anrim27 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ παλι είχα δει παλαιότερα στη πλατεια Ναβαρινου-Θασσαλονικη (ισως το εχει δει και καποιος αλλος) εναν τυπο που εμφανισιακά έμοιαζε να είναι πακιστανος και πήγαινε βόλτα 4,5 μικρόσωμα σκυλια.(δεμένο με το λουρί του το καθένα) Η εικόνα ηταν λίγο αστεια,γιατί τον τραβαγαν περα-δωθε,και αναρωτηθηκα 'καλα,που τα βρήκε αυτός τοσα σκυλιά και που τα παει;' Μετα σκεφτηκα οτι λογικά θα πληρώνεται για να κανει αυτή τη δουλεια.Σίγουρα θα υπαρχουν άνθρωποι που θα πληρώσουν κάποιον για να βγάζει το σκυλί τους βολτα. πχ άνθρωποι μεγάλη σε ηλικία.Αυτοι έχουν το σκυλί ομως, σαν μέλος της οικογένειας τους...πρεπει να καταλάβεις οτι αναλαμβάνεις μεγαλη ευθυνη.
kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω παλι λεω οτι θα βρει ιδιοκτητες που δεν θα τους νοιαζει τοσο ο σκυλος με οτι και να σημαινει αυτο... δες και αυτα http://www.youtube.com/results?search_query=dog%20whisperer&sm=3
4saken Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγω που δεν εχω φιλους μπορω να δωσω 5 ευρω να βγαλει εμενα? Χωρις λουρι προφανως...
Tony_Stark_21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>εγω παλι λεω οτι θα βρει ιδιοκτητες που δεν θα τους νοιαζει τοσο ο σκυλος με οτι και να σημαινει αυτο...</p> <p>δες και αυτα</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.youtube.com/results?search_query=dog%20whisperer&sm=3'>http://www.youtube.com/results?search_query=dog%20whisperer&sm=3</a></p> Αν οντως δεν τους νοιαζει το σκυλι ειναι απιθανο να πληρωσουν για τη βολτα του Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από Tony_Stark_21
Pintsie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ίσα ίσα που τους νοιάζει πολύ ο σκύλος τους. Είχα αναλάβει το σκύλο μίας οικογένειας γιατί η γυναίκα ήταν έγκυος και είχε πρόβλημα στην αρχή στην εγκυμοσύνη και με τον σκύλο να τραβάει δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Είχαν 2 επιλογές. Ή να αλλάξουν συνήθειες στο σκύλο και να βγαίνει πολύ πολύ νωρίς και πολύ πολύ αργά βόλτα με τον άντρα της οικογένειας, ή να τον αναλάβω εγώ για τις βόλτες του. Μου είχαν ζητήσει να το κάνω αυτό και το πρωί και το βράδυ και δέχτηκα μόνο το πρωί έτσι ώστε να μην αλλάξει η συμπεριφορά του σκύλου. Η βόλτα ενός σκύλου είναι πολύ σημαντική για να την κάνει με άλλον πέρα από τον ιδιοκτήτη του. Δεν θα με χάλαγε να έπαιρνα τα διπλά λεφτά, αλλά προτίμησα την καλή ψυχολογία του σκύλου τους. Και φυσικά εκπαιδεύτηκε και στα παιδάκια. Είχε πρόβλημα πρώτα (ορμούσε ατσούμπαλα να παίξει) και όταν τον ανέλαβα τον έμαθα να συμπεριφέρεται σωστά. Και όταν γεννήθηκε ο μπέμπης, του έγλυφε τα πόδια
Pasxalhs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά ψάχνω για περπάτητη σκύλων για Θεσσαλονίκη .Έχω μικρό σκυλάκι .Το email μου είναι [email protected].ευχσριστω πολύ SOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα