deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Χθες μπήκα κανονικά. Σήμερα, όταν πάω να το ανοίξω, μού εμφανίζεται αυτή η σελίδα: Ξέρουμε κάτι;
parasaser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 its alive σε εμένα δοκίμασε με άλλο browser απλά έχουν αλλάξει το στυλ του site
deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 its alive σε εμένα δοκίμασε με άλλο browser απλά έχουν αλλάξει το στυλ του site Θα δοκιμάσω και με i.e. να δω. Αλλά γιατί να φάει φλασιά ξαφνικά; Ανέκαθεν έμπαινα με chrome - και στις αρχές του, αλλά και μετά όταν είχε κλείσει και άνοιξε ξανά - χωρίς κανένα πρόβλημα... EDIT: Ακριβώς το ίδιο και με i.e....
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το κάνει και σε μένα. Μάλιστα δεν δουλεύει ούτε το software που έχουν αναπτύξει, μιας και ενημερώνεται από το site. Δοκίμασα και με άλλους browsers. Μου βγάζει την σελίδα που δείχνει ο deesnider στο πρώτο μήνυμα του θέματος.
parasaser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για πια σειρά ενδιαφέρεσαι ? μπείτε με safari, έμενε μια χαρά φαίνεται
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για πια σειρά ενδιαφέρεσαι ? μπείτε με safari, έμενε μια χαρά φαίνεται Για κάνε ένα hard refresh (ctrl + F5), μήπως σου ανοίγει από το cache;
parasaser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για κάνε ένα hard refresh (ctrl + F5), μήπως σου ανοίγει από το cache; την φορτώνει από την αρχή και την δείχνει μια χαρά, είτε στο παλιό είτε στο νέο στιλ
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 την φορτώνει από την αρχή και την δείχνει μια χαρά, είτε στο παλιό είτε στο νέο στιλ Τι πάροχο ίντερνετ έχεις; Εγώ έχω OTE Conn-x. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να μετέφεραν το domain κάπου αλλού, με κάποια άλλη ip, και να μην έχουν ενημερωθεί ακόμη όλοι οι dns όλων των παρόχων. Μπορείς να κάνεις ένα ping στο www.xsubs.tv και να δεις την ip τους;
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και σε μένα κάτω. Ίσως έχει λήξει το Domain και στα παιδιά που τους ανοίγει απλά δεν έχουν ενημερωθεί οι nameservers; Μαλακία μάλλον λέω, αλλά.
parasaser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι ότι δεν πρέπει κανονικά να μιλάμε για το xsubs αυτό είναι στους κανόνες του νέου site
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οτε. ping δεν ξέρω να κάνω. πολύ περίεργο, για δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιον υπότιτλο, οποιονδήποτε, που όμως να μην τον είχες κατεβάσει παλιότερα.
deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 για πια σειρά ενδιαφέρεσαι ? μπείτε με safari, έμενε μια χαρά φαίνεται Εγώ δεν ψάχνω ειδικά για κάποια σειρά τώρα. Απλώς έχω στα bookmarks 3-4 sites με ελληνικούς υπότιτλους σειρών (subz.tv, subs4series, xsubs.tv, TVsubtitles.net) και κάθε μέρα ρίχνω μια ματιά αν έχει βγει υπότιτλος για οποιαδήποτε από τις σειρές που παρακολουθώ. Έτσι τσέκαρα και σήμερα όλα τα sites, αλλά με το xsubs ...τον ήπια! Απ' ότι βλέπω όμως συμβαίνει και σε άλλους το ίδιο, οπότε τουλάχιστον δεν έχω να ψάξω για το αν τρέχει κάτι ειδικά από τη δική μου πλευρά. Anyway, ελπίζω να επανέλθει, αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας!
parasaser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 πολύ περίεργο, για δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιον υπότιτλο, οποιονδήποτε, που όμως να μην τον είχες κατεβάσει παλιότερα. δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα! τα ευχαριστήρια σχόλια που άφησαν κάποια παιδιά έγιναν πριν ένα λεπτό, αρα και άλλοι δεν έχουν πρόβλημα
deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το θέμα είναι ότι δεν πρέπει κανονικά να μιλάμε για το xsubs αυτό είναι στους κανόνες του νέου site Seriously; Δεν είχα δει κάποιο κανόνα σχετικά με sites υποτίτλων. Αφού υπάρχει και thread αφιερωμένο στην αναζήτηση υποτίτλων στο forum, όπου προτείνονται sites με το συγκεκριμένο περιεχόμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα