Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει μεγάλη μπαταρία, γρήγορο και καλό gps και να είναι dual sim. Είτε απο εύρωπη, είτε από Κίνα. Έχω δει το Lenovo P780, αλλά δεν ξέρω sτο gps αν θα έχω θέμα...Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Jek, αν δεν είναι απαραίτητο καλύτερα να πάρεις το Moto G. Το κινητό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε τέτοιο ποσό.

Δημοσ.

Μεταξύ Moto G και Lenovo P780 τι να προτιμήσω? Με κύριο γνώμονα το gps και την μπαταρία..

Επίσης για να μην ανοίγω άλλο θέμα, φθηνότερο κινητό vfm εως 100 εύρω από Κίνα ποιο θα προτείνατε...

Δημοσ.

Μεταξύ Moto G και Lenovo P780 τι να προτιμήσω? Με κύριο γνώμονα το gps και την μπαταρία..

Επίσης για να μην ανοίγω άλλο θέμα, φθηνότερο κινητό vfm εως 100 εύρω από Κίνα ποιο θα προτείνατε...

Eπειδη ειχα lenovo p780 μην το παρεις αν θες γρηγορο gps.Toυλαχιστον σε μενα κλειδωνε κοντα στο λεπτο.

Δημοσ.

Ξερει κανεις καποιο με ικανοποιητικο gps, κι ας μην ειναι δικαρτο..

Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

Ξερει κανεις καποιο με ικανοποιητικο gps, κι ας μην ειναι δικαρτο..

Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ξερει κανεις καποιο με ικανοποιητικο gps, κι ας μην ειναι δικαρτο.. Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App Ξερει κανεις καποιο με ικανοποιητικο gps, κι ας μην ειναι δικαρτο.. Αποστολή από το GT-S5670 με τη χρήση Insomnia App

To Moto G έχει αρκετά γρήγορο GPS, δεν είδα διαφορά με το S3
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2492035/Alcatel-One-Touch-997D-OT-997D.html

Το έχουν δύο συνάδελφοι μου και είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο. Σε άσπρο είναι όλα τα λεφτά! Έχει πάρει Jelly Bean.

Ακριβως αυτο

Παρτο και δε θα το μετανιωσεις

Το GPS πιανει αμεσως και εγω το βαζω μεσα στο ταμπλω του αυτοκινητου για να το στηριζω, οπου δεν εχει καμια ορατοτητα με τον ουρανο και δειχνει κανονικα , οπως και μεσα σε μικρα τουνελ δε χανει το σημα

Επισης εχει πολυ καλη καμερα 8mp και δεν χρειαζεται ουτε root ουτε να πειραξεις τιποτα οπως με τα κινεζικα που πρεπει να αλλαζεις 35 rom τη μερα μηπως τυχει και  παιξουν σωστα

Δημοσ.

πιστευώ στο budget σου το xperia L με 167 ευρώ είναι μια δοκιμασμένη επιλογή και αξιόπιστη με καλή αυτονομία . εκτός budget υπάρχουνε και άλλα κινητά που είναι πολύ πιο ακριβά όπως το Motorola g

Δημοσ.

Mediatek και άμεσο gps δεν πάνε μαζί. Πάρε το Moto G να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Προτίμησε αυτό με τα 16gb γιατί δεν παίρνει sd card.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...