coniste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, ειχα παρει πριν 3 μηνες περιπου ενα καινουργιο pc, αυτο που μαλλον μου λειπει ειναι ενας SSD ,πρως το παρον εχω εναν HDD WD 1TB BLACK (φυσικα θα μεινει και αυτος) σκεφτομαι να βαλω μονο τα windows στον SSD και 1-2 παιχνιδια και τα υπολοιπα στον HDD, αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε αν θα δω καποια διαφορα στην ταχυτητα του pc, αν αξιζει να κανω κατι τετοιο και ποσα GB SSD θα χρειαστω και τελευταιο καντε μου 1-2 προτασεις για αγορα. Ας αναφερω και το hardware μου δεν ξερω αν θα χρειαστει: ASUS M5A97 LE R2.0 AMD FX6300 GIGABYTE GEFORCE GTX 660 KINGSTON HYPERX BLUE 4GB Αυτα...
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ενοείται πως αξίζει να βάλεις ssd και παλαιότερο σύστημα να ειχες , θα δεις κυρίως διαφορές στο ποσο γρήγορα φορτώνουν τα windows και γενικά στις διεργασίες που κανεις με τα προγράμμα , γενικα δηλαδη τα παντα θα φορτώνουν πιο γρήγορα. Κοιτα αν βάλεις και παιχνίδια και με δεδομένο οτι τα παιχνίδια πλεον ειναι πολλα gb ισως με τον 120gb να σου γεμίσει ο δίσκος , οποτε η πας σε καποιον 250gb που ειναι ακριβότερος ή κατα την γνώμη μου παρε τον 120gb για windows και τα προγράμματα σου και ολα τα παιχνίδια στον black η σε καποιον αλλον οχι ομως στον ssd , και εγω ετσι τα εχω στο pc μου και με μικρότερο ssd.
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα αν βάλεις και παιχνίδια και με δεδομένο οτι τα παιχνίδια πλεον ειναι πολλα gb ισως με τον 120gb να σου γεμίσει ο δίσκος , οποτε η πας σε καποιον 250gb Αν μιλάμε για παιχνίδια των 20gb χ 2 = 40gb + τα 20 για τα windows (και πολλά λέω) με έναν 60gb βολεύεσαι αν σβήσεις/σμικρύνεις/μεταφέρεις τα temp/page αρχεία, με έναν 120gb που αξίζει και περισσότερο αφού είναι ποιο φτηνός σε σχέση gb/€ από έναν 60gb είσαι άρχοντας,απλά πρέπει να κοιτάς να μην τα περνάς όλα τα παιχνίδια αυτόματα στον ssd αλλά να κάνεις της επιλογές σου..
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ετσι ακριβώς ειναι , εγω δουλεύω με ενα 80gb sdd για το λειτουργικό και τα προγράμματα μου και εχω και 30 ελεύθερα η προσπαθώ να μην πεσω κατω απο 27 , τα υπολοιπα παιχνίδια τα εχω στον black και backup μουσική κτλπ σε αλλον. Και εγω αν αγοράσω ssd στον 120 θα παω
coniste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για να τα λεμε ολα οπως ειναι , απο παιχνιδια το βασικο μου ειναι το lol το οποιο δεν ειναι πολλα gb, ας πουμε αμα εβαζα τα windows και το lol δεν νομιζω οτι θα χρειαζομουνα τοσα πολλα gb, μπορειτε να μου δωσετε 2 επιλογες ? εναν 60gb και εναν 120 για να συγκρινω και τιμες?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ριξε μια ματια εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd.htm
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αφου εχει το lol εντάξει τοτε , ενας 120gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35622&cat=6&sub=318&pmanuf=21&sort=3&step=undefined και ενα μικρότερος 80gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35629&cat=6&sub=318&pmanuf=0&sort=3&step=undefined , σε 60 υπάρχουν αρκετοί και φθηνότεροι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34438&cat=6&sub=318&pmanuf=0&sort=3&step=undefined
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για να τα λεμε ολα οπως ειναι , απο παιχνιδια το βασικο μου ειναι το lol το οποιο δεν ειναι πολλα gb, ας πουμε αμα εβαζα τα windows και το lol δεν νομιζω οτι θα χρειαζομουνα τοσα πολλα gb, μπορειτε να μου δωσετε 2 επιλογες ? εναν 60gb και εναν 120 για να συγκρινω και τιμες? Απλά το θέμα είναι ότι η διαφορά μεταξύ 60 και 120 gb ssd είναι μόνο ~20€ αλλά 60gb δηλαδή διπλάσιος χώρος. Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα και με 60gb πάντως.
coniste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον θα παω στον 120 , ποιος ξερει ισως χρειαστω κατι παραπανω στο μελλον ας το εξασφαλισω απο τωρα , σας ευχαριστω παιδια
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βασικά ειναι καθαρά τις απαιτήσεις σου εσυ ξέρεις τι θα βάλεις και τι οχι οποτε αποφασίζεις και για αγορά , αν η διαφορά ειναι μικρή παντως της τάξης των 20 euro πήγαινε στον 80 Edit : Με πρόλαβες , καλύτερα 120 λοιπον αφου δεν εχεις πρόβλημα με τα χρήματα
coniste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ε για 20 ευρω δε χαλασε ο κοσμος, -2 3 καφεδες απο βδομαδα
ramarg Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ε για 20 ευρω δε χαλασε ο κοσμος, -2 3 καφεδες απο βδομαδα ΣΩΣΤΟΣ ! ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ? ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ SAMSUNG 840 ΕVΟ ή PRO
coniste Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι κατεληξα στην EVO ειναι πιο οικονομικο και δεν θα εχομαι προβλημα θα με καλυπτει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα