Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και μέχρι να ξεπληρώσεις όσα θα πληρώσεις τον εκπαιδευτή σκύλων θα πρέπει να βγάζεις έναν σκύλο βόλτα για 2 χρόνια. Μετά από τα 2 χρόνια θα αρχίσεις να κερδίζεις 2,5 ευρώ την ώρα. Seems legit. 5
Evelina :) Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ο "μπλε πάνθηρας" δεν ρώτησε τη γνώμη μας για το αν είναι καλή η δουλειά αυτή. Ξέρει ότι δεν θα βγάζει πολλά χρήματα αλλά αφού θέλει να το κάνει και έχει κάποιες απορίες, καλό είναι όποιος ξέρει να απαντήσει σε αυτές... Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα αλλιώς θα χαιρόμουν να βοηθήσω!! Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον γνωστό σου που έχει σκύλο και ζήτα αρχικά από αυτόν να το βγάζετε μαζί βόλτα ώστε να μάθεις πώς να φέρεσαι στα σκυλιά των άλλων 2
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Έτσι για reference,ο εκπαιδευτής σκύλων ζητούσε 700 ευρώ για τα βασικά,back in the days των ευτραφών δίπτερων. Και μιλάμε για απλές εντολές,υπακοή,κατανόηση γλώσσας τους σώματος κλπ κλπ. Σύμφωνα με τον Grey Warden,o πάνθηρας θα πρέπει να χτυπάει 8ωρα για 35 μέρες,non stop.Μόνο για την απόσβεση του εκπαιδευτή.
Par1s* Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να καταφέρεις να βρεις τόσους πελάτες ώστε να βγάλεις ένα σεβαστό ποσό. Σίγουρα θα δουλεύεις σε μία περιοχή, εκεί που μένεις, δεν θα πάρεις λεωφορείο ή το αυτοκίνητο σου, να πας κάπου για να κάνεις μία ώρα βόλτα έναν σκύλο και να πάρεις 3 ευρώ, τα έχασες στα μεταφορικά. Οπότε σε έναν πληθυσμό 30000 κατοίκων σου βάζω, το οποίο μπορεί να είναι το πεδίο σου. Πόσοι να έχουν σκύλο και πόσοι από αυτούς θέλουν να πληρώσουν για να βγει βόλτα;
sphinxgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν ξέρεις /έχεις σκυλιά, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σου δώσει κανείς το σκύλο του -> παιδί του. Για όποιον έχει σκύλο, αυτός είναι μέλος της οικογένειας, όχι ένα ζώο. Άσε που σίγουρα θα γίνει μαλακία και ή θα ψοφήσει κανένα ή θα σε φάει !!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 η ζώη θέλει ρίσκα ,ακόμα και να φάει φόλα είναι ρίσκο τι να κάνουμε.Ολες οι δουλιές έχουν ρίσκο .ο εργάτης έχει ρίσκο μη σκοτωθει σε εργατικό ατύχημα ,ο ιατρός έχει ρίσκο μη κολλησει καμμια ασθένεια και πεθάνει ,ο ταξιτζης μη τον ληστεψουν .ο επιχειρηματίας μην χρεωκοπήσει. χωρίς ρίσκο δε μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου. εχω θα την κάνω την δουλειά αυτή και βάζω στοιχημα οτι δε θα ψοφήσει κανένας σκύλος απο φόλα οσοι δε παίρνουν ρίσκα μενουν στάσιμοι στην ζωή τους 1
Mika Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 προσεξε μονο μην μεινεις στασιμος σε κανενα Γεντι Κουλε
Mika Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εννοω οτι τα ρισκα που αναφερεις μπορουν να οδηγησουν εναν ανθρωπο στη φυλακη.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 θα είμαι πολύ προσεκτικός όπως είπα και δεν θα τον αφήνω από τα μάτια μου τον σκύλο για να πάει να φάει φόλα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Από περιέργεια, εκεί όπου ζεις, έχεις δει άλλους ανθρώπους να κάνουν αυτή τη δουλειά; Θέλω να πω, το concept του dog walker περισσότερο μου θυμίζει Νέα Υόρκη, παρά Ρέθυμνο. Υπάρχει τόσος κόσμος εκεί, τόσο πολυάσχολος και τόσο άνετος οικονομικά, ώστε α)να έχεις αρκετούς πελάτες ώστε να βγάζεις κάτι από αυτή τη δουλειά β)να υπάρχουν πελάτες και γ)να είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν για αυτή τη δουλειά; Σε μικρές επαρχιακές πόλεις (και πάλι μεγαλύτερες του Ρεθύμνου) δεν έχω δει τέτοιες καταστάσεις. Στην Αθήνα είχα πετύχει κάποτε ένα κιτρινισμένο φυλλάδιο, με όλα τα χαρτάκια ανέπαφα, σε μια κολώνα της ΔΕΗ, αλλά και πάλι άνθρωπο να βγάζει βόλτα ξένα σκυλιά, δεν έχω πετύχει. Καλή είναι η διάθεση να κινηθείς και να μην περιμένεις να αλλάξει κάτι από μόνο του, αλλά βρίσκω το σχέδιο κάπως υπερβολικά αισιόδοξο. Όπως και να έχει, χρειάζεται γνώσεις και εμπειρία αυτή η δουλειά, αν δε θες να έχεις τρεχάματα: μπορεί να σου τύχει σκυλί μεγαλόσωμο, απείθαρχο ή/και ανεκπαίδευτο, δεν είναι παιχνιδάκι, να βγάζεις το ζώο βόλτα, να παίρνεις τον αέρα σου και να τσεπώνεις τα φράγκα: ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα, όπου τα πεζοδρόμια είναι μισά και κακορίζικα, οι οδηγοί αλλού για αλλού, τα αδέσποτα παντού, οι φόλες καραδοκούν και τα πάρκα λείπουν. Αν, πάλι, το έχεις πάρει απόφαση και ό,τι και να σου λέμε εδώ δε σε κάνει να αλλάξεις γνώμη, θα πρότεινα σε πρώτη φάση και προτού αναλάβεις να το κάνεις με αμοιβή, να κοιτάξεις από φίλους και γνωστούς αν έχουν σκύλο, να προτείνεις να τους συνοδεύσεις σε μια βόλτα και να προσφερθείς να κρατήσεις για λίγο εσύ το ζώο, να δεις πώς θα σου φανεί, γιατί μου αφήνεις την αίσθηση πως σου ήρθε μια ιδέα, σου άρεσε αλλά λείπει η απαραίτητη εμπειρία και γνώση.
iniohos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αγαπητε, οπως ειπωθηκε και ποιο πανω, για καποιον που εχει σκυλο δεν ειναι απλα ενα ζωο αλλα ενα μελος της οικογενειας. Η σκεψη σου ειναι τοσο ακυρη, οσο το να σε προσλαβουν για νταντα ενος παιδιου, αν δεν εχεις γνωσεις και εμπειρια απο φυλαξη παιδιου. Ετσι και εδω. Αν δεν εχεις γνωσεις και εμπειρια για φροντιδα σκυλου, δεν θα μπορεσεις να βρεις καποιον να σε εμπιστευτει.Ισως σου ακουγετε λιγο περιεργη η συγκριση παιδιου και σκυλου, αλλα καποιοι ετσι νιωθουν.
haris_216 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 η ζώη θέλει ρίσκα ,ακόμα και να φάει φόλα είναι ρίσκο τι να κάνουμε.Ολες οι δουλιές έχουν ρίσκο .ο εργάτης έχει ρίσκο μη σκοτωθει σε εργατικό ατύχημα ,ο ιατρός έχει ρίσκο μη κολλησει καμμια ασθένεια και πεθάνει ,ο ταξιτζης μη τον ληστεψουν .ο επιχειρηματίας μην χρεωκοπήσει. χωρίς ρίσκο δε μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου. εχω θα την κάνω την δουλειά αυτή και βάζω στοιχημα οτι δε θα ψοφήσει κανένας σκύλος απο φόλα οσοι δε παίρνουν ρίσκα μενουν στάσιμοι στην ζωή τους Ενδιαφέρουσα άποψη. Και πολύ υπεύθυνη. Το ρίσκο δηλαδή θα το πάρει ο άλλος που θα σε....προσλάβει, μην του σκοτώσει το σκυλί η ασχετοσύνη σου. Keep walking (μόνος ελπίζω, για το καλό των σκύλων) 2
Tony_Stark_21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Όταν το είδα, το μυαλό μου πήγε σε σένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα