Simos805 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα? http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail
xtraktor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα? http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail δεν δουλεύει τοlink πάντως όπως και να εχει αν αγοράσεις ΓΝΗΣΙΑ συσκευή καλύπτεσαι από ένα χρόνο εγγύησης από την Apple ακόμα και χωρίς την απόδειξη μέσω IMEI 1
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ρώτα τους ποιος είναι ο εισαγωγέας και μετά ρώτα και την infoquest για το θέμα.
forgotten Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ρώτα τους ποιος είναι ο εισαγωγέας και μετά ρώτα και την infoquest για το θέμα. η apple παρεχει διεθνη εγγυηση για ενα χρονο στις συσκευες της ανεξαρτητος χωρας εισαγωγης,απλα απο οτι διαβασα η μια εκ των εταιριων που τα διορθωνουν κανει ταρζανιες στο θεμα εγγυησης
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δε ξερω το συγκεκριμένο μαγαζι αλλα οι παραεισαγωγές όπως εχουμε πει δεκανες αν οχι εκατονταδες φορές εδω μεσα, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ από την infoquest που ειναι μάλιστα καλύτερη απο αυτήν της "επισημης αντιπροσωπείας"
Simos805 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οκ και οσον αφορα τα ελληνικα κλπ? Το καλβδιο θα ειναι για ελληνικες πριζες?
xtraktor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οκ και οσον αφορα τα ελληνικα κλπ? Το καλβδιο θα ειναι για ελληνικες πριζες? το καλώδιο είναι usb σε lighting μάλλον εννοείς τον ανταπορα πριζας αυτό θα πρέπει να το δεις από κοντα οι πρίζες είναι ίδιες έκτος εάν είναι από Αμερική ή Αγγλία (λειτουργούν βέβαια με τα ίδιοι ρεύματα με εμάς) κάλο θα είναι να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να μάθεις
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οκ και οσον αφορα τα ελληνικα κλπ? Το καλβδιο θα ειναι για ελληνικες πριζες? και τα δυο κομπλε εισαι. και να μην ειναι η μπριζα ελληνικη θα σου δώσουν ενα ανταπτορακι!
gidimosxari Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν αγορασω iPhone 5S απο το παρακατω καταστημα skroutz θα εχω μετα κανονικα εγγυηση? Δηλαδη θα μπορω να το παω σε istorm σαν να το εχω αγορασει απο istorm?? Επισης επειδη νομιζω τα φερνουν απο εξωτερικο υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τη γλωσσα η με το καλωδιο φορτισης η τιποτα τετοιο?? Γενικα ειναι εμπιστο καταστημα? http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/296060-apple-iphone-5s-32gb-eu-gkri-detail Αμα ειναι να το παρεις 737 που λεει παρτο απο γερμανο η vodafone ktl:Sto skrouty αυτην την στιγμη το βρισκει 640 το 5s.λογικα ειναι εισαγωγης και θα εχεις ενα χρονο εγγυηση και απλα θα εχει αλλο πριζακι.Αλλα μονο αυτα. 1
kinitakias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 κ Αμα ειναι να το παρεις 737 που λεει παρτο απο γερμανο η vodafone ktl:Sto skrouty αυτην την στιγμη το βρισκει 640 το 5s.λογικα ειναι εισαγωγης και θα εχεις ενα χρονο εγγυηση και απλα θα εχει αλλο πριζακι.Αλλα μονο αυτα. κανεις δεν το παρατηρησε πως είναι το 32αρι εε;;;για ξαναδειτε την τιμη παιδες!! Αμα ειναι να το παρεις 737 που λεει παρτο απο γερμανο η vodafone ktl:Sto skrouty αυτην την στιγμη το βρισκει 640 το 5s.λογικα ειναι εισαγωγης και θα εχεις ενα χρονο εγγυηση και απλα θα εχει αλλο πριζακι.Αλλα μονο αυτα. κανεις δεν ειδε πως είναι το 32αρι εε;;για ξαναδειτε την τιμη παιδες μια χαρα είναι!! 3
xtraktor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 κανεις δεν ειδε πως είναι το 32αρι εε;;για ξαναδειτε την τιμη παιδες μια χαρα είναι!! σωστός 1
garfito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα καλυπτεσαι απο infoquest καλυτερα και απο τους ελληνικους παροχους που απλα κωλοβαρανε
iMarilina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 οκ και οσον αφορα τα ελληνικα κλπ? Το καλβδιο θα ειναι για ελληνικες πριζες? Ελληνικά έχει μέσα σαν μια από τις γλώσσες και από τη Ζιμπάμπουε να το πάρεις.
arc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άτιμη η οικονομική κρίση ... simo γιατί δεν το παίρνεις με συμβόλαιο; θα σου πέσει πιο φθηνα (εκτός αν εχεις what's/cu/f2g)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα