux δεν μπορώ να βάλω τόνους στο textbox εδώ. Έπρεπε να γράψω αλλού και να μεταφέρω το κείμενο. (Για κάθε ενδιαφερόμενο.)

Δημοσ.

Αλλάζουν server;

Δεν ξέρω. Έχει συμβεί και παλαιότερα στο συγκεκριμένο site. Υποθέτω και ελπίζω ότι θα επανέλθει.

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ έριξες βρε μαυρόγατα; B)

Είδες τι κάνω ο ...επίτιμος; Όντως δε δουλεύει, έτσι; Δεν είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα. Τουλάχιστον εδώ και εδώ, αυτό μου λέει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι "επίτιμος" και λοιπά ξενερουά; ^_^

Black_Goat.jpg

Απ' ότι βλέπω, ακόμα δεν λειτουργεί το site.

Επεξ/σία από kostas_dr
  • Like 1
Δημοσ.

Ας βγαλουν τουλαχιστο μια ανακοινωση, Να μην ανησυχούμε όλοι οι funs.

Παιδιά έχουμε πρόβλημα με τον σέρβερ αλλά είναι θέμα ημερών να λυθεί και να ανεβάσουμε μία σελίδα που θα εξυπηρετεί το κατέβασμα υποτίτλων μέχρι να ετοιμαστεί πλέον νέα. Επίσης εμείς τους υπότιτλούς μας για την ώρα τους ανεβάζουμε στο φέις, στην σελίδα που έχουμε εκεί και από εκεί τους παίρνουν και ανεβαίνουν και αλλού.

Όποιος θέλει μπορεί για την ώρα να μας βρει εδώ... https://www.facebook.com/SubzCommunity

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...