iMarilina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άτιμη η οικονομική κρίση ... simo γιατί δεν το παίρνεις με συμβόλαιο; θα σου πέσει πιο φθηνα (εκτός αν εχεις what's/cu/f2g) πιο φθηνα? δεν θα έρθει πιο φθηνά, αν σκεφτείς το πόσα πληρώνεις και για πόσους μήνες είσαι κλειδωμένος. 1
StefPRO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα? http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail Απο τη στιγμη που ένα κατάστημα πουλάει προϊόν επώνυμο , για παράδειγμα Apple, δεν μπορεί να είναι διαφορετικό απο αυτό που πουλάει η iStorm ή Cosmote ή Vodafone! Εννοείτε πως η εγγύηση καλύπτει κανονικά την συσκευή. Όσον αφορά τη γλώσσα εννοείτε οτι θα έχει και τα Ελληνικά, όσο για το φορτιστή μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα αν είναι EU ή UK ή US!!!
Simos805 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άτιμη η οικονομική κρίση ... εχω vodafone cu.. simo γιατί δεν το παίρνεις με συμβόλαιο; θα σου πέσει πιο φθηνα (εκτός αν εχεις what's/cu/f2g)
ramarg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα? http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail EΓΓΥΗΣΗ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.....ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΕΙ INFOQUEST , ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ARVATO... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ISTORM ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ...ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ISTORM ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΡΒΑΤΟ..ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΤΟ ISTORM ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ SERVICE ΣΤΑ IPHONE...ΜΟΝΟ ΣΕ MAC ΚΑΙ IPAD..ΡΩΤΗΣΑ.. ____________________ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ..ΣΕ ΘΕΜΑ ΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ=ΕΥΡΩΠΗ=ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΔΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ/ΑΝΤΟΠΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΧΤΡΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑPPLE (ΚΑΠΟΙΟ IPOD,IPAD,IPHONE) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ... ________________ ΤΟ IOS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... ___________________ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ...Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΗ ΣΟΥ..ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ SKROUTZ... simo γιατί δεν το παίρνεις με συμβόλαιο; θα σου πέσει πιο φθηνα (εκτός αν εχεις what's/cu/f2g) Για ανέκδοτο το είπεσ τώρα αυτό ? Είμαστε η μόνη χώρα για μπάτσες σε κάτι τέτοια θέματα...Το συμβολαιο στην ελλαδα ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...Πρεπει να ειναι κανεις Μ@@ΑΣ για να κανει συμβολαιο με 100ΕΥΡΩ παγιο,και να πληρωσει και αλλα 600 ΓΙΑ ΤΟ IPHONE..Στην αμερική μάλιστα..Με 100ΕΥΡΩ πάγιο το IPHONE το αγοράζεις με 199$,ΟΧΙ 599. πιο φθηνα? δεν θα έρθει πιο φθηνά, αν σκεφτείς το πόσα πληρώνεις και για πόσους μήνες είσαι κλειδωμένος. Συμφωνώ. Εκτός των άλλων, δεν εχεις και καποια ουσιαστικη εκπτωση στο κατω κατω...συμβολαια με 25ευρω παγιο σου αφαιρουν 25 ευρω απο την τιμη του iphone...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 11 ΠΑΓΙΑ + ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ..για συμβολαια με 100ευρώ παγιο δεν το συζητώ..εκπτωσεις για γελια..δυστυχως δεν ειμαστε αμερικη στις τηλεπικοινωνίες...εκει με 100$παγιο το αγοραζεις 199$,οχι 599... 1
efkairiakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βλεπεις αξιολογησεις καταστηματος, κανεις και ενα τηλεφωνακι να σε ενημερωσει καποιος Χριστιανος περι τινος προκειτε ακριβως και μετα αποδεσμευεις το δυσκολα γινωμενο ποσο των 735 ευρω με καλη την πιστη πως η συσκευη σου θα ειναι αρτια και δεν θα παρουσιασει το παραμικρο! Με γεια! 2
ramarg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Βλεπεις αξιολογησεις καταστηματος, κανεις και ενα τηλεφωνακι να σε ενημερωσει καποιος Χριστιανος περι τινος προκειτε ακριβως και μετα αποδεσμευεις το δυσκολα γινωμενο ποσο των 735 ευρω με καλη την πιστη πως η συσκευη σου θα ειναι αρτια και δεν θα παρουσιασει το παραμικρο! Με γεια! Σωστός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα