alxsti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά έχω αυτή τον επεξεργαστή http://ark.intel.com/products/27512/Intel-Pentium-D-Processor-820-2M-Cache-2_80-GHz-800-MHz-FSB και αυτή την μητρική http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/.. Σε κάποια στιγμή δεν είχα εικόνα στην οθόνη παρότι άνοιγε το pc. Μετά απο δοκιμές με έξτρα κάρτα γραφικών κ έλεγχο μνημών αποφάσισα να πάρω καινούργια μητρική. Βρήκα ακριβώς την ίδια κ σήμερα που την έβαλα πάνω δεν ανοίγει καθόλου το pc. Τι μπορεί να φταίει;; Άλλαξα κ τροφοδοτικο π σίγουρα δουλευει πάλι τα ίδια..
tioklou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα! οταν λες οτι δεν ανοιγει καθολου το Pc? σαν να μην ειναι στην πριζα η δεν εχεισ εικονα οπως με την αλλη μητρικη? θα προτεινα να επιβεβαιωσεις οτι η καρτα γραφικων εχει κουμπωσει καλα και υστερα να τοποθετισεις μονο μια ραμ στα σλοτ να κανεις ενα ρισετ το bios κ να δεις τι κανει! αν εχεις παραπανω απο μια ραμ δοκιμασε κ την δευτερη μετα! αλλα ας ακουσουμε κ αλλες γνωμες!
alxsti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν ανοίγει σαν να μην ειναι στην πρίζα.. Ούτε ανεμιστήρες δουλεύουν τπτ.. Τωρα δεν εχει έξτρα κάρτα γραφικών.. Ειναι με την onboard
tioklou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 η μητρικη ειναι καινουρια? Συγνωμη για την χαζη ερωτηση που θα κανω αλλα το 4πινο ειναι στη θεση του? το βισματακι του ανεμιστηρα? Χωρις ραμ? χωρις επεξεργαστη ανοιγει? αν θες κανε τον κοπο να βγαλεις κ να βαλεις ξανα τον επεξεργαστη μηπως και...μεχρι εκει φθανουν οι σκεψεις μου...
alxsti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι η μητρική καινούργια ειναι.. Σημερα την παρέλαβα.. Κ ειναι ακριβώς η ίδια με αυτη που ειχε το pc τόσα χρονια.. Ναι ειναι ολα στις θέσεις τους.. Παίζει να εχει καεί ο επεξεργαστής;;
tioklou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ιντελ και να καει? δεν πιστευω! αλλα για δες χωρις επεξεργαστη μπαινει σε λειτουργια τουλαχιστον η κανει τα ιδια? αν εχεις αλλες pci καρτες επανω για κανε τον κοπο να τις βγαλεις κ αυτεσ!
alxsti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Έβγαλα κ τον επεξεργαστή παλι τα ίδια.. Ειναι σαν να μην πηγαίνει ρεύμα.. Άρα να στείλω πίσω την μητρική;; Sent from my iPhone using Insomnia
tioklou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ας πει και καποιος αλλος την αποψη του αλλα για εμενα αφου εχεις ελενξει κ τροφοδοτικο μαλλον σα μητρικη μου μυριζει η δουλεια! Δυστυχως! δοκιμασε τη κ εκτος κουτιου μηπως τιποτα ακουμπαει καπου... Το ιδιο τεστ θα εκανα και στην παλια στην περιπτωση που δεν το εχεις κανει... Επειδη μου εχει συμβει στο παρελθον εκτος κουτιου να αναψει γι αυτο κ το λεω! Αααα ειναι λιγο τραβιγμενο αλλα για δες μηπως το τζαμπερακι του βιος ειναι στη θεση του ρισετ!!! και βγαλε και ξαναβαλε και την μπαταρια!
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το τετράπινο eps για την τροφοδοσιά του επεξεργατή το έχεις συνδέσει? Το start button ειναι σιγουρα σωστά συνδεδεμενο?
alxsti Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι το εχω συνδέσει κ το start ειναι σιγουρα σωστά συνδεδεμένο.. Θα την δοκιμάσω κ σε άλλο κουτι
tioklou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι οπως λεει ο φιλος walkersw καλυτερα εκτος κουτιου!!!
alxsti Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Την δοκίμασα κ εκτός κουτιού κ πάλι δεν άνοιγε.. Έβαλα πάλι την παλιά κ ανοίγει.. Μάλλον η μητρική ήταν χαλασμένη.. Θα την πάω πίσω αυριο να δω τι θα μου πουν.. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα