Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 θέλω να κατεβάσω κάποια JW player videos που μου τα πετάει όμως σαν Pop up σε νέο παράθυρο ..Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει δουλίτσα; Δοκίμασα απο firefox ένα Plugin Που βρήκα με google search αλλά δεν κάνει δουλειά.. Εχω βρεί φυσικά τρόπο να κάνω capture απο το desktop αλλά ειναι πολύ χρονοβόρο. Επειδή είναι double thread ας σβηστεί αυτό που είναι στην κατηγορία Internet. Εδώ ταιριάζει καλύτερα. Ευχαριστώ.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ποιο Plugin? Δοκίμασες το "Download helper"?
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ναι δεν νομίζω να κάνει δουλειά αυτό που προτείνεις. Το δοκίμασες με jw player και σου δούλεψε;
arc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 chaos δωσε και το link του βιντεο που θες να κατεβασεις
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 είναι απαραίτητο; είναι εκπαιδευτικό video και δεν μπορώ να αναρτήσω σελίδα.
arc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ναι αλλα πως θα σου προτείνει κάποιος κάποια μεθοδο που σιγουρα δουλευει; στειλε μου το με pm να δω αν τα εργαλεια που εχω πιανουν 1
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ναι δεν νομίζω να κάνει δουλειά αυτό που προτείνεις. Το δοκίμασες με jw player και σου δούλεψε; Αυτό πάντως το κατεβάζει: http://www.jwplayer.com/ Αν δεν σου δουλεύει ρίξε μια ματιά στα σχόλια εδώ http://obscurant1st.biz/blog/how-to-download-videos-from-jwplayer/ 1
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 είναι απο τα πρώτα που δοκίμασα και δεν δουλεύουν δυστηχώς.. το video το πετάει ώς pop up .. σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Jwplayer ειναι ο player, φτιαγμενος σε flash (swf), ο οποιος παιζει το ταδε περιεχομενο σε μια σελιδα, ειτε αυτο ειναι βιντεο, πχ flv, mp4, rtmp:// stream κλπ, ειτε ηχος, πχ mp3. Αρα αυτο που σε απασχολει δεν εινια ο player, ειναι το αρχειο που παιζει ο player. Μπορεις να το δεις στον κωδικα της σελιδας λογικα... Και για να μην μπορει να το πιασει το downloadhelper, μαλλον δεν ειναι αρχειο αλλα stream και πιθανον σε rtmp, οποτε θα χρειαστεις καποια "εξωτερικη" λυση για να το πιασεις, πχ http://www.streamtransport.com/ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από jim_p
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν λειτουργεί το δοκίμασα... Ναι μεν παίζει το video αλλα δεν το ψαρεύει . Link θα σας έδινα αλλα ειναι εκπαιδευτικό site και πρεπει να μπει κάποιος με δικούς μου κωδικούς οποτε δεν γίνεται. Καμια αλλη ιδέα για το πως κατεβαίνουν αυτα τα ρημάδo video που Πέταγονται ως pop up; Μηπως ειναι θέμα server του site και δεν αφήνει να κατεβάσες ; Καποια τα κατεβάζει ένα 10% με jdownloader αλλα τα υπόλοιπα δεν τα ψαρεύει καν..τα plugin του Firefox ειναι ως επι το πλείστον γι αυτα τα video που παίζουν στη σελίδα και δεν τα πετάει σε νέο παραθυράκι. Πριν λιγο καιρό και πριν κανουν την αναβάθμιση τα ιδια video κατέβαιναν με ένα δεξί klik μόνο απο τον Internet explorer..(και οχι απο άλλους browser) Βοηθάει καθόλου αυτο; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από Prof_Chaos
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 τελικά problem solved ουτε plugins ουτε τίποτα.. 1)ανοίγεις google chrome 2) Διαλέγεις το βίντεο που σε ενδιαφέρει και βλέπεις το source code του (view->developer->view source) 3) Στο text απο κάτω πετάει το link του video (συνήθως τέρμα κάτω) .. δεξί κλίκ -> save link as -> και το κατεβάζεις.. Τόσο απλό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα