BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα,σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να βγάζω σκύλους για βόλτα επι πληρωμή. και έχω κάποια ερωτηματα. 1)Στις αγγελίες που θα εκτυπώσω τι να γράψω περίπου? Και πόσο να χρεώνω την 1 ώρα ή το 45 λεπτο? 2)Τι να προσεξω όταν βγάζω βόλτα ένα σκύλο? 3)Μπορώ να βγάζω και 2 σκυλια μαζί αγνωστα μεταξύ τους και τι να προσέξω? Μένω Ρέθυμνο
Tenshi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εν αρχή...τι κατέχεις απο σκύλους (γενικά);
gigisoni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τι σε βιάζει, να βγάζεις βόλτα σκύλους; Βρες ένα αδέσποτο και υιοθέτησέ το.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ξέρω οτι πρέπει να τους μιλάς ήρεμα και τρυφερά εκτός αν κάνουν καμιά αταξία ,τότε τους υψώνεις λίγο την φωνή και μετά τους επιβραδεύεις χαιδέυοντας το και μιλώντας του πάλι τρυφερά. και ένα άλλο οτι όταν το βγάζω βόλτα ,πρέπει να αλλάζω πεζοδόμιο όταν βλέπω οτι υπάρχει άλλο σκυλί εκει για να μη μαλώσουν
Pintsie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Την έχω κάνει τη δουλειά. Αν δεν ξέρεις από σκυλιά (και βλέπω ότι δεν ξέρεις) μην το κάνεις. Ένα απλό πράγμα: Σε περίπτωση που το σκυλί φάει φόλα, τι θα κάνεις; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 θα το προσεχω συνέχεια αφού θα το κρατάω απο το λουρί ώστε να μη φάει τίποτα κατα την διάρκεια που το έχω στην κατοχή μου
Cryptic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τι σε βιάζει, να βγάζεις βόλτα σκύλους; Η πληρωμή.
Pintsie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό που λες... Υπάρχουν δηλητήρια που και μόνο να τα μυρίσει κάποιος, τον σκοτώνουν. Δεν θα σε εμπιστευτεί κανένας (και καλά θα κάνει) εφόσον δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς έστω σε αυτό το πράγμα. Εγώ είχα μείνει 1 ώρα στο σπίτι του ζευγαριού που έχουν το σκύλο που είχα αναλάβει πριν κάποια χρόνια για να δουν πώς συμπεριφέρομαι, τι κάνω σε περίπτωση φόλας κτλ. μέχρι και την περιοχή ζήτησα να δω και πού είναι ο πιο κοντινός κτηνίατρος για παν ενδεχόμενο. Τα σκυλιά έχουν ζωές. Δεν μπορείς να παίζεις μαζί τους... Αλλά απλά για να σε γειώσω: δεν πρόκειται ΚΑΝΕΙΣ να δώσει λεφτά τώρα για να βγάλεις βόλτα το σκύλο του. Κανείς δεν θα δώσει 10 ευρώ για μία ώρα και να μην ξέρει αν θα του φέρεις πίσω το σκύλο... 2
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εχεις με τα σκυλιά οτι σχέση εχω και εγω (μπορώ και τα ξεχωρίζω απο τις γάτες) και δεύτερον τη σημερον ημέρα που ολο και πιο πολλοί παρατάνε τα σκυλιά τους επειδη δεν εχουν να τα ταισουν τι σε κάνει να πιστευεις οτι υπάρχει κάποιος που θα πληρωσει ωστε να τα πας βόλτα; για μενα καλύτερα κόψε το καπνισμα/το νοβα ή τους καπουτσινο (πίνε ελληνικους) αν θέλεις να βγάλεις κάπως χρήμαυα! 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 μα δεν έχω σκοπο να χρεώσω την βόλτα 10€ την ώρα όπως είπε κάποιος πριν. 2,5€ την ώρα σκεφτόμουνα
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Και για 2,5 ευρώ θα χάσεις μια ώρα απο τη ζωή σου για να μαζεύεις τα περιττώματα των σκύλων και αναλαμβάνοντας ευθύνες; Καλά είπανε να πίνεις έναν καφέ λιγότερο τη μέρα. 5
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δε με απασχολει αυτό γιατί θέλω να περπατάω 3 ώρες την μέρα γιατί μου κάνει καλό.και έιναι 3 ώρες την μέρα είναι 7,5 ευρω την μέρα ,αμα έχω δλδ 3 σκύλους την μέρα κάθε μέρα ,είναι 225€ το μήνα .μια χαρα είναι για ημιαπασχόληση 1
Grey Warden Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δε με απασχολει αυτό γιατί θέλω να περπατάω 3 ώρες την μέρα γιατί μου κάνει καλό.και έιναι 3 ώρες την μέρα είναι 7,5 ευρω την μέρα ,αμα έχω δλδ 3 σκύλους την μέρα κάθε μέρα ,είναι 225€ το μήνα .μια χαρα είναι για ημιαπασχόληση Καλή τύχη... στους ιδιοκτήτες. Αν ήταν έτσι εύκολα, όλοι θα βγάζανε βόλτα σκύλους. Μόνο που δεν είμαστε προάστιο αμερικανικής πόλης, ούτε παίζουμε σε κομεντί του Χόλλυγουντ. Εφόσον δεν ξέρεις από σκυλιά, δεν νομίζω οτι θα σου εμπιστευτεί κανένας το ζώο του. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Με τον έναν πελάτη κάθε μήνα που θα έχεις, με 2,5€ δεν βγάζεις ούτε τις φωτοτυπίες. (Χώρια που δεν θα σε εμπιστευτούνε). Και καμιά μέρα άσε που θα χάσεις κανα σκύλο και θα τρέχεις μιάμιση ώρα να τον πιάσεις
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 γι αυτό άνοιξα και το τοπικ ,επειδή δε ξέρω απο σκυλιά . τελοσπάντων αν δε γίνεται να μάθω για τα σκυλιά απο φορουμ ,μήπως είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε κανένα π.χ. εκπαιδευτή σκύλων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα