stavros34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εχω ενα λαπτοπ asus το οποιο πηρα προσφατα και εβαλα κωδικο προσβασης σε τοπικο λογαριασμο τον οποιο κωδικο εχω ξεχασει. Αν παω να μπω σε safe mode για επαναφορα ρυθμισεων μου ζηταει παλι τον κωδικο οποτε δεν γινεται να μπω απο εκει. Κατεβασα ενα hirens cd και το εβαλα σε στικακι και με windows mini xp μπηκα στον υπολογιστη αλλα δεν δουλευει απο αυτο το cd οι λογαριασμοι. Μου βγαζει error αν παω να μπω στον πινακα ελεγχου για να σβησω τον κοδικο μου. υπαρχει αλλος τροπος να κανω κατι να μπω για να αλλαξω τον κοδικο μου ή να τον σβησω? εκτος απο φορματ. υπαρχει καποιος να εχει το hirens boot cd αλλα να δουλευει?
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 http://pcsupport.about.com/od/windows-8/f/forgot-password-windows-8.htm
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κατεβάζεις αυτο το πρόγραμα σε usb η cd κανεις boot http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ , και μετα ακολούθησε τις οδηγίες παρακάτω
stavros34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εκανα τα βηματα αλλα το μονο partiton που βρισκει ειναι του usb. δηλαδη εκει που λεει στο βιντεο οτι πατησε το παρτισιον 1 και δεν δουλεψε και πατησε 2 εγω παταω το 2 αλλα δεν βλεπει αλλο παρτισιον.
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Περίεργο κανονικα πρέπει να βλέπει και το partition των windows , εκτος και αν το πορόβλημα ειναι ισως ο δίσκος να ειναι σε ahci και να μην μπορει να τον δει. Γιατι το εχω χρησιμοποιήσεις σε πολλές εκδόσεις των windows και παντα λειτουργούσε
stavros34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εχω τα 8 αρια.δεν ξερω αν παιζει αυτο.
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κανονικά ουτε με τα 8 πρέπει να εχει πρόβλημα , λιγο που έψαξα ειναι οτι δουλεύει και με τα 8 αλλα εσένα δεν σου βλέπει το partition καν οποτε και τον δίσκο ..
stavros34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τον δισκο τον βλεπει κανονικα.γιατι αν πατησω a αντι για το 1 εκει στο παρτιτιον σου βγαζει ολα τα παρτιτιον. εκει βγαζει μονο το στικακι αλλα αν πατησω 1 και παει για να του δωσεις το path registry εκει πιο πανω λεει devb: 500gb ntfs και τα λοιπα και deva: 2000mb usb portable.
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικα δεν ξέρω κατι αλλο εκτος απο αυτο το πρόγραμμα , ρίξε μια ματια στο google για windows 8 password recovery η reset
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/reset-password-windows-8.htm
alani123321 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ρε παιδια ο κωδικος στα windows 8 με τον κωδικο του hotmail που χρησιμοποιησες για να φτιαξεις microsoft λογαριασμο δεν συνδεονται καπως? εγω εχω ξεχασει τον κωδικο των windows 8 και δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος, αλλα ξερω τον κωδικο του hotmail μου.. ΧΕΛΠ!
WaVe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κατεβάζεις αυτο το πρόγραμα σε usb η cd κανεις boot http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ , και μετα ακολούθησε τις οδηγίες παρακάτω Να επαναφέρω το θεμα γιατι εχω ενα πρόβλημα. Εγω κανω οσα λεει το βιντεο αλλα εκει που θα έπρεπε να λεει "password has been cleared" εμενα λεει "no NT MD4 hash found. This user probably has a BLACK password & no lanman hash found either. try lohin with no password." φυσικά ομως ο κωδικός υπαρχει ακομα στα windows 8. Καμιά ιδεα?
ektor7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ρε παιδια ο κωδικος στα windows 8 με τον κωδικο του hotmail που χρησιμοποιησες για να φτιαξεις microsoft λογαριασμο δεν συνδεονται καπως? εγω εχω ξεχασει τον κωδικο των windows 8 και δεν μπορω να κανω επαναφορα συστηματος, αλλα ξερω τον κωδικο του hotmail μου.. ΧΕΛΠ! Μπορεις να αλλαξεις το λογισμικο σε ms account ή σου ζητα τον κωδικο που ορισες σε local?
Peleus17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Γιατί πολύ απλά δεν κάνεις ένα φορματ ? Εξάλλου τα αρχεία σου θα παραμείνουν στον δίσκο στον φάκελο . Old
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα