The_Judas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Έστω ότι εχω δύο router συνδεδεμένα μέσω vpn. Αν η γραμμή αναβαθμιστεί από απλό adsl σε vdsl θα επηρεαστεί καθόλου το vpn? Η αρχική εντύπωση μου είναι πως όχι αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Τα 2 router υποστηρίζουν vdsl.
jkoukos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Σε μία σύνδεση VPN μεταξύ 2 σημείων μέσω xDSL, η ταχύτητα εξαρτάται κυρίως από το Upload, που η μέγιστη για το ADSL είναι 1Mbps (δεν λαμβάνω υπόψη το Annex M που δεν υποστηρίζεται απ' όλους). Με αναβάθμιση λοιπόν σε VDSL θ' αυξηθεί η ταχύτητα Upload (ανάλογα το πρόγραμμα και τον πάροχο, σε 2,5 ή 3 ή 5 ή 10Mbps) άρα και αυτή του VPN.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Έστω ότι εχω δύο router συνδεδεμένα μέσω vpn. Αν η γραμμή αναβαθμιστεί από απλό adsl σε vdsl θα επηρεαστεί καθόλου το vpn? Η αρχική εντύπωση μου είναι πως όχι αλλά θέλω να το επιβεβαιώσω. Τα 2 router υποστηρίζουν vdsl. ολα παραμενουν οπως πριν απλα θα παιζει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα