Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα?

http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail

Δημοσ.

Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα?

http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail

δεν δουλεύει τοlink

πάντως όπως και να εχει

αν αγοράσεις ΓΝΗΣΙΑ συσκευή καλύπτεσαι από ένα χρόνο εγγύησης από την Apple

ακόμα και χωρίς την απόδειξη μέσω IMEI

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα τους ποιος είναι ο εισαγωγέας και μετά ρώτα και την infoquest για το θέμα.

η apple παρεχει διεθνη εγγυηση για ενα χρονο στις συσκευες της ανεξαρτητος χωρας εισαγωγης,απλα απο οτι διαβασα η μια εκ των εταιριων που τα διορθωνουν κανει ταρζανιες στο θεμα εγγυησης

Δημοσ.

δε ξερω το συγκεκριμένο μαγαζι αλλα οι παραεισαγωγές όπως εχουμε πει δεκανες αν οχι εκατονταδες φορές εδω μεσα, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ από την infoquest που ειναι μάλιστα καλύτερη απο αυτήν της "επισημης αντιπροσωπείας" 

Δημοσ.

οκ και οσον αφορα τα ελληνικα κλπ? Το καλβδιο θα ειναι για ελληνικες πριζες?

το καλώδιο είναι usb σε lighting

μάλλον εννοείς τον ανταπορα πριζας

αυτό θα πρέπει να το δεις από κοντα

οι πρίζες είναι ίδιες έκτος εάν είναι από Αμερική ή Αγγλία (λειτουργούν βέβαια με τα ίδιοι ρεύματα με εμάς)

κάλο θα είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να μάθεις

Δημοσ.

και τα δυο κομπλε εισαι. και να μην ειναι η μπριζα ελληνικη θα σου δώσουν ενα ανταπτορακι!

Δημοσ.

Αμα ειναι να το παρεις 737 που λεει παρτο απο γερμανο η vodafone ktl:Sto skrouty αυτην την στιγμη το βρισκει 640 το 5s.λογικα ειναι εισαγωγης και θα εχεις ενα χρονο εγγυηση και απλα θα εχει αλλο πριζακι.Αλλα μονο αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

κ

Αμα ειναι να το παρεις 737 που λεει παρτο απο γερμανο η vodafone ktl:Sto skrouty αυτην την στιγμη το βρισκει 640 το 5s.λογικα ειναι εισαγωγης και θα εχεις ενα χρονο εγγυηση και απλα θα εχει αλλο πριζακι.Αλλα μονο αυτα.

κανεις δεν το παρατηρησε πως είναι το 32αρι εε;;;για ξαναδειτε την τιμη παιδες!!

κανεις δεν ειδε πως είναι το 32αρι εε;;για ξαναδειτε την τιμη παιδες μια χαρα είναι!!

• Like 3
Δημοσ.

μια χαρα καλυπτεσαι απο infoquest καλυτερα και απο τους ελληνικους παροχους που απλα κωλοβαρανε

Δημοσ.

Ελληνικά έχει μέσα σαν μια από τις γλώσσες και από τη Ζιμπάμπουε να το πάρεις. 

Δημοσ.

Άτιμη η οικονομική κρίση ...

simo γιατί δεν το παίρνεις με συμβόλαιο; θα σου πέσει πιο φθηνα (εκτός αν εχεις what's/cu/f2g)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...