paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Mου φαινεται οτι το service της καθε εταιρειας το εχετε για ηλιθιο. Ξαφνικα δεν λειτουργει η οθονη με το εχει μελανιασει η οθονη,απεχει πολυ. λεω οτι προφανως ειναι θεμα κακης χρήσης. Το πιο πιθανό ειναι να το βγαλουν υπαιτιότητα του απλα αν δεν εχει εμφανη σημαδια καταχρησης στο σασι ισως περασει σαν "σπασμενη στη μεταφορα"...
Nick_Iommi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 λεω οτι προφανως ειναι θεμα κακης χρήσης. Το πιο πιθανό ειναι να το βγαλουν υπαιτιότητα του απλα αν δεν εχει εμφανη σημαδια καταχρησης στο σασι ισως περασει σαν "σπασμενη στη μεταφορα"... Και εγω εκει πονταρω
Tzikoz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν έκανα μια μικρή ερευνά σήμερα το πρωί και βρήκα αυτό εδώ το site http://irepair.gr/επισκευή-οθόνης-laptop.html?gclid=CJ6j_4ugj7wCFQhf3godDQwAQg φαίνεται αρκετά αξιόπιστο και με πολύ καλές τιμές!!! έχει ακούσει κάνεις τίποτα!?
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 irepair? μα irepair? στο google το εψαξες το μαγαζι;
Tzikoz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 irepair? μα irepair? στο google το εψαξες το μαγαζι; Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμενο φίλε μου τόσο σάπιο είναι? ναι μεσώ google "επισκευή οθόνης σε laptop οικονομικά!". Π.Σ Το Συγκεκριμένο κατάστημα δεν το ξέρω γιατί όπως φαίνεται ειδικεύεται μόνο νοτιά Ελλάδα άρα χρειάζομαι την άποψη σας στο θέμα!
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Τα παράπονα δε τα είδες; Για εμένα μη μπλεξεις... Ψάξε λίγο να δεις τι έχουν κάνει κατα καιρούς και θα καταλάβεις...
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δεν σε βλέπω και πολύ ενθουσιασμενο φίλε μου τόσο σάπιο είναι? ναι μεσώ google "επισκευή οθόνης σε laptop οικονομικά!". Π.Σ Το Συγκεκριμένο κατάστημα δεν το ξέρω γιατί όπως φαίνεται ειδικεύεται μόνο νοτιά Ελλάδα άρα χρειάζομαι την άποψη σας στο θέμα! Ρίξε μια ματιά στα service της Βόρειας Ελλάδας με έδρα θεσσαλονίκη. Νομίζω θα σε βολέψει καλύτερα αφού βρίσκεσαι Σέρρες.
Tzikoz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το πήγα στον Κωτσοβολα και ο "τεχνικός" έβγαλε εκτίμηση γύρο στα 150 euro άλλα μου λέει ότι δεν είναι σίγουρος και πρέπει να το στείλω στα κεντρικά , εάν η τιμή αλλάξει τους δίνω εντολή η να το κρατήσουν η να ζημιωθώ 20 euro πάνε - έλα + τον κόπο τους και να πάρω πίσω το laptop ως έχει.
thessa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μπορειτε να με βοηθησεται; Επαθε ζημια η οθονη του laptop μου, οπως του tzikoz ( απο οτι διαβασα). Δεν ξερω τι να κανω.αμα αγορασω απο το ebay.πως να τη βαλω; ξερει κανεις;
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μπορειτε να με βοηθησεται; Επαθε ζημια η οθονη του laptop μου, οπως του tzikoz ( απο οτι διαβασα). Δεν ξερω τι να κανω.αμα αγορασω απο το ebay.πως να τη βαλω; ξερει κανεις; Άνοιξε ενα καινούργιο θέμα περιγράφωντας αναλυτικά το πρόβλημα σου και φυσικά το μοντέλο του laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα