lak10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εχω 2 λογαριασμους POP3 εχω επιλεξει στον thunderbird διατηρηση στον διακομιστη για 30 μερες και μεχρι να τα διαγραψω. η ερωτηση ειναι για την δευτερη επιλογη οταν λεει να τα διαγραψω ενοει απο το thunderbird η απο τον server? και τι ενοει μεχρι 30 μερες? απο την ημερομηνια που θα ερθει ενα e-mail το κραταει για 30 μερες?
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Απο τον thunderbird οχι απο τον server , εφόσον εχεις βάλεις να τα αποθηκεύει στον server μενουν εκει για πάντα και ας τα σβήσεις εσυ ολα απο τον thunderbird και εγω με αυτον τον τρόπο που λες το δουλεύω
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το πρωτοκολλο pop δεν μπορεί να διαχειριστεί τον server και να του πει τι θα κάνει
lak10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το πρωτοκολλο pop δεν μπορεί να διαχειριστεί τον server και να του πει τι θα κάνει εισαι σιγουρος? αν τικαρω την επιλογη "μεχρι να τα διαγραψω" και διαγραψω ενα μηνυμα απο τον thunderbird διαγραφεται και απο τον server
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Από τον server. 30 μέρες από την ημερομηνία που ήρθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα