anpetsalis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Θελω να παρω μια 40αρα για το σαλονι μου , ειναι μικρο το σαλονι δηλαδη η αποσταση απο τον καναπε ειναι 1,5-2 μετρα! Πιστευω οτι ειναι καλη η 40αρα γιατι και τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 600 ευρα maximum..Εχω καταληξει σε 2 τηλεορασεις!μια panasonichttps://www.skroutz.gr/s/3046462/Panasonic-TX-L42ET60.html?from=autocomplete&keyphrase=panasonic+txl42et60και μια samsunghttps://www.skroutz.gr/s/3006225/Samsung-UE40F6500.htmlαπλα δεν εχω γνωσεις για τα πραγματικα HZ κτλ .. το σηγουρο ειναι οτι με ενδιαφερει να τα εχουν ολα! Και 3D kai smart και οτι παρεχει μια συνχρονη τηλεοραση.. μου αρεσει οτι η samsung εχει και δευτερο κοντρολ για τις smart ευκολιες!!Βεβαια και η panasonic που εχει φανταστικες οθονες και μια ιστορια στην τηλεοραση!Καποιος να βοηθησει??Ευχαριστω για τον χρονο σας!
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λίγο υποκειμενικό είναι αυτό. Εγώ πχ προτιμώ την samsung (ειδικά το συγκεκριμένο μοντέλο, το' χω βάλει στο μάτι). Αν σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα του ενσωματωμένου media player, η panasonic δεν φημίζεται.
graphist83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει το smart, Samsung και μετα LG είναι απο της καλύτερες. Και η panasonic εχει συμπαθητικό smart άλλα είναι πίσω σε επιδόσεις. Σε πάνελ φετος μας τα χάλασαν που έχουν επιλέξει IPS με οτι συνεπάγεται αυτο. Σε ποιότητα κατασκευής ομως η panasonic παραδίδει μαθήματά..... Σε εικόνα - smart ομως θα έλεγα την τίμια 6500 Κωστή πολυ καλή επιλογή. Αν και για εσένα θα ελεγα να περιμένεις την 7000 να πέσει λιγο κατά τα τέλη Μάρτη. Θα σου ταίριαζε περισσότερο.. Υπολογίζω γύρω στα 700€ να την βρούμε για σενα..
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Φίλε graphist, υπολογίζω (τρομάρα μου) σε αγορά μιας 55αρας, οπότε η διαφορά στην τιμή μεταξύ της 6500 και της 7000, πιστεύω πως σ' αυτό το μέγεθος, θα' ναι σημαντική.
graphist83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αρχες απριλη (αμα μεινει στοκ) την 55 αρα την βρισκουμε κατω απο 1500€
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λες να' χει μείνει τίποτε μέχρι τότε, ή θα μπαίνεις σε κανα κατάστημα και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα