kokos198 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδια χτες κολλησε ενα λαπτοπ που ειχα και δεν ανταποκρινοταν σε Ctr+Alt+Del και πατησα το κουμπι να το τερματισω...οταν το ανοιξα μου πεταξε μια οθονη με εκκινηση της επιδιορθωσης κατα την εκκινηση (την οποια και δοκιμασα αλλα κολλαει παλι) και κανονικη εκκινηση. Μη τα πολυλογω δεν αντιδραει με τιποτα. Πηγα να κανω φορματ να τελειωνω...και εχω δοκιμασει με 5 διαφορετικα DVD και κολλαει στην εκκινηση του προγραμματος εγκαταστασης. Καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 εχω δοκιμασει με 5 διαφορετικα DVD και κολλαει στην εκκινηση του προγραμματος εγκαταστασης. Καμια ιδεα? Μιας και το «κολλάει» μπορεί για τον κάθε ένα να σημαίνει κάτι το διαφορετικό,περιέγραψε καλύτερα σε ποιο σημείο συμβαίνει τι ακριβός και ακόμα καλύτερα ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε τι παίζει.
kokos198 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ειναι το σημειο που μολις εχω επιλεξει τη γλωσσα εγκαταστασης και αναμενω για την επομενη επιλογη που χειριζομαι τα partitions...αναμενω μονημα καθως δε προχωραει...σε περιπτωση που εχει crashαρει, υπαρχει δυνατοτητα αν τον κανω εξωτερικο να σωσω ταινιες που εχω μεσα??
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ειναι το σημειο που μολις εχω επιλεξει τη γλωσσα εγκαταστασης και αναμενω για την επομενη επιλογη που χειριζομαι τα partitions...αναμενω μονημα Πόση ώρα έχεις αναμείνει μόνιμα στο μέγηστο;;; Αν έχεις vista/7/8 μπορεί να αργήσει σε αυτό το σημείο και 20 και παραπάνω λεπτά αφού ελέγχει τον δίσκο,οπότε περίμενε αρκετή ώρα μπας και γίνει κάτι.
kokos198 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το εχω αφησει πανω απο μισαωρο....τιποτα... πηρα αλλο δισκο...τον εβαλα και κανω κανονικα φορματ στο λαπτοπ...οσο γιαυτον που ειχε μεσα..πηρα ενα frame...τον εβαλα στον υπολογιστη και το partition που ηταν και μεγαλυτερο (400 γιγα) το βλεπω μαζι με οτι ειχα μεσα κανονικα. Το μικρο που ειχε και τα windows δεν ανοιγει...Οταν τελειωσει το φορματ θα ξαναπερασω τα 400 οπως ητανε...και θα κανω μια διαμορφωση στον πλεον εξωτερικο....θα εχω κανενα προβλημα επειδη ειχε κρασαρει?
madtaz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ΨΨΨΨ με την πρώτη το πέτυχα! Προφανώς το partition που είχες τα windows έχει αρκετά bad sectors γι αυτό δεν έπαιρνε καθόλου τα νέα και αφού δεν ανοίγει ούτε σαν εξωτερικός, καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι. Σε περίπτωση που κρατήσεις τον παλιό σκληρό για εξωτερικό, καλύτερα να μην πειράξεις καθόλου τα partitions, ρίξε ένα φορμάρισμα στο τμήμα με τα 400 GB και δούλεψε τον έτσι. Το άλλο τμήμα παρέδωσε πνεύμα. 1
trujillo2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 για δες τον δισκο αφου τον κανεις εξωτερικο με το HDD SENTINEL 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα